hits

Sterke damer får bank

 

Jeg har fått masse bank.

Ikke bare fordi jeg slåss fremfor å preike som tenåring, men nettopp fordi jeg ikke holdt kjeft som voksen. 

Jeg har ødelagt rygg, nakken herpa etter at noen kitta albuen i meg mens jeg lå på bakken. Der fikk jeg et par tupp i magen.
Å bli kastet på bakken er visst ikke 'juling'. Ikke flathånd som ødelegger hørsel på det ene øret heller. 

Gulvet har hatt spor av blod, myk ubehandlet tre sågar fått hakk av kanintenna mine. Jeg har blitt voldtatt med sykkelpumpe, og fått brannslukningsapparat tømt over hele meg og i hvert hjørne i en leilighet. Mens blåveisen vokste og nesen ble tett av gråt måtte jeg puste inn en luft som var tett med pulveret fra apparatet. 

De senere årene opplevde jeg en som var 20 cm høyere enn meg som pleide å ta kvelertak inntil veggen så jeg ble løftet etter halsen.

Da er det å stille seg på tå, og nikke desperat når vedkommende du ikke kjenner igjen, sjefen som alle elsker på jobb snerrer: skal du være snill?

 

Vel. Jeg har hatt en tendens til å fly på mennene etter å ha nikket. Dog. det som har gitt meg mest juling er min evne til å snakke. Især kontrollfreaks som utad virker som den normale av oss. 

Flere ganger har jeg hørt ressurssterke kvinner sladre om at venninner får juling, som om dette skulle vise at kvinnene er dumme som ikke går. 
Vel. Det er lett for dem å si. 

Men glem dette her. For det verste jeg har opplevd er psykisk juling. Jeg ble truet til å velge mellom et praktisk liv eller friheten. 
Jeg valgte meg sjæl. 

Jeg klarte å stable meg på bena, men det har tatt mange år. 

Jeg har kjempet meg gjennom forhold med gifte menn, med koner som har vært utro, på fylla, og rett og slett sørget for at jeg får politiet hjem til meg. 
Mens de fabrikerer sin egen sannhet.

Jeg bruker aldri politi, fordi de svakeste trenger dem. Saker blir henlagt grunnet ressursmangler, og så skal sjalusidrama ødelegge for barn og dyr?

 

Så gi meg juling. 

Jeg syns ikke det er flaut. 

Sannheten er vondere enn litt juling.
Den serverer jeg til siste åndedrag. 

Til dere som får bank- kom dere vekk.

Til dere som møter psykopater- dere er in deep shit- ingen hører på dere- tror dere.
Jeg tror på dere. 

Sterke damer får bank. Sterke damer blir psyket ned. 

Ikke skam deg over det. 

Alexia