hits

Norske damer- pynte dere for mennene deres!Fy faen jeg er lei av snobberiet rundt norsk design.

Dette fjollete dyre drittkjedelige klippet og limt av noen døve norske damer som sender det til U- land og får sydd det her.

Smykker, vesker, og ikke minst- KJOLER.

Men jenter(dere begynner med dette tullet når dere er 14 og slutter når dere er døde innvendig, rundt 25), hvilke menn liker dette?

Jo. Det skal jeg fortelle- INGEN. 

Dere pynter dere for hverandre, og ser ut som noen hauger hjemme. Men når dere skal følge kidsa til skolen så er det på med sminke, og disse teite klærne som gjerne har en kanindusk i toppen eller coyotepels på hetten. Pels dere virkelig IKKE trenger til noe annet enn pynt. Og tror dere menn syns det er sexy?

NEI. De syns det er kjipt og bryr seg mer om hvordan du er naken. Og sleng på deg noe sexy undertøy så blir du sexy.

Jeg sier ikke at alle blir det. Vås om at feite damer eller beinrangle skal omfavne kroppen sin er tull. 

Men! Hvis det er den kroppen du har fordi du elsker den, og det er på grunn av sykdom eller noe annet, så syns nok mannen din du er digg. 
Dog. Tror du han bryr seg om du kommer med norsk design på en stygg blomsterkjole til åttetusen spenn?

No dice. 

I går løp jeg etter tre jenter med pels på hetten. De lo når ingen så dem, og ropte 'hjelp! Frognerfitta er gal!'.
Jeg stoppet opp. Hun ene av disse kjekkas- jentene i euforisk skrekkblandet fryd over å kunne skryte av å ha kranglet med en VESTKANTKJENDIS stoppet opp. 

Nesevis iført lash- extensions, selftan, design- øredobber jeg kjente igjen, Canada Goose til 8000 kroner, UGGs til 2000, iPhone 6s hun viftet med, sa hun dette:

Vi er barn.

Jeg svarte da: dress like one. 

Og sa jeg syns det var kult hun faktisk sa venninnene oppførte seg: eh. Litt teit. 

Mødre: dere trenger da ikke bry dere om hva som skjer utenfor hjemmet deres?
Er ikke mannen din han du vil dø med? Pga alder. Ikke i ekteskapet?

Jeg holder meg pen for mannen min. Og drit i å kommentere han ikke respekter meg hvis han bare er hypp på å knulle meg.

Skal ikke vise han respekt, da? At jeg vil han skal se jeg gjør en innsats for ham?

Damer i dag er kjerringer fra 25- 40. Så tror de at de er rampejenter og er utro etter 39. 

Kjære menn. Dere kan si til dama: hvorfor faen skal jeg bruke penger på det du ber om?
Hvorfor skal jeg ikke få kjøpe en dyr dress, mens du flakser rundt i dyrt stygt norsk usexy design?

Men dere får trene bort vommen og stelle dere for dama også. 

Ha en god helg. 

Prøv å pule hverandre dere som er par. 

Det er Alexias parterapi!

Og til han jeg elsker: jeg skal se digg ut naken ut livet. Jeg skal aldri slutte å pynte meg for deg. 

For det gjør sex'en bedre at jeg kommer av å se på meg sjæl også. 

Damer: prøv dette hjemme.  

Alexia

35 kommentarer

Amen! Du går jo sagt det, da! Dauer av latter.. Men ser alvoret ditt i bunnen! Par MÅ freshe seg opp for hverandre - gjøre litt innsats - ellers går det til helvete! Selv om jeg har vært dødssyk av kreft, blitt skåret opp og fått revet ut omtrent 50% av alle innvoller, er det dødsviktig at jeg ser frisk, fresh og innbydende ut. Får alltid høre (uansett hvor dritt jeg føler meg) at jeg ser bra ut ..og at ingen kan se at jeg har kreft. Dette kommer ikke gratis! Man MÅ gjøre en innsats for å se ut som man vil!

Jepp; jeg er 183 cm høy - og har 120cm lange bein. Miniskjørt er rock n roll selv om jeg er 45! Skinnbukser er digg og utringning er en selvfølge! Jeg er 100 % tilhenger av å gå ut - "pimpe opp glæm og selvfølelse" - og gå hjem og ha seriøst "fest"der.. Og igjen, Alexia - du rocker & ruler!!!

Cecilie: Du er et funn av en dame! Jeg elsker deg. Ja, du er frekk. Så bilder av deg, og du oser coolness og sex. Imponert over hvordan du skriver om kreften, og tar av meg bodyen i respekt!

Takk for kvinner som deg. Du sprer glede og gir selvtillit. Der andre elsker å ta den fra meg.

<3

Alexia

Du er skjønn, Alexia! Digger deg! <3 La aldri noen ta fra deg selvtilliten eller selvbildet ditt!! Ingen er verdt der!! Hold de du stoler på nærmest - og lev akkurat som du vil! Føkk alle andre!! Det finnes INGEN som deg!

Cecilie: Ditto! Kvinnene prøver hele tiden. Blander inn barna mine. Men det kommer en bok. Og bloggen har kommet for å bli.

Dog. Jeg elsker og derfor er jeg ikke bitter.

Faen du er skjønn, selv. Mitt favo- ord.

Hold kjeft, du er en psycho som er en oppmerksomhetssyk wannabe fjortis. Du har INGENTING om hva de jentene har på seg, og de jentene kjenner jeg:-) så værsåsnill å legg vekk disse barnslighetene dine. Og ikke overdriv teksten, halvparten av det var sant. Værsåsnill å slett dette, vi som er tenåringer, er mer modne enn deg, som er 46 år gammel? Snart 50!

Utrolig at du bruker tiden på dette. Dette er saksøksbart, bare så du vet det.

Anonym: Dere lyver, og er filmet. Saksøke dere.

Hva skal du saksøke dem for?:-)

Trenger jeg oppmerksomhet? Dere som pynter dere, gikk etter meg i butikken og ble notert av en jeg kjenner som gjerne vitner? Kanskje jeg burde anmelde dere for anonym sjikane på bloggen min? Og med det språket deres irker dere irkelig søte og uskyldige. Jeg filmet det. Uten bilde seff. Jeg sletter ingenting. IP- adressen deres er synlig. Og hvorfor var dere så opptatt av meg at dere har sittet og oppsøkt en gammel dames blogg? Kle dere som barn, dere. Alderen min? Hvordan skal jeg oppføre meg? Ha tre uoppdragne barn som vil ha dyre klær? Kom igjen. Jeg har som sagt et VOKSENT vitne. På rundt 40- mao senil så dere inner nok frem.

Anonym: Ingenting. Kan dere ikke norsk? Man skriver saksøke i infinitiv når det er imperativ. Gå på skolen'a.

Tenk ikke å lese at: saksøke dere er lik: bare saksøk, dere. Haha!

Dette er unødvendig, vi lar være ok? Fin blogg..

Anonym: Og vet dere hvorfor jeg svarer dere? For der andre voksne ville ledd, tar jeg dere på alvor. Syns dere er modige og at dere taklet dette mer voksent enn meg. Kudos.

Er ikke det typisk nisse-Norge å ha en slik holdning ovenfor dem som ikke vil følge flokken da? Har alltid gått min egen sti, og gått på trynet har jeg gjort gang på gang. Men de skrubbsåra jeg har på knærne viser at jeg har levd, og jeg ville gjort det samme om igjen. Og jeg er meg og stolt av å gjøre det jeg gjør, har gjort og hvordan jeg ser ut. Jeg er snart 40, og har aldri hatt det bedre, sett bedre ut eller hatt bedre sex. Hurra for alle oss kvinner som tør å stå i seg sjæl, og TØR å heie fram andre kule damer som går sin egen vei. Som tør å vise seg fram og som gjerne innrømmer det. Heia deg Alexa, og faen heia meg og!! Stort kyss til deg fra meg.

Therese: Heia Therese! Kyss tilbake<3

Du er frekk! Smart å være truende mot mindre årige. Du burde virkelig tenke deh om når du går aggressivt mot tre 14 åringer. Det er tre vitner det. Husk vold mot barn har utrolig strenge straffer, og jeg lover deg barn blir hørt! Kos deg hilsen ill sint far. P

Unnskyld meg assa, men hvis disse jentene får bra selvtillit av å gå sånn, og føler seg konfurtable, så har vel ikke du noe med det å gjøre!?

Du har dine meninger, de har sine, ferdig.

Anonym: ferdig? Nei. IP-adressene er tatt, og nå er det nok fra dere tre som har ringt meg i hele natt. Sagt det til far? Hvordan dere har holdt på på nettet i natt? Be han ringe meg. Eller advokaten min som er Norges beste. Vitner? Var han der? Jeg filmet det. Og de søte døtrene var stygge i munnen og flere kicket over dere. En melding til så legger jeg ikke ut navnene til annet enn politi. Vis faren deres hva dere har drevet med via logg. Har fått tilsendt litt av hvert via barna mines venner i natt. Over 18. Ferdig når jeg sier det. Vurderer seriøst å anmelde dere.

Anonym 1: vold? Vet dere hvor alvorlig mened er? Jeg trekker dere i retten så vitne der. Nå har jeg fått nok av nattens tull. Som sagt. Send det til advokat men via Mail til meg. Så får jeg dette ut av verden. En voksen mann som tror på tre piker som jeg filmet? Jeg har studert juss. Tufs.

Anonym: Får dere bra selvtillit av dyre pelshetter og dyre klær? Takk for denne. Denne er det verste og mest bekymringsverdige kommentaren jeg har fått i hele litt liv. Jeg er fra Frogner og sånne nyrike drittunger kommer fra Jessheim i mine øyne. Fløtt fra vestkanten. Dere hører ikke hjemme her. Patetiske troll. Bruker dette i foredrag på skoler. Takk, jenter. Om fire år er dere atten. Siden jeg på 46 er 50. Derfor skal dere få behandlingen dere ber om. Og det å utgi seg for å være faren sin og snakke om vold er så heavy at dere tre nå bør ligge unna nettet en stund. Med en far som begynner setningen med: Smart...vel. Da trenger dere nok en revefarm for å få opp selvtilliten. Og dere: jeg gidder bruke tid på dere, jeg. For dere skal brukes som eksempel på alt som har gått galt på vestkanten. Totalt hjernedøde jenter.

Bevare meg vel, er det rart det er krig i verden.

Men et flott bilde av deg da, selv om det hadde blitt løftet betraktelig hvis det hadde vært champagne på nattbordet,istedenfor amerikansk imperialistisk sukkervann :-)

Bevare meg vel, er det rart det er krig i verden.

Men et flott bilde av deg da, selv om det hadde blitt løftet betraktelig hvis det hadde vært champagne på bordet,istedenfor amerikansk imperialistisk sukkervann :-)

utrolig umodent av deg å sitte å hakke ned på en jeng småjenter. Og kalle de for patetiske troll? hvor gammel er du egentlig?

Anonym: Er du der igjen? Du kan google meg. Jeg vet hvem du er nå. Drittunge.

Anonym: Kan dere lære dere å skrive? Sørgelig dårlig språk og dette er skattebetalerne med på? Pelskledde jentunger som ikke er pene nok til å gå uten? Sjekk jentene uten spenn fra Ukraina så kanskje dere skjønner hvor lite spes dere er.

Anonym: Etter spm tegn kommer stor bokstav! Hvor gammel er du egentlig? Fire?

Om jentene er 14 så vil du ikke komme langt med å saksøke de. (Vi har en kriminell lavalder i dette landet)

Ja det er en artig blogg du har, selv om du til tider er vel umoden. (Men vi kan jo ikke alle være like)

Du virker til tider litt bitter over hvordan livet har fart med deg men du har vel kanskje dine grunner.

Er i den alderen som du mener at en skal begynne å være utro i og har jmf innlegget ditt vært kjærring før dette men klarer ikke å se den.

Både jeg og min mann er flinke til å gi hverandre oppmerksomhet og jeg kan love deg at hans klesbudsjett overstiger mitt med minst 2 gangen pga hvilke merker vi foretrekker uten at jeg har problemer med det.

Håper du får en flott dag i dag og husk at motgang bare gjør en sterkere tilslutt :-)

Lille my: har de ikke foreldre da? Haha. Mannen din lurer deg tvert. Kjerring. Å så positiv! Motgang? Du har en gående, kjære. Ingen vil ha deg. Du er en nøtt. Ha en fin jul. Og du: hils mannen din. Som må ligge med en pudding som lager smiley med nese. Nå skal jeg bli forgudet. Naken.

Wow du er jammen usikker på deg selv, var virkelig ett dårlig forsøk på hersketeknikk.

Selv om de har foreldre disse jentene du føler/følte trakasserte deg så kommer du nok ikke frem med ett søksmål.

Jeg vet at jeg er over snittet pen og er sikker nok på meg selv og min mann.

Får nok av tilbud når jeg er ute i sosiale sammenhenger samme for min mann men som før nevnt har en lov å se på menyen ute så lenge en spiser hjemme.

Og tro meg min mann forguder meg og viser det tydelig.

Motgang er noe som enten kan gjøre en bitter, noe det virker som du er (uten at jeg kan si det sikkert all den tid jeg ikke kjenner deg annet enn gjennom det du skriver her) eller det kan gjøre deg sterkere og lære se gleden i de små ting.

Lille my: Kan du ta en dildo med motstikker og sette deg på den? Mannen din har ikke lyst på deg. Haha!

Mannen din forguder ikke en dame som er sånn mot en annen. Tenk at du brker tid på å si det. Rart han puler rundt.

Beklager men du tar feil.

Håper du en dag åpner øynene dine og ser at andre kan ha velfungerende forhold selv om du åpenbart ikke har hatt/har det.

Forøvrig så har du hersketeknikk som ikke fungerer selv om du kanskje tror det.

Lille my: har du ikke annet å gjøre enn og overbevise deg og meg om at du blir elsket? Seff blir du det. Bare gøy å erte deg. Nå kommer kjæresten min gjennom flere år med te. Ha en fin dag.

Skriv en ny kommentar