hits

Jeg er kvinne og vil være single resten av livetSerr?

Hvorfor?

Fordi da kan jeg ligge med dem jeg vil- meg selv. 

Hvorfor skal det være en plikt fra samfunnet at jeg i en alder av 46 år burde vært sammen en fyr, eller på jakt etter en?

Heldigvis er jeg hverken burugle eller sånn feit fargeklatt i vennegjengen, så menn er det bare å forsyne seg av. I alle aldre til og med. 

Disse dager har jeg en del ekser som ikke klarer å være alene. Dem om det. Det eneste jeg angrer på mht skilsmissen min var at jeg ikke gjorde det tidligere.

Og lærte meg at det du hadde da du kom inn i ekteskapet var ditt. Men jeg fikk med meg det viktigste. Meg selv. 

Mange blir holdt økonomisk fanget, og det skjer begge veier. Ikke minst bruker menn like mye barna mot deg, som kvinner gjør. 

Barna, ja. er det bra mor er single? Det er vel bedre det enn en haug med partnere som barn feirer jul og bursdager med så de går helt i surr. 

Datteren min har sett at jeg får mye tyn, men at jeg i lengden står støtt og beskytter dem mot farer. Jeg vil alltid agere fort ved ulykker og ville aldri valgt penger fremfor samvær.

Ved å være single kan jeg også velge vennene mine. Jeg kan også slippe hans. 

I flere år har jeg jaget 'den store kjærligheten'. Helt fra jeg møtte han i 1988. Han var det fineste jeg har sett og møtt.

Ingen andre menn kunne måle seg mot de få timene vi fikk den gangen. Helt til jeg fikk det som jeg ville. 

Så opplevde jeg med ett at årene har gått. Flere blander seg inn, og jeg fikk aldri oppleve det han hadde gitt en annen:

frieri, taler, roser og være far. 

Det jeg har ubevisst gjort riktig er å bli mer aktiv med årene. Mer ambisiøs, mer opptatt av å holde meg i form og mer opptatt av sex. 

Jeg har også erfart at jeg er monogam. Jeg orker ikke utroskap. Fra min side. 

Når man sitter igjen alene og merker sviket. At kvinnene som ikke satte pris på menn som var der blir prioritert, da er man ikke brent. 

Man er amputert følelsesmessig. Jeg kjenner ingen sorg for noe annet enn at jeg kunne brukt tiden min bedre. 

At mennene har skapt distraksjoner, og jeg har kun vært i forhold for å glemme meg selv. 

Likevel har jeg sovet alene i seks år. 

'Jamen. Han kan ikke tørke tårene dine når han sover med en annen'. 

Vel. Heller det lille jeg fikk, enn å dele seng med en som ikke gadd å tørke dem i årevis. Som til og med sørget for at uroen satt i kroppen. 

Jeg er sær. Jeg må ha mine daglige nerde- stunder alene, barna og jeg har rutiner og siden datteren min er mitt siste barn skal jeg heller bruke tiden min på henne.

Kjærlightesferier i varme land er dødskjedelig, og storbyturer når vi har spenn til det er bedre for kidsa og meg. 

De får oppleve mye annet uten meg, og med andre som elsker dem. 

Så jeg skal være single til jeg dør, og være alene. Fordi jeg ikke blir mer ensom ved å bli gammel med en jeg ikke elsker. Allerede nå.

Det sies at fortiden er minner, nuet er nå og fremtiden er fantasi. 

Aldri si aldri, men jeg er sikker på at min tid med fjortis- forelskelsen min fra 1988, han jeg først fikk i 2014 (jeg turte ikke ha kjærester før jeg var 26) har vært det ultimate minnet. Jeg elsker han ut livet. Fra 1988 og ut. 

Nuet er derfor dekket, og i fantasiene kan man gjøre hva man vil. 

Siden jeg skal leve dem ut, er det min fantasi å bli mindre opptatt av forelskelser, konse på å skrive, og ikke minst: være mor. 

Jeg håper inderlig det blir til gode minner i løpet av året. For forhold er for meg kaos, krevende og innebærer snakk. 

Ikke alle klarer å balansere det. 

Jeg vil ikke. 

Jeg vil være alene. 

Det finnes noen av oss kvinner som tenker som menn. 

Alene er for oss best i test. 

Alexia

132 kommentarer

Forever alone </3

Doremus Klappstol

Doremus Klappstol

Amen!!

Beklager å måtte si det. Og mulig jeg tar feil. Du virker litt skuffet og bitter....

Som om jeg skulle ha skrevet det selv. Kunne ikke være mer enig. Det eneste slitsomme er alle som mener jeg er ensom og de stadige spørsmålene om "har du truffet noen?" Eller hvis man prater med en mann, "blir det noe mer...?"

Pelle: Javel. Ser jeg skuffet og bitter ut?

Menn tåler ikke at vi damer ikke trenger dere. Beklager å måtte skuffe deg. De som kjenner meg vet jeg ler av alle tabbene mine og elsker de fleste av eksene mine. Skriver inn denne, jeg. Pelleækkesåkul123

KH: Si: ja. Jeg traff, bommet ikke, men fikk bedre sikte.

Doremus Klappstol: Hurra!

Anders: VALGFRIHETEN er DIGG. Sexy i seg sjæl.

Her følger jeg deg fullstendig, tror det skjer noe med oss kvinner etter 40. Vi opplever plutselig at det meste er en illusjon :)

Anette: Jeg har hatt det sånn bestandig faktisk. Jeg er ikke noen typisk etter 40 år- dame. Det som skjer er vel heller at vi er unge i hue og håper i stedet for å dævve med en skuffelse på over 90 kilo ved siden av deg i sengen. <3

Stein Andersen

Stein Andersen

Bra Alexia❤️

Stein Andersen: takk, Stein.

Nå har jeg lest dette 3 ganger og...forstår ikke hva du vil si? Er dette et oppgjør med ekser og menn generelt, eller er det en hyllest til det å velge å være alene men lykkeligere sådan...? beats me :-)

Ellers vil jeg bare si at du er fresh og fantastisk som f...

Christian: takk. Intet oppgjør. ELSKER eksene mine. De var nydelige. Men jeg elsket ordentlig den ene gangen. Da gikk det opp for meg at han og jeg trengte oss selv. Uten hverandre. Istedet for å deppe har jeg forsonet meg med at jeg ikke er så ensom for jeg liker meg best alene. Tja. Et svar du må lese 3 ganger. Skjønte plutselig ikke en dritt sjæl.

Uansett: Dødsfin er du! Ikke la det gå til spille! Skulle mer enn gjerne ha ligget med deg!

Nå har jeg lest diverse artikler av deg i diverse aviser og lest bloggen din og jeg må si at jeg er så glad for at det finnes mennesker som deg. Aldri har jeg sett en beskrive det "egentlige" samfunnet bedre enn deg og det gjør meg glad å lese innlegg som er så dønn ærlig. Innleggene er spot on, ikke litt satt på spissen engang :)

Jeg må få kjøpt bøkene dine snart ;) Ha en fin kveld Alexia.

Glimrende skrevet. Nei du virker ikke bitter, du bare erkjenner det som passer best for deg. Jeg er sånn selv, skal ikke låse seg fast i noe som begrenser bevegelsesfriheten. Men å være monogam i den tiden det funker er bra. Du er en rå dame so ride the big waves, and stay cool.

Ja der ser du..;-) lost in translation..De andre innleggene dine som jeg har lest..der har teksten en annen flow...så her er det noe skurr på linja imo..

Jeg savnet også noe vesentlig her slik jeg opplever livet .....where is the love..?

Beklagelig innlegg

Snakk om å dvele i fortid, og ikke skjønne det selv. Elsker eksene mine. Hallo ! Man elsker ikke sine ekser. De er glemt og erstattet med nye opplevelser som singel eller ev. med ny partner. Du er vel den kule mamma'n som skal være bestis med ungen din, og ikke ta det ansvaret du har med å ta en del sure avgjørelser og rettlede ungen din inn på fornuft i livet. Kjenner typen så alt for godt, og hva det kan gjøre med barnas fremtid.

Du er drit sexy og jeg skulle gjerne likt å dulta inn i deg. Mann 24

Så bare one night stands fra nå av da?

Hei Alexia:) Jeg elsker deg som person utifrå hvordan

Jeg leser deg. Sier meg ikke enig i singel livet ditt? Men mennesker er forskjellige med forskjellige behov. Du unorsk, crazy, ærlig, sprø med en jordnær og en fin og ærlig forklart vikeligheten. Digger deg og ønsker deg lykke til bloggen:)

Hei og godt nyttår.

Jeg måtte innom www.norskenavn.no for å sjekke navnetydingen din. Men navnet ditt er jo ikke like vanlig som Kari og Lise så jeg måtte ta til takke med navnet ditt på røverspråket. Fanen det var morzomt,- Alolexoxia. Tenke seg noe så kult å blir stoppet av purk i en promillekontroll og blitt sjekket på edrueligheten med å si dette røvernavnet. Det hadde blitt en måned bak lås og slå. Fra spøk til revolver. Du fascinerer meg. Og ja jeg er preget av kjærlighetsbrudd. Den smerten å bli rundlurt og deretter å bli sett på som en minibank med blodtørstige advokater i hælene har gjort meg vettskremt på damer. Fanen det er så synd for jeg er jo klin gærn etter den feminine delen. Og det er vel derfor mange av oss i den dyrearten ikke liker å være alene. Jeg elsket å være alene. Men ikke etter de smertelige erfaringene. Men det går i riktig retning og jeg begynner å sette pris på verdens tøffeste bekjentskap. Meg selv. Jeg bøyer meg i støvet for deg som mor. Kvinner som danser med Ulver er urmennesket om det er mulig i denne crazy temmede verden. Jeg kommer til å invitere deg på en diskusjon hvis jeg treffer deg på et gatehjørne en gang. Når jeg leser dine innlegg får jeg egentlig bare en gedigen tanke at vi lever i løgnen hele gjengen. Ja for vi er vel mer lik deg en ulik alle sammen. Digger at du er monogram. Min gamle mor var lik. Men det du skriver snakket hun aldri om. Dannet og lydig pige...hehe. En gang nevnte hun etter litt for mye medisin at : jeg sitter på en gullgruve. Jeg svarte henne at det er mulig det mamma men det er nå en godt bevart hemmelighet. Ja hva skal man med gullgruven når den mest er på utstilling og pynt ? Liker blikket ditt. Det er ikke hverken oppdragelse eller gener. Kun naturen. Å du er bare vakker og herlig ærlig røverjente du Alolexoxia. Klem klem klem.

Ser ut som Alexia er iferd med å ende opp som en av karakterene i boken sin...

Frognerfitte: haha. Takk for sist. Ser det sånn ut altså? Dust.

Frode: takk! Det var kult!

Kristine: her blir man ydmyk. Tusen takk.

Lucifer: Nope. El Diablo

Marcus: jeg dulter kun med menn fra vestkanten.

Christian: sjekk 190 andre innlegg

Es: det driter jeg lite i

Tore: puh! En som ikke fordømmer, men forstår.
Verdsettes. Takk

Henning: du var da skjønn. Tusen takk!

Tord: jeg har kjærester, jeg er ikke nonne. Men de får ikke sove over.

Frognerfitte: tragedien i Valdres har satt meg sånn ut, at jeg hater mennesker som deg ekstra mye. Pga deg og andre skjer mobbing. Måtte du råtne i helvete. Jeg skal snart klemme på fine barn. Noe du ikke har. Taper.

Christian: leste du ikke tidenes kjærlighetserklæring der?
Jeg elsket en mann så mye at jeg til dags dato blir varm inni meg av å vite om det. Dypt takknemlig for tiden vi fikk. Jeg lever på minnene og smiler hver dag. Tenk om jeg hadde gått glipp av det. Love.

Now I feel you...beautiful...

Thanx

Er så utrolig enig med deg!

Du virker litt slutty. Men det er en stort kompliment fra min side. Slutty er kanskje feil ord, kanskje "fresk" er bedre?

Uansett er det bra at kvinner som deg gjør som de vil. Men generelt føler jeg at "gir litt mer faen" uten at folk bryr seg så mye, så da er det hyggelig å lese at det finnes kvinner som deg :)

PS! Jeg aner ikke hvem du er, jeg så bare et bilde av en dame med store pupper, og da klikker man selvsagt på linken :)

Trond: Jeg er født og oppvokst på Frogner, faren min har laget Olsenbanden, jeg er forfatter med BA i kultur og samfunn, filmvitenskap, norsk filmhistorie, medlem av Høyres kvinner og blir dokumentarfilm grunnet mitt konservative og liberale syn på verden, og fordi jeg kommer til å bli en av verdens ledende feminister. Slutty er av en slik karakteristikk at du burde revurdere språkbruk, samt sosial intelligens.

Altså, ingen trenger å vite hva du tenker Alexia:) hvis du mener det du sier og vil gå for det, så går du for det uten å si det til en sjel.

Men dette er jo tydelig på at du ønsker oppmerksomhet, selv om du er singel :) trenger ikke å være for at du bruker det som et triks for at menn skal snakke til deg.

Men jeg tror du har et oppmerksomhet problem. Sjekk med legen din :)

Og du ødelegger veldig mange syn på ungjenter som faktisk tror på ekte kjærlighet.

Hold dine problemer for deg selv, det er nok av dem i verden.

Som sagt, slutty var kanskje feil å bruke. Men jeg ser ikke på det ordet som negativt. "Manneglad" er kanskje bedre :)

At du vil bli en stor feminist er sikkert tøft. Men at faren din laget Olsenbanden interesserer meg mer da det er mine norske favorittfilmer :)

Du er langt fra alene om å være slik. Nå er jeg riktignok mann, men er ferdig med det samfunnet definerer som seriøse forhold. Kan gjerne være monogam med ei flott dame, men å være sammen hver dag, bo sammen, gifte oss etc er for meg kvelende og fullstendig uinteressant. Det finnes for øvrig ingen større forholdsdreper enn samboerskap. For de fleste tar det da ikke lange tiden før man har gått fra å være kjærester til å være room-mates. Jeg er helt avhengi av mye alenetid og kunne dyrke mine egne interesser, og blir aldri ensom. Jeg synes rett og slett litt synd på mine mørkredde kompiser, som gråter over et brudd og så bor sammen med ei ny jente 3-4 uker etterpå.

Takker for et meget intelligent, og forventet svar på mitt lille innlegg over. Hva kunne man vente av ei på over 40 som skriver og tar selfie som en fjortis.

lol: dust og IP-adressen din viste meg det er en sjalu liten dritt som har plaget meg lenge nå. Hold problemene dine for deg selv? Lite å gjøre. Gå å fårei et nummer. Neste gang setter jeg lol'en din ut. Skjønte du den? Bryte loven vil man ikke. Og ikke tiltal meg med navn.

Jarle: snork. Hun gjør jo ikke noe annet. Sitter du og kommenterer dette?????????????

Trond: haha! You got me! Love

Jeg tror biologi, Disney, feminismen, Internett, globalisering og dagens velferd har ødelagt for oss alle. Dere jenter får fra dere er små knøtt forestillingen om at dere en gang skal møte en ridder på hvit hest. Trenden nå er at vi mannfolk rett og slett melder oss ut slik som du gjør. Google MGTOW hvis du er interessert.

Jan Johansen: Disney gir oss mindre uro enn tsjekkiske dukkefilmer om krig og evig lidelse. Will do!

Hm, du sa du var i et forhold for ikke lenge siden. Snakket om kjærlighet og slike ting. Men for all del, kjør på.

Per Jensen: Jeg er alltid i et forhold, men det er under kontrakter mellom partner og meg. Jeg finnes ikke single i hodet og det er holdt av til en annen. Fint navn.

Åja. Og takk. Skulle egentlig het Johannes etter min danske bestefar, da sa gamlemor stopp så det ble mellom navnet.

Per Jensen: Jeg er en sucker for alle som heter Knut eller Per.

Øyvind Bergh

Øyvind Bergh

Sittende I undertøyet og tar dårlig speilselfie, er du 12 år ?

Jaja. Hyggelig å lese. Kanskje vi sees en dag over en kaffe og prat.

Øyvind Bergh: du hadde jo foretrukket en på 12 år. IP adressen din sendt.

Per Jensen: Jeg går ikke ut heller. Er snål.

Øyvind Bergh: Øyvind Bergh: Jeg vet hvem du er og anmelder deg neste gang din dritt. Ikke minst skal jeg sørge for at han du bruker navnet til tat deg i samme slengen. Misunnelige lille stakkar. Lite liv? Har du vært 12? Jeg vet hvem du er og vil du ha meg på besøk fortsetter du. Jeg kan ta med eksen min? Og vi tar en selfie når du har pissa på deg. Blir litt flaut for de andre når de ser ha du har gjort i løpet av dagen. Kitte inn trynet ditt hadde vært digg, men jeg er ikke tilhenger av vold. Hehe. Vi sees. IP- adressen din inne for at jeg ikke skriver om feil person der jeg skriver om deg. Trodde du serr jeg ikke skulle skjønne det var deg? Btw. Sluttet å klå på 12- åringene? Du fortjener det som kommer. Pen varru aldri. DEG skal jeg mose. Serr. Gleder meg til dette året. Du blir outa som fy. Fordi du har avslørt deg uten IP. Du er infam og stygg. Begynne å trene så noen vil ha bilringen din. Gratis?

Faller helt i sammen av hvor useriøs man kan bli som blogger. Aldri lest så mye dumt svar av en liksom blogger. Hvorfor bry deg og la deg provosere, i såfall burde du holde deg borte fra det. Folk vil ikke ta deg seriøst, tro meg. Lykke til videre.

Snål? Vel, det er vi alle med våre meninger. Du får ha en fin kveld videre. Hilsen Per.

Fyfaen du e faen heilt sjuk i håve du alex ebola

Jeg tenker det samme, at det er best å bare være egoistisk og innse med det samme at uansett hva som skjer, så har du bare deg selv.

Kvinner burde stå mer opp for seg selv og bli mer selvstendige, rett og slett - ikke la seg styre av samfunnets forventninger eller menn for den del.

Sjuk: det der er injurierende og du kan siktes. Jeg lagrer all krenkende IP. Grusom dialekt og du bør kastreres. Hater dritt som ei er paa riksmål. Tosk. Styggeste dialekten ever. I sjokk.

Charlotte: takk og Knus til deg!

Interessant å lese det du tenker. Jeg syns kanskje det høres ut som du tenker at varige forhold og den nærheten de lange forholdene kan tilby ikke er noe for deg fordi det vil avskjære deg fra nye og spennende seksuelle opplevelser. Og sånn er det jo hvis man skal være monogam. Og utroskap er jo vondt og en dårlig løsning fordi man ikke tilbyr sin partner den samme friheten som en selv vil ha. Men hva tenker du om åpne forhold og andre ikke-monogame forhold? Jeg blir litt overrasket over at du så kategorisk sverger til monogami. Noen får det til - Det er kanskje ikke enkelt, men det er jo heller ikke monogame forhold?

stickan: lykke til med å gidde og lese blogger. Bruker 6 min av dagen på det og er forfatter fucking gauder. Feit. Du er åns.

Øyvind Bergh: Du har lagt deg ut med feil person. Vent og se.

Ikke trenger dere? Jeg ville ikke hatt deg om jeg hadde fått betalt for deg. Så mye trenger menn slike som deg.

Du tenker som vanlig utenfor boksen ❤️ Veldig bra, skjønner deg godt. Det kan være helt utmattende å ha en nær relasjon, særlig med noen som er så selvsentrerte som menn. Elsker mannfolk, men 24/7? Da får jeg heller barn :)

Men hvis du treffer drømmemannen, så må dere jo ikke bo sammen?

Agens: vet du hva man kaller deg? Som sitter og hisser deg opp, lar deg provosere, og bruker tid og tydeligvis mye hat og krefter på meg: waste of space. Kvinner som meg vil ikke ha nobody's som deg. Neste innlegg fra deg og jeg skriver til kollegene dine hva du driver med.

Therese: Takk for fine ord. Jeg har truffet drømmemannen og vi bodde aldri sammen. Ikke vil jeg gjøre det i fremtiden heller. Jeg har et liv og siden jeg er individualist og har oppdratt tre barn til å bli det: jeg bestemmer hva om passer meg best. Jeg har sett så mange forhold som er falske og kun for å opprettholde en fasade, hvor barna får verden i trynet i en alder av 25. Siden mange tror jeg er halvnaken og mannegal er det vel greit å understreke at jeg nok vinner i lengden. For jeg flyr ikke rundt, noe andre barn må leve med i miljøet rundt meg. Et meget fordomsfult miljø. Barna får vite om utroskap og det er flaut. Mine har den moren de har. Uten en haug med menn. Så får folk og nettroll tro hva de vil. Og seriøst. Alle oppegående kvinner vet at menn om kommenterer ikke er fruktfat akkurat. litt malapropos, men det var befriende å høre fra deg. Aleneforeldre vil alltid være uglesett i moderne Norge. Og vi klager på andres kulturer? Bedre å konse på barnet enn å leve for en mann. DOG. Jeg kjenner par som er lykkelige på 28 året. Fordi de er like barnslige som da de var tenåringer og traff hverandre. Og har fått overkule barn som ikke får sammenbrudd ved ordet 'skilsmisse'.

Artig. Eg tok tak i min egen tilværelse for 20 år siden. Skilte meg og tok med meg mine to barn ut og så meg aldri tilbake. Fikk 110% foreldreomsorg og har de siste 20 årene levd som single. Har hatt mange elskerinner, noen 30 år yngre enn meg selv. Som min datter sa det til meg for flere år siden. Pappa,du gifta deg med feil kjerring men fikk heldigvis de rette ungene. Så sant som det vart sagt.

Det er mange av de som MÅ leve i forhold som ikkje skjønner at det også finnes oss som ikke kan fordra forhold, alt maset og forpliktelsene med å måtte jatte med en partner opp og ned i mente.

Mange partnere er kreativitets bremser og ødelegger et individ`s muligheter til å utvikle seg i en mer interessant retning.

Har mange ganger sagt det til kritiske kvinner... Eg kan lage mat, eg kan oppdra unger og eg kan vaske både ull og Gore-tex klær...Alene!!!!

Man trenger ikke være bitter for å velge å leve fritt og selvutviklende.

Det er bare å ta for seg av godene der ute. Finnes mange kvinner i alle aldre som liker å bli fanget av en notorsik enslig/single mann.

Ronny: Takk for at du faktisk klarer å sammenligne oss på tross av at jeg er kvinne og du mann. Det har ingen andre gjort, og det du skriver er lett for meg å forstå. Som du forstod meg. Interessant tolkning av mange partnere, og er fullstendig enig. Flere tror jo at mange partnere gjør deg bedre i alt. Dog. Det positive er at du har noe å sammenligne med hvis du sitter der etter 25 år og tenker: det er jo praktisk og forelskelse går over. Nei. Finner man den rette kan man være forelsket ut livet. Mener jeg. Jeg trenger meg selv mer enn før. Og det er de bitre som tenker bittert. Hersketeknikk de luxe, og i samme gate som: bli voksen, du er latterlig, blunkesmiley og alt det andre som oppegående mennesker kun ser på som mindreverdighetskomplekser fra avsender. Nuvel. Have fun.

Hva en som gjør DEG lykkelig. Man skal ikke være avhengig av en mann for å ha det bra :)

Er det lov å spørre om hvordan man ordne kontrakt med deg? Hehe, du er uansett en fantastisk frittalende person, det liker jeg. Men feminister er vel oftest fra venstresiden?

Marlene Nilsen: fine ord jeg omfavner <3

Knut Gram: haha! Kontrakt eller kontakt? Takk. Jeg er garantert ikke som andre feminister og venstresiden og jeg er ikke enige. Ville de hatt meg hadde jeg blitt livredd.

kom på www.sex-punkt.com å se meg naken

Børre Bartulfsen

Børre Bartulfsen

Jeg kan konstatere en ting etter å ha skummet gjennom innlegget og kommentarene. Du trenger hjelp. Håper for din skyld at du finner tilbake til deg selv. Lykke til:)

Hei!..

Du snakker om at du hater mobbere.

Nå har jeg sittet her og lest alle kommentarene... Det virker mer som du mobber de som ikke skriver seg seg enig med deg! Og med en gang noen kommer med en kommentar om at de ikke liker det du gjør så kommer du med kommentarer på hvordan de ser ut... En annen ting jeg også reagerte på var at det var en kvinne her som hadde lagt igjen en kommentar til deg, der du klikker helt på henne og sier at du skal kontakte jobben hennes osv... Det er faktisk en trussel noe du ikke burde gjøre over nett da du faktisk kan bli anmeldt for det!

Jeg er nå 20 år og dette er ikke ett bra forbilde for andre unge jenter.

Det er ikke snakk om hva du har skrevet om at vil være singel resten av livet, siden det er ett valg du har tatt! Men det jeg reagerer på er hvordan du håndterer dårlig respons og kommentarer!

Børre Bartulfsen: snork

Btw. Injurierende å kommentere andres psyke sier forleggeren in. Men jeg kan si andre er feite og stygge. Seff er du det, som skriver noe sånn piss når andre gjør seg klar for jobb. Dust. IP adresser samles og jeg går videre med det som passer meg.

Det sier så mye om deg når du tar min kommentar for noe dårlig. Jeg prøver bare å hjelpe deg slik at du ikke framstår som en idiot for andre som leser bloggen din. Du må ikke alltid ta all kritikk som dårlig...

Du kommer aldri noe videre med å ta med min IP-adresse å ska anmelde meg for å prøve å hjelpe deg...

For hver sånn kommentar du kommer med så kan faktisk du bli anmeldt for mobbing over nett.. Det at du kaller andre folk tapere, feite osv... Er faktisk nett mobbing...

Så om de folkene som har skrevet kritikk på en veldig voksen måte til deg der du svarer med usaklige ting og kaller de ting. Kan faktisk anmelde deg...

Linn: Du kan bli anmeldt selv, kjære. du hjelper ingen. Jeg kan loven. Adios. Les en annen blogg'a. Nett- mobbing mot nett- troll: er du så tjukk i hue. men du: klokken er 8.32 og da jobber man. messias- kompleksene dine er flotte. jeg tror du får en rolle ufrivillig i det jeg skriver nå. det er lovlig, det. God bedring!

Hvorfor i all verden skal du ta det jeg skriver til deg så dårlig?

Hva kan jeg bli anmeldt for? Hva har jeg skrevet som er så dårlig? I forhold til hva du har skrevet til meg? Hvorfor kommer du med at det jeg skriver er "fine Messias - komplekser" når det ikke har noe med saken og gjøre! Det er nok ikke jeg som trenger god bedring her! Du burde kanskje ikke ha hatt en blogg om du ikke tolererer stygge kommentarer!

Se du har ikke noe svar på det siden jeg ikke har mobbet deg på noen måte! Du har ingenting å anmelde meg for! Du slenger bare ut kommentarer i hytt og pine om at du ska anmelde folk som ikke en gang har mobbet deg!

Her er ett tips til hvordan du heller kan reagere på dårlig kommentarer! http://pilotfrue.blogg.no/1451908713_jeg_bygger_meg_sterke.html

Det er en helt riktig måte å håndtere slemme kommentarer! En annen ting er at hun heller ikke tar seg så nær av kritikk som du også kan se på kommentarene!

Har ikke lest innlegget

Har ikke lest innlegget

*Singel, ikke single. Vi er i Norge.

Anmelde her og anmelde der. Politiet bryr seg katta i evt injurier på en blogg. De har viktigere ting å ta seg til. Det samme gjelder domstolene. Ytringsfriheten står sterkt i Norge og det viser antall rettskraftige dommer i slike injuriesaker. De er veldig få.

Nei..Bohwim..våkn opp fra paranoiaen din og konsentrer deg heller om det du virkelig kan. Å skrive bøker. Det gjør du til gjengjeld veldig underholdende.

Bra sagt, Frognerfitte!:-)

Frognerfitte: det er en beskyttet tittel, harryfitte

Har ikke lest innlegget: snork

Begge deler er innenfor! Men skulle gjerne fått møtt deg, synd at du bare henger med menn fra vest. Østkanten er undervurdert ;)

Vil anbefale deg å lese kommentarene til Linn en gang til, med litt andre øyne! Hun har faktisk et godt poeng!

Tusen takk, Ingrid! :-)

Ingrid: har dere et annet sted å være? Stenger dere hvis dere ikke finner et annet forum. jævla kjerringer ræva for imagen.

Knut Gram: er helt prinsippfast. vest er best

Se du har ikke noe svar på det siden jeg ikke har mobbet deg på noen måte! Du har ingenting å anmelde meg for! Du bare slenger bare kommentarer i hytt og pine ut trusler om at du ska anmelde folk som ikke en gang har mobbet deg!

Skjønner ikke hvorfor den gamle kommentaren min kom opp igjen :-P

Det er din egen feil at du ikke klarer å se at folk bare prøver å hjelpe deg! Og det er også din egen feil at du skal ta alt folk sier til deg som noe dårlig og negativt!

Jeg skjønner bare ikke hvorfor du ikke kan lese det som står der? Hva er det som er så dårlig at du reagerer sånn på det?

Linn: neivel. er du ufør?

Nei, jeg er ikke ufør? Og hvorfor spør du om noe sånt? Det har jo ingenting å gjøre med det som jeg har skrevet til deg!!

Linn: du brukt en hel dag. alle ler av deg, og har skrevet til meg om deg. lager et innlegg om det. snork og takk for å ha giddet.

jeg vil MER enn gjerne ligge med deg Alexia :D

Godt nytt år skjønne du ;)

Bengt: det er IKKE gjensidig. Takk.

hehehe :D Takk for svar i det minste,håpte du så ironien i meldingen min og ikke tok den seriøst da :D hallooooo,,, er du innbilsk eller ?? du er 46 år!!!! who man want that ???

Bengt: du og veldig mange andre. Og litt ekkelt du skriver sånn på wallen min mht at du har barn.

Jeg har kropp som en 23- åring. Du er dum og for gammel for meg. who woman want that?

Lær deg å skrive. Du er ikke akkurat noe fruktfat.

hahaha, ikke barn ENNÅ :D skal VI lage barn sammen ? ;)

Ser hyvordan du angriper folk her inne :D du burde kanskje få litt terapi, lykke til ;)

Når du ikke engang tar en ironisk spøkefull melding her inne på en mer morsom måte enn å gå direkte i angrep, ja da har du nok problemer ;) lykke til

Bengt: en psykolog har lest gjennom dine kommentarer på gøy, og sier dette: du er livredd for avslag, samt drite deg ut. Og hvorfor bekreftet du mailen? Den er frivillig, og folk lager fake. Du er dum. Noe alle disse latterlige smileyene dine bekrefter. tjukk i hue. Du prøver deg først, så tror du noen kjøper 'ironien', deretter angriper du. Jeg sier hva jeg vil til anonyme, og samler alle kommentarene der dere går sammen og etteraper hverandres kritikk mot meg. Du er enkelt utstyrt, og tviler på om du bør skrive mer her nå. IP- adressen avslører deg, men jeg er klar over at det ikke alltid stemmer. Dog. Får jeg linket deg til sjikane jeg har opplevd privat kan jeg nok finne på noe. Lovlig. )-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Who woman want that, eller som vi som behersker språk sier: what woman would want that?

:)))))

dette var morsomt :)))))

du lar deg tirre så lett hehehe

igjen. lykke til med ditt oppmerksomhetsbehov ;))

godt nytt år og takk for oppmerksomheten

Bengt: hvem trenger oppmeksomhet etter seks kommentarer? Get a life.

Poste stygge kommentarer under alias eller falskt navn er utrolig feigt overfor en person som deler sine meninger og følelser dønn ærlig og usensurert.

anne likvern: Jeg vet hvem de er: eksers venner/kjærester, og noen forbanna fruer med mye tid og penger. Samt en lesbisk followers. Han ene er forøvrig ond. Rune heter han.

Skriv en ny kommentar