hits

DANSKE MENN HAR GJORT MEG TIL SEX- TURIST 

 

Jeg vet ikke når det skjedde, eller jo. Det vet jeg. 


Peter Reichhardt i filmen Zappa. Verdens nydeligste film. Han spilte slem. Venninnen min forelsket seg i snille Adam Tønsberg(som jeg prøvde å adde på Facebook. Navnebroren er direktør i Carlsberg og ble rasende. Vi veksler av og til noen stygge ord for å holde forholdet ved like).
Jeg er venner med Reichhardt da. 

Familien Bohwim feiret bursdagen til 'Biffen' i Danmark. Simon Spies gikk i buskene og tisset mens sekretæren holdt en drink for ham. Etterpå støttet han seg på søsteren min og jeg. Vi var ti og tolv. 

Alexia var solgt. 


Så kom den igjen. Denne forelskelsen man får i idol. Våte drømmer om en mann du vet er der ute.
Casper Cristensen. Dansken som slo meg i bakken da jeg så ham i Klovn. Han har alt, og dette kontinentale danske menn har. Denne roen, denne liberale holdningen til alt mulig. Sinnet, selvtillitten. 
Livet som annerledes i Norge var ikke skummelt lenger. 

Hvordan har danske- fetisjen utartet seg praktisk de siste årene?

Hver gang jeg finner en mann, sprekker jeg hvis jeg treffer en danske.
Det har blitt noen sprekker. 


Språket deres og tanken på at det for dem er naturlig å ta en øl i Tivoli's Grøften, at de sykler rundt på Nyhavn, og at Bakken er noe de vokste opp med er turn on for meg. 

De er også så hippe. 

Aqua- Lene skjønte det. Sissel Kyrkjebø skjønte det. 

Søren Rasted og Eddie Skoller er rå. 

Vi tar dem lite stekt. Danskene. 


Det har blitt noen reiser til København. 
Derfor er det like greit å finne en danske. 

Jeg gjorde det i 1988.
På Tiffani på Frogner.  
Og glemte han aldri. 

Heldigvis. 

I 2015 vet jeg at han dessverre er helt norsk i hue, og reiser derfor til min danske mand og knalder inn 2016!

Så skal jeg nok få has på den danske delen av rosen når tiden er inne. Tenk. 


Kys,

Alexia

p.s

jeg holder på med en artikkel om sex- turisme og hvem som drar hvor. Nå vet dere hvor jeg drar. Tiffani på Frogner eller København. 

10 kommentarer

På tide med ny jobb og venner?

Th: Skal jeg fullføre navnet? Hvilken rolle spiller ditt liv hvis du bryr deg om mitt. På pur faenskap skal jeg ta IP-adressen din og gjøre deg offisiell. På tide med nye interesser enn meg? Tosk. Det der irriterte meg såpass at i stedet for å overse, skal jeg spørre deg hvorfor du ikke overser meg. Jeg vil ikke ligge med deg nå heller.

Th: Det blir litt for dumt siden jeg skjønner hvem du er. Så IP- adresse tull står jeg over. Take care.

Det var nok feil av meg å gå til person angrep istedenfor å heller komme med en kritisk vurdering, jeg har aldri lest bloggen din før, jeg trykket meg inn på den gjennom min daglige dose av side3, det var helt klart en tabbe for min del, og det skal ikke gjenta seg. Syns bare at det du skriver om er våss, men lykke til videre ;)

Th: jeg er forfatter med fjerde bok rundt hjørne. Lykke til videre.

Jeg er artist betyr ikke at jeg er flink.....

Th: hm. Du blir sikkert ikke flinkere av å kommentere bloggen min. Ha en fin dag!

Hmm... kommentar-fighten ble.. faktisk litt... underholdende :)|

Haha syns folk generelt er teite når det gjelder å kritisere. Jeg har for eksampel aldri brydd meg om hvordan folk går, skriver, spiser, snakker om hva de liker og hater eller rett og slett hvordan de oppfører seg. Fordi enkelt som bare det er vi mennesker født ulike. Våre ideologier er også veeeldig ulike. Og det er oftest slik at de som forteller hva som foregår i sitt hode er de som blir mest kritisert. For alt. Har bare oppdaget at mennesker vil presse deg nede hele tiden uansett hvem du er og hva du gjør. Ingen vil se deg lykkes, eller gjøre noe de tørr ikke å gjøre. Jeg har blant annet blitt kritisert million ganger for mine malerier og tegninger. Vel, liker du ikke min kunst så ikke bry deg engang, jeg har ikke bedt deg å komme å fortelle meg om din mening, jeg bryr meg ikke om din mening. Min oppfatning av det hele er følgende, mennesker som kritiserer folk rundt seg sliter psykisk,de føler seg verdt mindre enn andre så de prøver å knekke selvtilliten til andre rundt seg ved å kritisere og være frekke, de hater å se folk lykkes, de lever i en firkanta boks og tenker ikke stort, de tror at det de vet er det som er riktig, og alt annet er uriktig. De tror rett og slett at de er noe stort og i virkeligheten er de ikke noe annet enn mennesker med dårlig selvtillit og skammelig oppførsel. Har du moraler og verdier i det hele tatt, viser du da respekt for folk rundt deg.

Skriv en ny kommentar