hits

10 tips for å holde på mannen din

Foto: the one and only Per Heimly

1.

Gi menn komplimenter.
(Er dere redde for at de skal få igjen ballene sine, eller at de syns dere ikke er bra nok hvis de får selvtillit?)

 

2.

Dere må ikke klage når dere er syke. Menn gjør faktisk ikke det, for de går ikke til lege. La dem ligge å bli dullet med. 

3.

Dere tror barn er en jobb. Kan dere ikke skryte av at han jobber mye, og ha en drink klar når han kommer hjem fra jobb?

4.

Noen damer tror de er kule når dere bruker a- endelser, går med cap og lissom er usminket. Face it: de er gamle. Fredriksen- døtrene digger dem ikke for a reason. 
Sånne damer hater mennene deres. Bli kjent med damer som Alexia Bohwim og strippere. 

5.

Dere er kjerringer og redde for alt mulig. Berg og dalbane, mens dere dreper katter og alt liv på tettbygde steder med de JÆVLIGE suv'ene deres. Bli med på mer!

6.

Dere tror sukker er farlig for barn, kvinner som meg er dårlige forbilder og GAAAAALE, mens vinvalkene deres disser under tunikaene dere har kjøpt på TI-mo
Drikk ØL! Og det særdeles sjeldent. Hvorfor skal menn begjære en gravid kvinne uten baby i magen?

7.

Dere tåler ikke at kvinner dere ikke liker får presse for pupper de har etter fylte 40, og gnåler om hvor flotte pupper dere og venninnene hadde i Playboy i 1857. 
Operer inn nye pupper, og bruk sexy undertøy. 

8.

Dere føler så jævlig mye piss at dere ikke klarer lage film eller noe teknisk uten å ha rik mann, eller kunstnerstipend. 
La menn lage film, dere kan spille i dem. La også mennene bestemme hvilken film dere skal se på. 

9.

Dere tror dere er kule når dere disser botox. Helt til Pia Tjelta sier det er kult. Ha egne meninger. IKKE hør på andre!
Mennene deres driter i om dere har botox eller ikke, bare DU trives og er søt og kul!

 

 10.

Nedlate dere aldri til å gå med andre gifte venninner å sjikanere kvinner som er annerledes enn deres A4 oppfatning. Mennene vil heller ha damene dere driter ut, og blir utro. Gi gutta friheten sin, og la han få ta deg i toer'n. Litt sæd i ansiktet dør du heller ikke av. 

 

Er du kul, beholder du forelskelsen for din egen del også. 

 

Alexia

 

 

 

24 kommentarer

hehe, Konge :-)

Du har skjønt det, Alexia...

Digger deg.. .(fineste dama i byen)

Dummeste jeg har lest. Ikke alle menn er like tydeligvis og takk gud for det! Så lenge du ikke lager drama for alt, trivs med deg selv og man repsekterer hverandre kommer man langt.

Pfft. For en verden vi lever i...

lol: dummeste jeg har lest er din teite kommentar. Gjesp

Spesiell liste🙄

Anonym: Hva skulle det stått: bli feit og steng han inne?

merkelig liste.. høres ut som du angriper en spesifikk person.Er ikke enig i alt på listen din heller, så viss du klager når du er syk ( menn klager forresten mer når de er syke en damer) så vill ikke mannen bli i lengden? Å viss du ikke liker berg og dalbaner så blir han heller ikke? Dette har ingenting med et langvarig forhold å gjøre å igjen, det høres ut som du er bitter på en spesifikk person.

Anonym: Hvis. Med h, kjære.

Prøv deg. Jeg tar IP- adressen din og rævkjører deg og den grusomme gjengen damer som ikke klarer la meg være i fred. Neste bok kommer uansett. ANONYM.

Anonym: Bitter? Jeg er ikke utro, jeg! Men lære dere å skrive, da. Og lese. Nå skal jeg snakke med verdens peneste mann. Bitre kvinner har tid til å late som de er lykkelige- og trofaste. Jeg er ikke imponert over nivået denne gang, Anonym. Der var mer us i deg da du ringte og anmeldte meg og ble rettskrivet av andre.

Anonym: Du har forøvrig høye tanker om deg selv. Sjekket alle innleggene mine om andre ting? Vet du noe om politikk? Fremmedfrykt? Kultur? Nei. Du er rett og slett: dum. Eller sånn du skriver det: domm.

Nei til drama, ja til guttejenter.

Nei til drama, ja til guttejenter.

Menn klager kanskje mer når de er syke,men så blir vi også sykere enn damer pga testosteron. Og til kvinner:slutt å prøve å lage kvinnfolk av MANNEN dere blir sammen med, menn må få lov til å være menn, ellers mister de seg selv og det er ikke bra for noen. Trenger vi noen korreksjoner nå og da? Definivivt. Men ikke hele jævla tiden! Menn har for eks. stort sett lett for å bli hekta på diverse hobbyer, dette må støttes og ikke kveles fordi dere heller vil dra på kaffebesøk å slarve om alle dere har møtt gjennom uka. Ha en mer sporty innstilling til livet å for guds skyld... slapp mere av. Og hør på bohvim.

Nei til drama, ja til guttejen: Takk!!!

Artikkelforfatter: Du har misforstått absolutt alt. Og du kan kalle det ironi så mye du vil, men spar oss for dette pisspreiket.

Trvlnmc: sånne som deg har ikke det gode livets rett. Spar meg for pisspreiket ditt ekle monster. Fuck you!

Sier sitt da når du ikke klarer å ta deg til kritikk overhodet. Mulig du tror du er en ekspert på menn men det er så langt ifra sannheten. Ville ikke gjort noe av de tingene du har på lista for å holde på en mann. Og mannen du beskriver der en overfladisk dust. Jeg synes synd på deg hvis du bare har vært med menn som det. Men sånn er det vel med de som bare er ute etter moro så kjør på, men ikke kom med en liste som er totalt feil. Det blir så dumt.

lol: du tar dette seriøst? Fint. Gå å plage noen andre. Kritikk fra idioter tar jeg ikke til meg. Teit å kalle seg lol? Anonym med såååå mange meninger. Sjekk disse ordene: feite støgge kjerring. Lol!

lol: hva sier det forøvrig?

Du har knekt koden du 👍🏻😀👏🏻

Attila: Å holde på andres menn, ja!

Sier at du er like dum som du ser ut :) og btw, er ikke støgg og ikke feit så den tapte du så det sang jølsrud :D hahaha

Brilliant geni verdig en darwin-award, eller komplett idiot? Ockhams barberkniv er løsningen.

Joda: at du gidder. Trodde du var ordkunstner nå da? Dakkals

Skriv en ny kommentar