hits

ALEXIA SKRIVER BOK-MODUS-BLOGG

Junkier- drit i å syns synd på dem!Det ER synd på junkier, men jeg blir kvalm av at dere andre skriver om dem som de er dumme.

 

 

 

Da jeg ga ut Frognerfitter var pressen sykelig opptatt av rus og NARKOTIKA. Nå er det stas for glossy magasiner å skrive om junkier. Ære være dere som syns synd på dem, men vet dere at junkier kan være jævlig kjipe? Stjele barnas konfirmasjonsgaver og sutre seg til sympati gang på gang? Jeg møtte en junkie som var helt nydelig. Jeg vekket han for penga han tigget ble rappa. Da viste han meg en haug med sedler i innerlommen før han ba meg passe plassen hans. Han ville ha en is. Suverent strenet han av gårde og sa dette til meg da jeg spurte hvorfor han var blitt junkie:

fordi jeg digger rus. Ikke noe annet.

Presse og andre. Roe ned dette horse- hysteriet. Det er ekkelt å gjøre seg snill på andres vegne. Selv har jeg gjort det mange ganger. Og da ble jeg likt, da! Frognerfitta og 'er lik- selgere'. For all del. Når junkier har lest boken min, da blir jeg stolt. Når junkier vil gjøre noe annet enn å klage og snylte- da blir jeg glad. Men dere som tjener penger på tårene deres: dra til hælvette.

Rus- get a life. Tror dere alle har råd eller mulighet til rehab? Jeg tror dere kåter dere opp av å skrive om rus. Særlig deres egen.

 

 

Forøvrig pleide en junkie å stå der jeg handlet(kiwi), og kalte meg alltid Dronninga. 
Han fikk cider av meg hver gang, og den måtte være pære og det dyreste merke. 

Mens han rappa alt i alle andre biler gikk jeg fra cabrioleten med masse stæsj. 
Han sørget for at ingen tok noe. 

 

Junkier, tiggere og jeg går skremmende godt overens. 

Vi er som regel litt mer skolerte og kan mer om verden. 
Ved å skrive stakkarslig om dem, ser dere ned på dem.

Junkier- de er ganske oppegående de!

Alexia

p.s

Junkier har kjønnsdrift og flørter- de skal ses på som mennesker. 
Derfor står jeg ikke med trist og empatisk oppsyn på bildet. 

De fem fineste Prince- damene- en takk fra Oslo Vest 

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av Prince damer. De han hadde i stallen sin. De var fine og kunne lissom alt. 

 

Ikke minst reddet de meg fra komplekser u-pene Samantha Fox ga meg. Jeg syns hun var harry, og at puppene hennes minnet om kneipbrød. Tok jeg feil?
Var jeg blind av misunnelse? Likte menn bare sånne damer i bunn og grunn?

Så kom Prince med sitt entourage. Jeg skjønte at damer jeg syns var sexy faktisk ble likt av menn. 

Jeg gikk med sorte over- knee og beret fra 1985 til 1991. Jeg kjørte moped med beret. Og i 1989 fødte jeg en sønn mens jeg var iført begge deler. Stay ups og hodeplagg.
Jepp. Det eneste du må ta av deg under en fødsel er neglelakk og lebestift. Etter barnefar kom inn og så på sønnen sin, tok jeg på lebestift og neglelakk. Det var lov å være kvinne i 1989. Eh. 
Vel. De av oss som dessverre var født med langt krøllete hår og likte å kle oss i mini- skjørt, var det ikke mange av på Oslo Vest. Det gikk stort sett i korte frisyrer og blondebluser(de prøvde først i år 2000 og kombinere det med uniformsjakker jeg hadde gått med da de mente jeg var 'vulgær'. Roser er og blir røde.)

Skjebnen til damene delte jeg heldigvis ikke. Hverken Prince sine, eller dem med frisyrer som mente jeg tilhørte en 'kult' siden jeg gikk i sort. 
Ikke alle syns Stravinskij var kult...Jeg gikk på Waterfront, og der kunne jeg kle meg som jeg ville. Samt slippe å danse- som puddingene på Lille- Smuget. 
Det dølleste stedet på Frogner. 

På Felix og Tiffani trampet jeg rundt i korsett og off the shoulder- gensere midt på vinteren. Det takker jeg disse for:

 

5

 

Cat GloverCat utkledd som Prince. Utkledd som Cat.

 

Kunne denne dama danse, eller hva? Hun var så frekk at selv den mest innbitte dansehater, ikke kunne annet enn å elske henne. 

Selvlært danser, rapper og foreviget som sistnevnte i sangen 'Alphabet st': Cat, we need you to rap. 

Hun ble kjent for the 'Cat scat', mye risting og ting av kroppsdeler ingen hvit dame ville fått til. 


 

4

 

Mayta Garcia


Mayta og Prince
 

Den dama jeg syns er døvest, fordi jeg heller ville hatt med Wendy og Lisa, og ikke minst tvillingsøsteren til Wendy, Susannah Melvoin, som Prince skrev 'Nothing compares 2U' til:


De sjukt vakre og talentfulle søstrene Susannah og Wendy. 

Apropos sidespor:
Hvem husker ikke at Sheena Easton ble drittsexy og fikk en hit med 'U got the look', da hun datet Prince?
Og seff vokalisten i Bangles, Susanna Hoffs. Manic Monday ble gitt til henne...Prince hadde ikke det minste draget. 

Nuvel. Mayta. The most beautiful girl in the world, er skrevet til henne, som var gift med Prince fra 1996- 2000. Hun var 22, han 37. De mistet en sønn en uke etter fødselen, og i ettertid har hun vist hun kan stå på egne ben. Som i: ikke bruke dette forholdet, til det vulgære. Som en del av slekta rundt mannen har gjort. Mayta presterte å bli sammen med Tommy Lee, og kalte likevel forholdet til Prince- det sjukeste jeg har vært med på. Men sagt med kjærlighet. 


Mayta er, naturlig nok, magedanser også. 

Fordi han var så sær blir ting fjernet hele tiden, Snork. 
 

3

 

Sheila E

Hallo? Hvilken mann har ikke vært keen på Sheila E. Hun var en kvinnelig Prince, og allerede i 1978 sa han at han ville gjøre henne stor. 
Noe han klarte med sangen han skrev til henne 'Glamorous life'. Med den fikk trommeslageren med perfekt kropp og ditto ansikt en hit i 1984.
Sheila E har spilt med de største, så vi får bare håper pelsene hun brukte tilsvarte den fysiske størrelsen på dama. 
Beyonce ser ut til å trenge et par revefarmer. 

Her er Sheila E og Prince skilt ved fødselen. Året er 1986. 
 

 

2

Apollonia  


I likhet med Prince, kunne ikke Apollonia spille i film heller.

Her glimrer hun videre med en heftig sang fra serien Falcon Crest:


Denne dama er den som assosieres nest mest med Prince og åttitallet. Hun var dama hans i Purple Rain, og var tidenes sjukeste såpe- casting da hun dukket opp som playboy'en Lance kjæreste i såpeoperaen Falcon Crest. Her gikk det i korsett og hofteholdere, og Alexia ble meget imponert. Den virkelige bunnløse beundringen kom likevel med min nummer en på denne listen, og den mest tragiske av damene. Paradoksalt nok trakk denne seg, så Apollonia fikk et band i fanget 'Apollonia 6'. Ettersom Vanity(verdens vakreste dame), banet vei.

 

 

1

Vanity 

Denne skjønnheten, er den eneste av nevnte damer som ikke lever lenger, og hun døde ikke så lenge før Prince. Prince hadde fra tidlig av en drøm om å være manager for et jenteband. Som seg hør og bør skulle de ha neglisjeer og danse rundt i undertøy. Mens de sang og sånn. Han syns navnet 'The Hookers' var fint, og ikke minst en dame ved navn Denise Matthews som kom på audition. Prince falt pladask. Denise ble gjenfødt som Vanity, fikk bandet Vanity 6 av mannen, før hun ble gjenfødt som meget kristen og angrende synder i 1994. Etter en overdose crack og ymse andre rusmidler fant hun Jesus, og levde med han ut livet. Ingen ironi her- det var et lykkelig samliv, det. 


 

Vanity levde hardt, og derfor er det ikke overraskende at hun hadde et forhold til kose- gutten Nikki Sixx før Jesus. Gutta i bandet Motley Crue ser ut til å være en naturlig overgang etter Prince. Hvorfor Vanity ikke ble med i Purple Rain kan være at det ble slutt med Prince, tilbud om noe bedre plate- deal og at hun var på tur. Mye å velge mellom. 

Hun døde av leversvikt i februar som resultat av dop- bruk.
Ikke lenge etter hyllet Prince henne fra scenen:


 

 

Jeg kommer til å huske Prince for mye, men først og fremst for at det ble legalt å se ut som en utenlandsk røver med krøllete hår, brune øyne og uniformsjakker. Og at jeg turte sitte i undertøy på kafé. I dagslys. 
På Frogner anno 1987...

Over og ut,

Alexia 

Mitt Prince- minneJeg hadde æren av å være med i Christer Falck sin hyllest til sin gud, Prince. 

 

 

 

 

Første gang jeg så Prince var jeg elleve og så videoen til "Sexuality" på

svenske Casablanca.

Han hadde afrohår og bart, en kombinasjon jeg aldri har vært svak for.

Jeg tok opp alle Casablanca på Betamax, i håp om et glimt av Duran Duran.

Etter en stund dreit jeg i alt annet enn han med den skumle sangtittelen og

afrosvesien, og følte meg vill og gal når jeg så på han alene.

Jeg skrev Prince på pulten min på Ruseløkka. Ikke lenge etter dukket de

streite Bygdøy- folka opp og skrev "mild" ved siden av.

Skuffelsen var stor da de etter hvert skjønte hvem han var og spilte Purple

Rain på pudding- festene sine i kjellerstuer iført raggsokker.

 

Prince forbinder jeg fremdeles kun med to damer, Sheila E og meg selv:

Jeg fødte min eldste sønn i sorte stay ups og beret.

 

Mine fem klare favoritter er likevel post- afrosveisen:

 

Sign of the Times

When doves cry

Rasperry beret

I could never take the place of your man

1999

 

 

Alexia

Film!

Jada. Jeg blir film. Så jeg syklet rundt og ble filmet på Frogner. Fikk meg verdens kuleste advokat og jeg syns synd på menn som har kastet bort livet sitt på slemme damer. Jeg har bare møtt snille i dag, og på Tiffani møtte jeg skjønn kjæreste til ny innehaver Christen. Camilla var seff med for hun var her på onsdag. Jeg har hatt verdens fineste dag etter den verste opplevelsen noensinne på onsdag. Nå er jeg omsider skjermet, og jeg skriver bok om ALT. Og var innom Kagge forlag. I dag var Erling så deilig og sinnsykt kjekk at jeg burde tatt bilde. Men de spiste lunsj og jeg løp rundt. Nova skal feire bursdag, og elsker jeg det barnet mer nå sperrer de meg inne. 


 

Dagens look er lik gårsdagens more or less.

Go'boken! Tenker du gleder deg til neste!

Ok. Dagen min i dag:

Regissør Nina Grünfeldt og jeg hos advokaten

Fotograf og serr kul dame, Heidi. Victory-møte er over!

Innom Kagge. Thomas den skjønne, ga meg masse rå bøker! De folka der er familien min. Tenk å ha en forlegger som Erling Kagge. Det er lissom litt kult.

Tiffani-mitt andre hjem. Tre barn unnfanget der. De har gjort en kjempejobb!!!

Barndomshjemmet mitt. Mulig det er pga røttene mine, folk får komplekser. Jeg opplever mye misunnelse fra kvinner som er opptatt av å holdemeg nede. Men damer: jeg er nede ofte, og kommer høyere for hvert fall. Fasaden min er først og fremst at jeg vil være ekte. Vi bodde bra, men jeg er fra kunstner- familie. Da gjeng det opp og ned mht spenn. Jeg var bortskjemt på kjærlighet og plass. Balkongen og tre vinduer er mitt pikeværelse. Jeg klinte med en jeg var veldig glad i der for første gang. Tenk det'a! Jeg var atten år og hadde 60 kvadrat. Men vi var så lidenskapelige at vi havnet på et gulv. Han gikk etter meg opp til 2 etg. Glemmer det aldri. Et fint minne. Kjemi er rare greier. Serr: de som har vært i Hafrsjordsgate 8 har jeg sterkest bånd til. De samme venninnene som før, og Sissel lever videre i/med meg. Jeg satt på murgreia jeg står foran, hun så ut av vinduet: klar bane. Vi var sammen tildagen hun døde. Det er henne jeg skrev Frognerfitter til. 

Jeg har forbrent 1000 kcal på sykkel i dag. Madserud allé opp og ned 4 ganger, Frogner rundt, Tinghuset, Advokat og til slutt verdens beste belønning:

Nova'en min.

Haha! Kult. Og det blir litt av en film.

 

Ryggen min har fått så mye pes, at det var en befrielse at den blir gjort noe med nå:

Barna mine er alt. 

 

God helg!

 

Alexia

 

 

Solskinnshistorie- de finnes

Jeg har fått lov til å legge ut en melding jeg fikk i går, og det er befriende med mennesker som rett og slett ønsker å gjøre meg glad når de forteller om meg. 

For jeg er en sånn person som gjerne blir utnyttet, for så å bli kalt mye rart. Ikke minst høre jeg har gjort ting de ikke skjønner er naturlige for oss som ikke beskytter en fasade. 

Det finnes fine folk der ute. Når jeg skriver dette har jeg innsett noe jeg gråter av og kaster opp av. Jeg føler jeg går gravid med fandens foster.
Vil vrenge meg. Derfor leser jeg denne igjen. For å glemme. Inntil de lager masse dritt som varer langt utover våren. 

Da håper jeg ikke de har noen skjeletter i skapet. 

Men mest av alt håper jeg bare på ro, så jeg ikke mister en jeg liker veldig godt. 

Her er meldingene. Jeg tenker på mine egne som er utlevert. 

 

 


 

 

Bygningene i Oslo skal bestemmes av folket!

Oslo kunne vært en vakker by. Vi har hatt Tivoli likt danskenes, og mye mer. 

Siden jeg er i bok- modus oppdateres bloggen likt det jeg gjør på Facebook. 

Dagens hat fra meg går til djevlene som rev dette bygget her, kalt 'det engelske kvarter'. 

...istedet kom denne grusomme kolossen Ind- Eks- huset. ALLE er iharniske over beslutningen den dag i dag. 
Når skal folket få stoppet ting som får konsekvenser for livet?

Det kongelige slott burde vurdere å bruke mindre penger på Skaugum og heller
prioritere og bygge UT slottet slik tegningene oppriktig var. Eller skal vi skattebetalere finansiere verdens dyreste parterapi?

SÅNN kunne det sett ut. Slottet er folkets!

Tivolihaven. Oj. Den var fin! Vi river'n! 

Her fra wikipedia mht 'det engelske kvarter'

 

Ut på 1950-tallet var Det engelske kvarter begynt å forfalle. I 1958 la arkitekt John Engh frem et forslag til ny bebyggelse på tomten, med den forutsetning at den gamle bebyggelsen ble revet. Dette førte til en offentlig debatt, der de fleste politikere var for riving og modernisering. I løpet av mellomkrigstiden var mesteparten av kvarteret ombygget til forretninger og kontorer, noe som ble brukt som argument av mange ? tilhengerne av riving mente at særpreget var borte når Det engelske kvarter ikke lengre var bolighus. Enkelte, slik som senere riksantikvar Stephan Tschudi-Madsen og Høyre-politikerenBjørn Bjørnseth, gikk inn for å bevare kvarteret. Men 2. januar 1962 begynte rivingen for første byggetrinn av Ind-Eks-huset, som sto ferdig i 1964.[1] Siste rest av Det engelske kvarter, Drammensveien 30-32, ble jevnet med jorden i november 1965.[3]

 

RASSHØL.