hits

Rumpa mi

 Rumpa mi! Jeg liker'n. 

 


Vi har jo blitt så ærlige her på berget og bloggerne er nå talsmenn for de svake der de byr på seg selv. Innrømmelser av dumme og forfengelige operasjoner som pupper, lepper og nese kommer som perler på en akk så skjør snor. Mens rumpa pussig nok vokser etter ett utenlandsbesøk. Sistnevnte kommer visst bare av beinhard trening, og er du like full av stå på mot kan du også få en popcorn- rumpe du genetisk ikke er avlet for under noen omstendighet. For opererer du rumpa di, da er du forfengelig og falsk da!

 

Jeg liker å være tynn, jeg jobber knallhardt for ikke å bli styggere enn det alderen uansett gjør meg, jeg er veganer, drikker ikke alkohol, røyker ikke og soler meg ikke. Og nyter det. Jeg får botox i pannen og har operert puppene mine ymse ganger. Rumpa mi er liten, hoftene som på en gutt sin, og min mangel på kvinnelighet har vært praktisk under og etter tre fødsler.  Underlivet er for meg hellig. Akkurat der nede vil jeg ikke ha kniver. Jeg liker mitt kroppsideal som henger litt etter fra den gangen man skulle være slank og trent. Fordi den moten passet meg best. Er det ikke sånn at vi damer slenger oss på en mote som passer selvdisiplinen best? For all del. Jeg syns det er for jævlig at noen vil se ut som Barbie- dukker uten midje, men er det bedre å spise usunt og sitte på fremmed- elementer som kan flytte seg hvis du ikke har operert deg et legalt sted? I dag er det fremdeles ikke gjengs å operere rumpa i Norge, så det er fritt frem for useriøse muntlige anbefalinger. Dette blir understreket når bloggerne lyver om nylig anskaffet sprettrumpe. Paradoksalt nok reklamerer de nyopererte ofte for treningstøy. Som de igjen tjener penger på til mer operasjoner de 'ikke tar'.  Vi aner også at de snart dukker opp i Det Nye, lissom uten sminke og i fullt alvor er talsmann for 'det ekte og ærlige'. Eller det siste latterlige flokkdyr- påfunnet: kvinner tar ut silikonen for 'at noen skal se dem i ansiktet når de hilser'? Serr? Trynet deres er mer fake med restylane og filter på hver close up, jo. Men ingen tør å si noe. Kvinner er livredde for hverandre. Ikke for menn. 

 

Nuvel. Alt rundt kvinner og feminisme i Norge koker ned til hva som passer kvinner der og da. Hva kom først. Høna eller egget?

Alexia