hits

Camilla

Piken med Svovelstikkene, Wedding of the year - Spørsmålsrunde - Hårtransplantasjon 

 

Ser at Pilotfrue skal ha Tre Nøtter til Askepott som tema i bryllupet sitt. Når begynte man med temaer i bryllup? Har de dekknavn sånn som russebusser har, og så slipper man konseptet i mai? Isåfall tipper jeg dekknavnet deres var Snekker Andersen.

 

Nå er ikke jeg gift (ennå), men om så skulle skje skal jeg helt klart ha temabryllup jeg også. Jeg har tenkt på Den standhaftige tinnsoldat og Den stygge Andungen, men landet på Piken med svovelstikkene, jeg er veldig glad i HC Andersen.

 

Jeg har planlagt alt ned til den minste detalj, nå venter jeg bare på et frieri. Og det har jeg ventet på lenge. Men, nå har jeg avslørt at min utkårede i hemmelighet har tatt en hårtransplantsjon, og etter det er nok selvtilitten på topp og muligens kommer det da et frieri, håper håper håper!

Jeg vil ikke avsløre for mye da jeg er redd for copycats, men jeg kan si litt. Etter selve vielsen skal min ektemann og alle gjestene sette seg til bords og spise og drikke alt de måtte ønske, dekadent overflod er stikkord her  Mens jeg skifter til hullete klær, sot (som skal illustrere skitt) i ansiktet og utstyre meg med en fyrstikkeske med veldig få fyrstikker. En vegg med store vinduer er satt opp slik at jeg hele tiden kan kikke inn og se de andre hygge seg med gode samtaler, mat og drikke. 

Jeg prøver å varme meg på de få fyrstikkene jeg har, men til slutt går jeg tom og legger meg ned foran veggen og 'dør'. Etterhvert kommer mannen min og gjestene bort til meg der jeg ligger, de får veldig dårlig samvittighet selvfølgelig, de bærer meg inn, gråter og holder på (se for dere gråtekoner her), men det er for sent, jeg er død. Er usikker på om jeg faktisk skal dø på ekte (har ordnet med cyanidkapsel for dette formålet) eller kun spille død, hva syntes dere kjere lesere?

Uansett går gjestene hjem etter at jeg, eller liket av meg har blir fraktet innendørs.

 

Hva syns dere? Noen som har noen bedre alternativer?

Gleder meg helt sykt!

 

PS Om noen lurer på hva dekktemaet vårt er kan jeg avsløre at det er Disneykavalkaden som går på julaften, litt hektisk og rotete, men veldig gøy.

 

Forresten; kjører en liten spørsmålsrunde, fyr løs! Trekker ut en heldig vinner av av 2 stk Nittedals Hjelpestikker, ekstra lange fyrstikker. 

 

Camilla