hits

Vegan

Pels er kjipt 

Å argumentere om hvorfor pels er dumt burde være lett. Det er ikke det.

 

 

Det å kle seg som medlemmer av det engelske kongehus eldre gren er stadig vekk mer i motebilde på vestkanten. Vesker, småblomstrete kjoler og ekte pels. En mote som opprinnelig var en gammel Frognerfrues har fjortisene adoptert, men på et mer moderne vis. Hvis det å ha dumme toppluer med pelsdotter og  pels på noen gigantiske hetter kan kalles mote.

 

Disney har de siste årene laget mange feministiske prinsesser, men tilhengerne av disse har tydeligvis ikke sett Cruella De Vil. Damen som ville lage pels av dalmatiner- hvalper hadde døde rever hengende rundt avmagret kropp, og fremstod som en ekkel snobb.

 

Neida. Vestkanten skal ikke få all dritten:

 

I de mer akademiske gjengene har man vintagepels. Iført minkluer på Den Røde Plass er kultur- kjendiser med på å lage en mer politisk korrekt etterspørsel samt også å godta at gammel tortur er 'innafor'. Feller hvor dyr gnagde av labber om de rakk det.

 

 

 

Som veganer spiser jeg ikke kjøtt eller meieriprodukter, og blir ofte konfrontert med kosthold av pelstilhengere. Vel. Det at andre spiser kjøtt rettferdiggjør ikke det faktum at du tar på deg noe som er heldig hvis det ble avlivet med en elektrisk stav i anus.

 

Sosialantropolog Thomas Hylland Eriksen holdt en appel i fjor under fakkeltoget mot pels, og sa at vi en gang trengte pelsen når vi gikk på jakt. Man viste respekt for hele dyret ved å bruke hver del av det. Det rare er at noen damer i hans omgangskrets syns vintage- pels er riktig. Hva i all verden har en epoke på femtitallet felles med en scene fra 'Veiviseren'?

 

 

Moralfilosof Peter Singer har i en årrekke snakket for å gi dyr rettigheter. Singer er professor i bioetikk ved Princeton og har blitt kalt 'verdens farligste mann' på grunn av sin kontroversielle stil.  For Singer er 'lidelse' det viktigste  å unngå. Hvorfor skulle ikke en rev eller mink ha angst og kjenne smerte hvis hunden din gjør det? Hvorfor i det hele tatt utsette noen for unødig lidelse.

 

 

Istedet for kjedelig statistikker kan man se på bilder av noen dyr i pelsoppdratt- helvete  og tenke de er heldige. For grunnet den dyrere delen av moteindustriens overgang til ekte pels i 2014 og nye forbilder som for eksempel Kardashians, kommer de billige leverandørene i hopetall. Det er ikke skrekkhistorier at dyr blir flådd levende i Asia, det er virkeligheten.

 

I høstferien gikk datteren min på 13 år til tenåringsdrømmen Brandy og Melville for å kjøpe klær. Vi er begge glad i vintage- stilen de har, men jeg nektet henne å beholde en kjøpt pelsdusk fordi jeg ikke var sikker på om den var falsk. Det stod på nettet at den var fake. Den var ekte viste det seg. Etter å ha kontaktet ledelsen trakk de pelsduskene, men de forklarte aldri hvorfor de solgte ekte pels som falsk.

 

 

 

Jeg er dessverre kvinne og aktivist. Vi virker litt naive der vi sitter og ber verden tenke seg om. Men med bilder og filmer, samt nevnte klesbutikker som ikke tør si hvor pelsen kommer fra er det på tide å stoppe en næring som er grotesk. Norske aviser lar damer si de elsker dyr og posere med chiuahaha med tilsvarende død mengde dyr på hetten vedkommende har på seg mens hun mater lamaene. Du er ikke glad i dyr hvis du går med pels. Du er glad i noen raser. 

 

 

 

 

Er det sånn at vi skal kunne ha på oss hva vi vil fordi det er fint, spise hva vi vil fordi det er godt og likevel ikke bli kalt egoister?

 

Eller verre. Bli kalt moralister hvis vi avstår.

 

Alexia Bohwim

 

Ost? Verre enn å spise fisk- HELVETTE på jord

Spiser du ost er du ikke dyrevenn. Meieriprodukter er på linke med kjøttspising.

Klarer du virkelig å kalle deg veggis hvis du har pizza på osten- da skryter du nok.

Men babysteps. Dog. Dere som har støttet dyrevern i årevis: ser der vekk er dere feige.


 

Spre linker og bilder av helvettes Yulin hundekjøtt- festival

Jeg blogger som sagt ikke, men akter å poste dyrevern før, mens jeg gjør det og etterpå. 

Drittlei av kjendiser som bruker dyrevern som PR, ikke får kritiske spm av dem som gir disse to sider, samt at de resten av året gir faen i dyrevern. 

Jeg vet dette: jeg skal aldri ha en venn som bruker pels, og jobber ikke med folk som ikke respekterer jeg er veganer. 

Det er én mann der ute som takler valget mitt. Ja. Det blir han. 


https://www.change.org/p/pyeongchang-2018-south-korean-gold-medalist-yuna-kim-to-join-the-fight-against-dog-meat/u/16801934?tk=7_014_Yp4T6MN4VCEx7cO3ULw03UzNPpQD-7BIO4ggk&utm_source=petition_update&utm_medium=email

http://www.pawprojects.org/yulin-2016

Det er lite å si om dette. Å se en skoldet hund prøve å komme seg opp av en kokende gryte, blind- å overleve er alt et dyr vil.

Men neida. Det får de ikke og dyr skal ikke leve sammen med oss, men for oss.

Gjerne så vondt som mulig. 

Mennesker- skam dere. Kinesere kan tydeligvis gjøre hva de vil. 

Nå må jeg skrive bok- om mennesker. 

Alexia

Italiensk ull- perverst og for de selvgode

Merket med blått. Så enkelt. 

 

Jeg var på gjenglemt tøy- gruppe. De selvgode akademikerne kastet alt med polyester. 

 

"Ull er det eneste som er bra nok". 

 

Neida. Ikke som gjenbruk. Barn må ha ull. Masse ull. 

 

At jeg selv har gått med det, er så flaut at jeg kunne ønske jeg visste mer om dette.

 

Igjen: jeg ber dere vurdere om ting virkelig er verdt det?

 

Dere har sikkert så mye kjærlighet å gi at dyrene kan få litt?

 

En ting er at de må dø for oss. Men hvorfor må de leve så jævlig og lide så lenge det passer oss?

 

Tenk etter. Det er flere og flere som tenker at de vil gjøre sin del. 

 

Og vet dere hva? Barn trenger å se mor og far være snill mot dyr. 
Babyer trenger ikke all verden. 

 

Kjøpepress hjelper ingen. "Kvalitet"- alt frikete er ikke det, alt dyrt er ikke det. 

 

Bruk hue. 

 

Hvis du lar deg provosere av at jeg er veganer, så sender jeg deg dette: gode tanker. 

 

Knus,

 

Alexia

p.s

 

hvordan kan vi ha hunder, katter og ri- men ikke se et større bilde?

 

 

k_G-625zvcM

Kaninpels til BRØDHORER

 

 

 

Of8rv4YhR7k


Billige damer går i pels.

Hvordan dere kan sitte med små hunder og hamstere, men fly rundt med vesker fra Louis Vuitton og kaninpels betyr bare dette:

Dere tjener penger på det kaniner må gjøre for å bli pels.

Og dere jenter som ikke har råd til noe annet: hva faen feiler det dere? Hvem har oppdratt dere?

En hore?

 

 

Denne videoen sørget for at jeg ALDRI skal ha NOE melkeprodukt i kroppen min igjen.

 

Denne videoen er så jævlig at jeg gikk helt i kjeller'n da jeg så den. 

Bilder av hunder som prøver å redde seg selv ETTER å bli kokt levende endte med at jeg måtte få hjelp. 

Nå ha jeg bare bestemt meg for å kjempe for dyr på alle mulige vis. Noe jeg har gjort før, og jeg har alltid støttet organisasjoner som er kompromiss- løse. 

Det er typisk for innvandrerhatende intellektuelle og disse oss dyrevernere, det er legalt av flere parti og si: Alexia. Det er mennesker som lider.

Ja jøss. Og likevel har vi kongehus, kompis- gjenger rundt dem som skal thene penger på korrupt helse- arbeider.

Jaggu sa jeg smør. 

En mor som skryter av slappe pupper fordi hun ammet, er ikke mye til mor når hun senere rapper råmelken til kviger som blir inseminert, elsker barnet sitt.
Et barn som drukner i egne brekninger fordi den får melk fra annen ku, et barn som blir slått i hodet mens en voksen mann snakker dritt.

Han sparker en to dager gammel kalv i hodet! Sønnen min på atten sier de som jobber med dyr burde evalueres.

La meg benytte anledningen til å si til melkebonden som sultet i hjel 92 kuer: straffen din kommer. Motbydelige avskum. 

http://www.nrk.no/trondelag/joa-bonde-anker-til-hoyesterett-1.12963151

Egg og Bacon? Melk? Enjoy.

The animals whose flesh, milk and eggs end up on grocery shelves and in freezers are abused in so many ways that it's impossible to count them all.

Pigs (even those condemned to so-called "free-range" farms) have part of their tails cut off and their teeth clipped in half on the day they are born ? usually without painkillers. The lush green grass displayed on packages of meat is something pigs may see from their filthy, cramped factory sheds but never touch.

Chickens often have part of their beaks seared off when they are just chicks, which can cause severe, lasting pain, and they are frequently kept in conditions so crowded that they're unable to stretch even one wing. These dear birds ? individuals ? are treated like dirt.

Cows may have their horns burned out of their heads with searing-hot irons ? sometimes without the slightest bit of pain relief.

Helping animals who are ? at this very moment ? enduring life in hell takes far more than simply choosing "less cruel" products so that some animals may suffer a smidgeon less than others. It takes a personal commitment to stopping the abuse, full stop.

 

While the meat and dairy industries continue to worry more about maximising profits than the immense suffering they cause, our work to stop some of the misery of the millions of sensitive, intelligent animals abused for meat and other foods is quickly transforming how people relate to who's on their plate.

Through powerful demonstrations, eye-catching advertisements featuring noted celebrities like heavyweight champ David Haye and widely distributed resources such as our vegan starter kit, we've inspired hundreds of thousands of caring people to take action for farmed animals. Now even popular eateries like Zizzi and Wetherspoon are taking notice ? both chains added new delicious vegan dishes to their menus in recent months. Despite this wonderful progress, however, it will still be a very long time until no more sensitive animals suffer at the hands of the meat, dairy and egg industries. That's why animals need us to do more right now. 

Dere som syns dere er provoserende og kule ved å bruke pels etc- dere er bare whitetrash fra bøgda

Canada Goose, disse hettene med pels folk ikke skjønner er tortur.

 

Når dumme bloggere på samme bloggplattform som meg selv lissom provoserer med pels(ikke Høili denne gangen, men hun som desp prøver å være fra vestkanten), og ikke skjønner dette:

 

Man slår dyrene i hodet og stikker en elektrisk stav i anus. Ja, jenter- det er sexy å gi faen.

 

Jeg er veganer. Fra jeg var 13 frem til jul var jeg bare vegetarianer.

 

At vi ikke klarer behandle dyr pent og må utnytte deres skjønnhet og deres evne til å formere seg- er motbydelig.

 

Og vet dere hva?

 

Å bli veganer reddet spiseforstyrrelsen min og jeg er nå deffa og har ikke blogger-hvalpefett.

 

Ikke bruk mink-vipper. Det er like fake som ikke å innrømme rumpa di er fake.

 

Real is the new fake

 

Er pels, billig kjøtt, usunn melk og skinn du ikke aner hvor kommer fra verdt det?

 

Jeg har selv kjøpt dun og skinn og bestemt meg for å gi det bort og gå det ut.

 

Men usikker på signalene det gir.

 

Pels er for småfolk med komplekser.

 

Whitetrash.

 

Til dere bloggere som skryter av salonger på Frogner dere MÅ gå på- vi som er født her vet de beste og lest erfarne salongene er steder dere ikke har hørt om. For dere er ikke innafor.

 

Så skryt av kaninpels, og de TEITE duskene til de TEITE veskene deres.

 

Eller dere som har hester på Øvrevoll eller privat og selger dem som de skulle vært en vare. De ender opp i slakterihelvete og en dyre- transport som sørget for at en verdig gammel mann fra Frogner sluttet å spise kjøtt. Han var med som observatør via sin stilling i EU. 

Men hesteeiere liker for godt å stå ved siden av hesten på Facebook- profilbilder. 

Wannabes.

 

http://investigations.peta.org/eddie-bauer-lands-end-live-pluck-geese/?utm_campaign=05262016%20Live%20Pluck%20Investigation&utm_source=PETA%20E-Mail&utm_medium=Promo

 

David Haye- en ekte mann #bokser #veganer"I watched a TV documentary about how animals are farmed, killed and prepared for us to eat", he explained. "I saw all those cows and pigs and realised I couldn?t be a part of it any more. It was horrible. I did some research to make sure I could still obtain enough protein to fight and, once satisfied that I could, I stopped. I?ll never go back."

David Haye

God påske, tyranner

Beklager det tekniske rotet her, men det var vanskelig å bygge inn linken mens jeg gråt og ikke orket se det flere ganger.
 
Derfor er det bare postet som det er. 
 
Jeg mener man bør ha en psykisk evaluering av mennesker som kommer opp med ideene mht å drepe dyr.
Og som sønnen min Flynn på 18 sa: Mamma. De som jobber på slakterier er helt jævlige i hue.
 
Jeg så en mann sparke til en kalv i dette innlegget. http://alexiabohwim.blogg.no/1458032862_kjresten_min_og_jeg_s.html
 
Vet dere hva? Jeg lever heller på en gulrot og med en gulrot enn noen gang å ta i en som ikke liker dyr. 
 
 
 
 
 

Slik kvernes kyllinger levende, såkalt "maserasjon"

For at du skal kunne kose deg med egg i påska må halvparten av disse nusselige nøstene dø. Hvert år blir 3,5 millioner norske nyklekka kyllinger kuttet i hjel. Bildene kan være opprørende for noen, men det du får se er helt i tråd med norsk regelverk. Hele historien får du på Matkontrollen førstkommende torsdag kl. 20 på TV 2.

Posted by Matkontrollen on 15. mars 2016

">

 

Kjæresten min og jeg sier: go vegan!Vær så snill. Bli veganer. Disse klippene har ødelagt dagen min, så jeg er så glad for at jeg i det minste nå er helt veganer.

Jeg kjenner selv at jeg er mer fokusert på hva jeg vil bruke min egen kropp til. 

Melk er ment for kalver. Jeg er så sjokkert.

Kjæresten min og jeg må ta en time out. 

 
 
sjekk 0.55- det er sååååå jævlig

 

 

 

 

Damer med pels: not wanted på Frogner

Dere er onde, ekle, og gi meg en god grunn til at vi fratar dyr et liv med kjærlighet. Og påfører dem heller et liv i smerte? Cruela de Vil: sexy forbilde dere har. Lei av tjukke damer med pels på hetten, rike med pels all over, menn(homo), som veiver rundt med Canada Goose. Dere har lissom ikke fortjent det. En russisk hore har jobbet for det. Det er tragisk, men jeg er lei av dere som innvaderer Frogner med pølsefingre og pels. Æsj.

Pilotfrues brudekjole og Sophie Elise's vipper- vi sverger til mink!

 

 

 

 Her er vippene deres damer. Jeg har selv undersøkt, og dere lyver for leserne og i salonger innrømmer de ikke bruk av mink. 

 

 

Vi har også den fjonge ærlige gla'jenta som har blitt quinde og spiser/drikker druer med de store.

DYREVERNEREN Sopie Elise. Hun syns minken fortjener en plass over norske øyne.

http://sophieelise.blogg.no/1412704524_rosa_for_en_god_sak.html

'Verdens beste løsvipper fra LUZ LASHES, som jeg faktisk måtte be om å få på 25% under kampanjen - de var ikke på tilbud originalt, men da jeg kom på lageret og fikk sett på disse måtte jeg bare spørre. Heldigvis gikk det, så nå er det tilbud! Disse vippene er laget av håret til mink, men jeg har selv sjekket opp på nettsiden til LUZ LASHES og det er totalt dyrevennlig. Covebrands presisterte også til meg at de aldri ville ha tatt de inn om ikke, noe jeg nå også kan gå god for. Disse vippene er, uten å overdrive, de fineste jeg har prøvd! De holder lenge, er lette å ta på og ser virkelig ut som ekte vipper. Jeg har brukt noen stygge vipper fra ebay i det siste, så dere kan tro jeg ble glad da jeg fikk med meg disse hjem. Jeg har vippeextensions i tillegg, men det er ikke noe problem å bruke begge deler for litt ekstra glaaam :-)'

 

SE er jo kjent for å syns så mye. I en alder av 21 år.

 

Jeg ble veggis da jeg var 13 år, og mor da jeg var 19. 

Man kan nemlig velge selv i Norge. Dyrene kan ikke velge. 

Her ser dere avliving og dyrevennlig oppdrett.

 

Den vordende brud Pilotfrue som eeeeelsker å gå på MITT Frogner. MITT Frogner betyr: du er kul mot tyrkerne som selger frukt. 

Jeg gledet meg skikkelig til bryllupet hennes, men ble sur pga lissom- provoserende 'jeg bruker pels fordi andre gjør det'. 

http://pilotfrue.blogg.no/1454329128_01022016.html

Rålekker til bryllupskjole

Dyrevennlig oppdrett, Sophie Elise: de blir avlivet sånn. 

 

Btw: prøvd å få SE til og svare, men jeg får gjøre det via denne filmen så det er stas nok 

http://www.dagbladet.no/2014/02/14/kultur/alexia_bohwim/nina_grunfeld/dokumentar/dokumentarfilm/31801578/

Serr: jeg skriver mye om dagens dobbeltmoral. Og feminisme. Samt dyrevern. I neste bok.

Oppfølgeren til Frognerfitter.

Vi på Frogner er vant til folk med do i trappa og folk med egne sjåfører.

Vi syns pels og lange vipper er griseharry. 

Alexia- Frognerfitta

Kaninpels- billig moro for dyre horer

Merket meg at det er utrolig mange som driter i at de bruker kaninpels. 

 

Ta en titt. Neste gang dere kjøper utstyr for 5000 til dachsen deres eller en hamster på Aquarium ved CC west

Jeg kommer til hva jeg syns om ridning, og hestehold snart.

Med norske skrekkhistorier fra Bygdøy og Bærum.

Se her dere. Og bruk hue. Uten pels i dusken. Folk med pels- dere er rasshøl som kler dere med et

 

 

Jeg hater pelsbruk. 

 

 

 

Dette innlegget oppnådde det som nok er agendaen: det provoserte. 

http://mariahoili.blogg.no/1454311294_jeg_lider_av_en_dobbe.html

 

Noe mange andre prøver ved å virke som 'rocka rebeller', 'vi gir faen', nåtidens punkere. No excuse, lissom. 

Dere er for forfengelige og overflatiske til å si unnskyld. Til de dyrene som lider for noe som ikke er status lenger, men griseharry.

Og menn digger ikke damer med pels.

 

Jeg er forsvarer av alle dyr og er veganer. Jeg ble vegetarianer da jeg var 13 år, og har vært mot pels like lenge.

Nå er jeg 46 år. Takket være internett og dyrevernsorganisasjoner er vi nå vitne til at dyr på barbarisk vis blir drept etter flere måneders lidelse.
Dyr kommer kilovis. 

Dette er også graverende for mitt syn på skinn- næringen, og jeg har blitt veganer det siste året selv om jeg alltid har vært det more or less. 

Dog. Etter å ha orket å se på hvordan dyr blir behandlet, blir det ikke en skinnjakke igjen her. Jeg har ingen garanti for hvor det kommer fra. 

For vi snakker ikke 'bare' mink, rev, vaskebjørn og kanin, mye av pelsen og skinnet som selges internasjonalt kommer fra hunder og katter. 

De drepes via gasstromler, elektrisitet via endetarmen eller ved å knekke nakken deres. Og hvis dere ikke tror på bildene av levende flådde kaniner og rever, er det ren og skjær ignoranse. 

Jeg gikk i fakkeltog mot pels 14 November, og flere kjente mennesker holdt appell. Thomas Hylland Eriksen var et av dem, og sa følgende:

- Før i tiden når man brukte pels, hadde man respekt for dyret- nå ydmykes de ved å bli behandlet som prydgjenstander for menneskers forfengelighet.

Han sa også dette som satte seg i hjertet mitt:

- de får ikke dø når de vil. Vi holder dem levende til de er klare for å utnyttes. Etter flere måneder i trange bur, fulle av angst, åpne sår, og et liv der døden blir en frelse.

 

Den siste tiden har jeg blitt mer forbanna av unge folk og voksne menn som går med hetter med pels på, enn kjerringene med fotside kåper. Sistnevnte ser forøvrig ut som halliker i Harlem, og de får tyn. Pelshetten som henger nedover ryggen er like sexy som den latterlige toppluen med kanindott. Vel. Toppluene er for å virke 'søte' har jeg inntrykk av.

Å bruke klimaet vårt er også helt patetisk. Vi bor ikke på Nordpolen, og hadde vi gjort det ville det da likevel ikke forsvart at vaskebjørner fanges med felle og gnager av seg benet for å rømme. Hvis de ikke blir stående og lide i flere dager før en grådig og lat jeger overleverer skinnet til noe så unyttig som å bli pels- på hetter!

Dyrevernere har i flere år blitt sett på som fanatiske eller tjukke i hue. Og dessverre hjelper det ikke at profilerte bloggere gråter over dyr for å få to sider i VG, men i fullt alvor sier hun bruker mink på øyevippene. Hun har da sjekket ut et det er: dyrevennlig oppdrett. Her går man virkelig inn i materien når man har blitt en knallhard samfunns- synser. Not. 

Som sønnen min på 18 sa: noen damer burde bare holde kjeft, for de ødelegger for oss som brenner for saker de kaster seg på.  

Btw. Her snakker vi langt mer dobbeltmoralske bloggere enn i dette innlegget. 

Etter oppslagene om bloggere som gikk ut mot hundekjøttfestivalen i Kina i sommer, ba jeg VG følge opp kjempeoppslagene de hadde gitt bloggere. 
Samt jeg sendte en link der du kan hjelpe dyrene. VG droppet saken etter tre dager, og mht dyrevern er kildekritikken især viktig. 

Når pelsbrukere innrømmer dobbelmoral, er det likevel ikke legalt. 

Men det er nok mange pels- elskere som syns innlegget er nådeløst ærlig, fryktløs. Ved å si man elsker dyr, men innrømme man elsker pels. 

Å elske dyr: se på øynene, de maniske bevegelsene de har inni burene, hundene som blir ledd av når de sjangler etter første slag i hodet, kaninene som ikke kan skrike når de blir flådd men gaper for hjelp. Revefarmer som er dyrevennlige finnes ikke. Våset om miljøforurensninger med ekte pels vs fusk kan dere lese om HERHer er en som elsker dyr så mye at hun må gå med dem:

 


Foto: Disney/Filmweb

Cruella De Vil

  

Mange tror det er legalt med vintage- pels: det er som å si at de som falt i krig før, led mindre. 

 

Famous last words:

 

Dyrene som drepes på grunn av pels, har dødd ved å få en elektrisk stav opp i endetarmen. Synd det føres opp i feil rasshøl. 

Løken gård selger dyr til dyreforsøk, Lucas- saken, og her ser dere resten av kaninpelsen deres

 

 

Løken Gård

 

Løken Gård digger å tjene spenn på noe min lege på Ullevål kaller: dyremishandling satt i system.

Han forteller helt ærlig at det bare er tull, og at det ikke hjelper til med noe. 

Samt at dem som driver med det under forskning nærmest jåler seg til med det.

Les hva NOAH skriver om skrekkens gård HER

 

Lucas- saken

 

Hunden Lucas, som ble druknet og som ble ytterligere behandlet som dritt mht hva eieren fikk av straff er kommentert 

HER

 


Hunden Lucas, før han skulle begynne et liv i helvete. Det beste for ham hadde vært å ikke bli født. 

 

Norske jenter på Oslo Vest tror nok de blir tynnere med pels på toppluer og på hetten

 

Ellers ser jeg nå bare hetter med pels og toppluer med kaninpels. Det er så utbredt at jeg tror folk gjør det på trass. Nordmenn tror de blir penere med pels. 
Jenter og gutter fra Oslo Vest/Bærum: dere får ikke lange ben eller blir ansiktspene av pels. 

Hittil ikke sett en eneste pen jente eller dame med pels på hetten. Det kan ikke være tilfeldig at dyrevernere ofte er smellvakre modeller. 

Og Uggs i str 44 er latterlig. 

 

Sånn ser pels-hettene deres ut. Blir du stolt? Øyevipper og bjørnefitter av mink. En grunn til at dere ikke tør si det er ekte?


Dyrevennlig. Neida. Ikke revesaks, men dette er topp!


Disse fås i flere farger. Kjempefine å ha på hue og bli kalt vakker av åndssvake venninner på Facebook. 


Her gasses minken. De som ikke klarer skrike mer, men overlever trommelen, får brukket nakken av noen som ikke er så nøye.


Denne er jo rålekker som kåpe. Eller krage. 


Sov godt. 

Bare en pelshette?

 

Jeg så 20 stykker med ekte pels på hetten i en matbutikk på vestkanten i går.

 

Ja. Jeg fløy på en,og skrek etter hun med gull- uggs at hun var en 'dust'. 

Men jeg gjorde ikke noe ulovlig.

Er jeg for militant dyrevern? Seff.

Hadde jeg drept disse folka for å unngå bildet under? Ja. Elden er advokaten min, og vet jeg er uskyldig fordi jeg ikke mener noe annet enn å beskytte de svake. 

Neida. Dessverre er loven slik at man kan drepe dyr og i Kina er det billigere og morsommere å se dyr lide enn å sy noe fusk på fabrikk.
Der de fleste jobber uansett. Verden er sjuk. 

Og i Norge går vi med pels på hetten og sier 'vaskebjørn har det bra før de dør'. Iddioter, som Egon Olsen ville sagt. 

Lyst til å ta en anti fotballfrue etc og faktisk GJØRE NOE?

Skriv under HER

Røtter- Frogners beste

Da skal jeg skrive bok og spise masse digg kjøpt på RØTTER på Frogner. 

 


 


 

Fine Titti er blid og kul!


NAM!

 

 Frogner helsekost hadde en mann med pels på hetten i køen, så jeg sa noe dritt og gikk. Jeg har gått der i årevis, men før var han kule fra Oslo Tennisklubb der...


 


 


 

 

Alexia

 

 

 

 

 

 


 

La meg få skryte av blogg- kollega på side3, Ann Mari OlsenNei, jeg skal ikke skryte av at hun er pen, smart, sexy og kul. 

Jeg skulle ta noen bilder med annen vakker dyrevenn, men ikke alle tør å joine Alexias gi f- holdning. 
Det er forståelig at du ombestemmer deg når manageren din nekter deg det. 

Men. Vi hadde ant tegninga, og funnet denne dama her, for hun er fin ass. OG! Min hoff- fotograf, Per Heimly sa hun var jordnær.
Noe hun er. Men så leste jeg noe om jakt så siden hennes, men hun var ærlig. 

Vi avventer shoot til en anledning, og det blir en unik greie i norsk sammenheng.

Skulle jeg ikke skryte av henne for noe nytt?

Drømmedama er den ekte varen jeg trodde hun var.

Hun blir veganer!

Les hvorfor her

Real recognise real. 

Å være veganer er lett. Å ikke være det er vanskelig. 

Alexia

 

Aleixa 

Vegetar- og veganprodukter: Godteri

 

Salt Trucks
Salt lakrisgodteri med flytende fyll, uten gelatin.

Vegansk (31. Jan.)

Sour Beetles
Vegansk gélegodteri med naturlige aromaer og fargestoffer.

Vegansk (31. Jan.)

Sjokolade med banansmak
Banansjokolade uten tilsatt sukker. Et godt alternativ til melkesjokolade.

Vegansk (04. Des.)

Sjokolade med jordbærsmak
Jordbærsjokolade uten tilsatt sukker. Et godt alternativ til melkesjokolade.

Vegansk (04. Des.)

Plamil adventskalender
Dette er en adventskalender som passer for de aller fleste. Den er fri for både melk, nøtter og gluten og er også økologisk og fair trade-merket.

Vegansk (30. Nov.)

Mørk sjokolade 74 %
Mørk sjokolade med 74 % kakao. Produktet er sertifisert fair trade.

Vegansk (19. Sep.)

Mørk sjokolade med tranebær
Mørk sjokolade med 72 % kakao og tranebær.

Vegansk (19. Sep.)

Divine 70% dark
Ren 70% fairtrade sjokolade. Kommer både i 100g plate og 45g's variant.

Vegansk (19. Sep.)

Sour fruit salad gelégodteri
Syrlig gelégodteri med naturlig smakstilsettinger og farger.

Vegansk (08. Mar.)

Sherbet fountain
Pulvergodteri med lakrisstang.

Vegansk (19. Jan.)

Salte bjørner
Godteribjørner med sterk smak av lakris/salmiakk.

Vegansk (18. Jan.)

Monkey bar
Monkey bar er en godteribar med smak av karamell og banan.

Vegansk (10. Jan.)

Melkefri sjokolade
Melkesjokolade uten melk.

Vegansk (28. Des.)

Økologisk mørk sjokolade
Økologisk mørk sjokolade med 87 % kakao.

Vegansk (27. Des.)

Økologisk appelsinsjokolade
Økologisk sjokolade med appelsinsmak og 60 % kakao.

Vegansk (26. Des.)

Mintsjokolade
Melkefri sjokolade med en mild smak av mint.

Vegansk (25. Des.)

Golden Coconut & Dark Chocolate
Sjokoladebar med kokosfyll og sjokoladetrekk av mørk sjokolade.

Vegansk (24. Des.)

Ritter Sport Dark Chocolate
Mørk sjokolade med minst 50 % kakao.

Vegansk (23. Des.)

Salte kjempeklumper
Salte lakrisdrops. Mild smak.

Vegansk (22. Des.)

Guylian Belgian Chocolate
Sukkerfri og mørk belgisk sjokolade. 54 % kakao.

Vegansk (18. Des.)

Must Dark Shots
Lakrisdrops/pastiller med lakrispulver i midten.

Vegetarisk (16. Des.)

Hello Kitty Pez
Hjerteformede pez-drops med smakene fruktmix og jordbær.

Vegansk (09. Nov.)

Røde snører
Røde godterisnører med jordbærsmak.

Vegansk (28. Sep.)

Gule snører
Gule karamellsnører fra IKEA.

Vegansk (12. Sep.)

Økologisk gelégodteri
Økologisk gelégodteri fra IKEA. Inneholder ikke gelatin.

Vegansk (11. Sep.)

Bringebærsaus (koke)
Dessertsaus med bringebærsmak. Pulveret blandes med sukker og vann og kokes så opp.

Vegansk (07. Sep.)

Hamp sjokolade
Mørk sjokolade med 70% kakao som er tilsatt næringsrike hampfrø. Disse synes i selve sjokoladen, og skaper en følelse av lett knasing.

Vegansk (01. Mar.)

Kokesjokolade 70%
Mørk sjokolade som egner seg svært godt til baking, kakao m.m.

Merk: Denne sjokoladen var før vegan, men tilsettes nå melk. Den er derfor ikke lenger egnet for veganere, kun for vegetarianere som spiser melkeprodukter.

Se La ligge-listen for oversikt over andre produkter som før var, men som ikke lenger er egnet for veganere.


Vegetarisk (27. Sep.)

Oatly jordbærpinne
Havrebasert pinneis med jordbærsmak. Selges i pakninger på 6stk. 

Vegansk (28. Jun.)

Oatly karamellis
Havrebasert is med karamellsmak

Vegansk (27. Jun.)

Oatly vaniljeis
Havrebasert iskrem med vaniljesmak. 

Vegansk (27. Jun.)

Tofuline jordbær
Soyais med jordbærsmak. 

Vegansk (27. Jun.)

Tofline vaniljeis
Soyais med vaniljesmak i 0.75l boks.

Vegansk (27. Jun.)

Tofuline Toffee
Soyais med toffee-fyll i kjeks. 

Vegansk (27. Jun.)

Pompompous Maple Pecan
Raw vegansk is med lønnesirup og pecannøtter

Vegansk (27. Jun.)

Feisty Winjin Ginger
Raw vegansk is med ingefær. 

Vegansk (27. Jun.)

Coconut Hullabaloo
Raw vegansk is med kokossmak.

Vegansk (27. Jun.)

Keep Smiling Vanilla M?Gorilla
Raw vegansk iskrem med vaniljesmak.

Vegansk (27. Jun.)

Hunky Punky Chocolate
Raw vegansk iskrem fra Boja Boja med sjokoladesmak.


Vegansk (27. Jun.)

Tofuline pære
Soyais med pæresmak og sjokoladeovertrekk. 

Vegansk (27. Jun.)

Solstick
Appelsinis med melkefritt sjokoladeovertrekk

Vegansk (27. Jun.)

Joystick cola
Saftis med colasmak. 

Vegansk (27. Jun.)

Pæreis
Saftis med pæresmak og melkefritt sjokoladeovertrekk. 

Vegansk (27. Jun.)

Solo is
God gammel klassiker. Saftis med appelsinsmak. Er egnet for veganere (bekreftet av Henning Olsen, 27.05.2009, på bagrunn av at isen inneholder E160a som kan fremstilles gjennom gelatinfiltrering.

Vegansk (27. Jun.)

70% orange & ginger
Spennende mørk sjokoladevariant med appelsingranuler og ingefær. 

Vegansk (18. Mar.)

Mulu Dark
Rå sjokolade med en konsistens få kan matche. Rik kakaosmak med en balansert sødme og lite bitterstoffer.

Vegansk (18. Mar.)

Dark 85%
Mørk fairtrade sjokolade med 85% kakaoinnhold. Supert til mørke kakaodrikker, baking eller bare nytes som den er med en god kopp te eller kaffe. 

Vegansk (20. Jan.)

70% dark mint
Mørk sjokolade, men balansert sjokolade med peppermyntekrisp. 

Vegansk (20. Jan.)

Dried sliced mangos
Tørkede mangoskiver dekket med mørk fairtrade sjokolade.

Vegansk (19. Jan.)

Organic Licorice
Øko-lakris fra Halva med ekte lakrisekstrakt og anisolje som smakssettere. Verken søt eller salt -perfekt for de som ønsker en blanding!

Vegansk (11. Jan.)

soyadessert sjokolade
Puddingliknende dessert av soya. Kommer i porsjonsbegere med 4stk i hver pakke. Beriket med B2 og B12

Vegansk (14. Des.)

Rittersport Marzipan
En av de virkelig klassiske sjokoladene - også som er vegansk! Flere av de andre i serien er det ikke, men denne er altså trygg for veganere, og har vært det i årevis.

Vegansk (08. Des.)

Soyadessert vanilje
Pudding-aktig dessert med vaniljesmak. Kommer i porsjonsbegere (4 stk i en pakke). En klassiker! Beriket med B12, B2 og d-vitamin.

Vegansk (30. Nov.)

Coop Änglamark dark chocolate
Økologisk og fairtrade sjokolade fra Coops eget øko-merke "Coop Änglamark". Rund, balansert kakaosmak med hint av vanilje.

Vegansk (26. Nov.)

100% rå sjokolade
En fullstendig rå sjokolade til en fornuftig pris, og med den rike, tydelige smaken av rå sjokoladebiter.

Vegansk (24. Nov.)

Mørk sjokolade
Økologisk, fairtrade-merket sjokolade med 70% kakao fra Peru. Mild og balansert med god ettersmak. 

Vegansk (04. Nov.)

Manjari
Eksklusiv fransk sjokolade basert på kakaobønner fra Madadaskar. 64% kakaoinnhold. Smaken kan minne om røde bær og tørket frukt som skal være unikt for denne typen kakaotre som kun vokser nord på Madagaskar.

Vegansk (01. Nov.)

Chocolate Santander
Eksklusiv, mørk sjokolade med 70% kakaoinnhold. Smakssatt med biter av kaffebønner. Både kakaoen og kaffen stammer fra Colombia.

Vegansk (20. Okt.)

86% kakao
Mørk sjokolade fra Freias Premium-serie. For deg som setter pris på mørk sjokolade med bitre undertoner og mye kakaosmak.

Vegansk (15. Okt.)

Aware Dark Chocolate
En sjokolade som er fairtrade, og med en smak som er minst like god som mange langt dyrere sjokolader.

Vegansk (27. Sep.)

Troika
En gammel traver på markedet - nå uten gelatin, og dermed egnet for vegetarianere.

Vegetarisk (15. Sep.)

Valrhona Caraïbe
Semi-bitter, men balansert sjokolade fra velrennomerte Valrhona basert på de beste kakaobønnene fra karibien. Smaksatt med ekte vanilje.


Vegansk (13. Sep.)

Panda lakris
Myk lakris i biter. Kommer i en hendig åpne-/lukkepose. 

Vegansk (11. Sep.)

Tofuline vanilje
Klassikeren som aldri skuffer? Vegansk pinneis med sjokoladetrekk og biter av ekte vanilje på innsiden.


Vegansk (31. Aug.)

Divine 70% Raspberry
Mørk, semi-bitter sjokolade med biter av frysetørret bringebær for en crispy overaskelse full av smak. 

Vegansk (20. Aug.)

Salt sild
En av de virkelig gode gamle klassikerene. For alle som setter pris på seig, salt lakris.

Vegansk (20. Aug.)

Bocca
En sikker vinner for alle som liker klassisk mørk sjokolade! Fin balanse mellom kakao og vanilje.


Vegansk (08. Aug.)

Delicatoboll
Svensk sjokolade-/havrebasert "konfektbolle" med kokos utenpå.

Vegansk (07. Aug.)

2016- tenk som et dyr og behandle dem som din nesteHar du ikke hjerte til å engasjere deg og blant annet slutte å kjøpe dritt som dette, og alt annet med skinn og pels?

Pisset de gir deg om dyrevennlig oppdrett?Denne fant jeg i en butikk på Majorstuen, og hva får dere til å kjøpe de utstoppete kattene i kurver til barna deres???????

 

Hetter med pels er like ille som en fotsid mink.

Vintage?

Mener dere gamle mord ikke er like ille mht mennesker?

Nei!Ikke se VEKK: Hjelpe!

http://www2.peta.org/site/MessageViewer?em_id=188298.0&dlv_id=270745&pgwrap=n&dlv_id=0&autologin=true

Så mye smerte og så mye angst. Morskjærlighet som frarøves og tillit som sviktes.

Dyr svikter deg aldri. 

Aldri. 

Bli med og gjør verden bedre for dem som ikke kan noe for religion og annen driit. 

Dyrene.

Alexia

Uggs, vesker, pels på hetter, samt kanindusker - for IDIOTER med komplekser og dårlig smak.

Jeg har selv aldri gått med pels og ikke spist kjøtt siden jeg var 13 år. Men jeg har vært dum nok til å bruke 'godkjent' skinn og sau. 

Jeg har mao kjøpt mine siste UGGs og datteren min på 12 sier hun ikke vil ha flere etter det hun har lært. 

Som hun sier: Mamma. Ingen MÅ ha UGGs. 

Nei, men så mange jeg ser som har det og disse hettene med pels på som lissom ikke er- pels. 

Det finnes ikke dyrevennlig oppdrett. Ikke lyve for deg selv. Da lyver du for barna dine og er et dårlig forbilde. 

Bildene under viser hvor skinnet kommer fra, og dette er undersøkt særdeles godt. 

Og damer: dere er ikke søte med toppluer av levende rippet kaninpels. Dere ser ut som gamle menn med babykyse. 

Steiner- folk: fremdeles mener dere ull er PK?

 
If you?re still wearing wool, I?m about to give you five reasons to stop.

Their names are Faith, Lily, Mae, Pete, and Lucy, and they are five sheep from Australia who were exploited for the wool industry.

Australia produces 25% of the world?s wool?this wool comes from sheep like Pete.

Pete, Australian sheep

Pete was unable to move and close to death when the investigators found him. His only water supply was a black puddle that was contaminated by a rotting sheep?s carcass. Pete is the face of the wool industry.

Pete died about an hour after this picture was taken, having suffered alone for weeks.

In Australia, many sheep are specifically bred to have extra wrinkly skin, which means farmers can get more wool from each animal. This obviously makes it much hotter, and it can cause animals to die of heat exhaustion in the summer. The wrinkles also can collect urine and moisture?which attract flies, who then lay eggs in the sheep?s skin. This is called flystrike, and the maggots can actually eat the sheep alive, like they did Pete.

Australian ranchers often perform a barbaric operation?mulesing?carving pieces of skin off of the sheep. This is done to cause smooth, scarred skin that won?t harbor fly eggs, yet the bloody wounds often get flystrike before they heal and the cycle continues.

 

After years of this abuse, Australian sheep are often crammed onto filthy boats for live export to the Middle East?a trip that many do not survive?where they are dragged to slaughter and sometimes have their throats cut while they are conscious and struggling. Their flesh is then sold to be eaten.

How can you help animals like Pete? Don?t buy wool! I never want an animal to have to suffer so I can wear a sweater, do you? With so many wool-free options available today, avoiding wool is easier than ever. Just check clothing labels before you buy.Det er dyrt å kjøpe lidelse, og ikke tro prisen avgjør hva dyrene har vært gjennom, dere. 

Kaniner blir flådd levende, sauer likeså og tror dere vaskebjørner ikke går i revesakser lenger?

Vel. Hvis ikke, hvorfor finner man avgnagde ben, og gi meg alternativet:

Coyoteulver som går fri og kun blir flådd når alderen innhenter dem?

Jeg har hørt mink brukes på øyevipper, og det er dyrevennlige vipper.

Sitter folk i skogen og venter på at minken skal dø?

Jeg kommer ikke til å slutte å opplyse om dyremishandling, for bloggerne i dag har gjort dyrs lidelse til luksusartikler de mener er viktig for moten. 

Fjols. I byen. 

Du kan hjelpe ved å tyne dem som selger det så mye at de bruker dun de garanterer er ra dyr brukt til mat. 
Om ikke annet er det bedre enn å bli nappet og brukt om igjen og om igjen. 

Thomas Hylland Eriksen sa dette i en appell mot pels:

Vi har ikke respekt for dyrene lenger, og verst av alt. Vi lar dem ikke dø heller. 
Før vi er ferdige med dem. 

Alexia

Casper og Frank gjør som menn hos meg: begynner å leve. Velkommen!

Disse brødrene fant jeg på FINN. De er ti år og jeg blir tredje og siste hjem. Siden de ikke har navn, får de det hos meg. Datteren min har andre navn klare, så dette blir dåpsnavn. Eller hva det nå heter. Ikke døpt barna mine-de er frie sjeler. Som alle du elsker skal få lov å være.

En logodesigner på Frogner sier dette som motto: vi selger ikke drømmer. Vi selger sjela di.

Da erru lite tjukk i hue. Noe så vulgært og spekulativt i en moderne verden? Nuvel. Ulykkelige mennesker lever for fasade. Leve for det bak den. Ingen tror på fasader lenger. Som frisør og bestis sier: å leve som du er 65 når du er 30- og vil bli foreldrene dine- da fårru livet ditt i retur når du blir 50.

En katt har ni liv. Det har Alexia også. Ingen vet hvem jeg treffer. Det forblir hemmelig for denne gang. Han liker i hvertfall dyr!

Ha en fin dag og drite i dyre ting, men ikke dyr. Trenger du seriøst mer nå?

Gi til dyrene- men se denne først- den er for trist

Jeg sitter og gråter. Jeg klarer ikke slutte. 

 

Plutselig var alt der ute helt uinteressant. 

 

Hvordan kan man bli uvenner når det finnes vesener som dette?

Og at det finnes mennesker som det gir meg mer håp enn alt annet. 

Nå skal jeg gråte, og be han jeg skrek til komme å passe på meg. Om bare for en natt. 

For i morgen er han dansk igjen og jeg alene i Norge. 

Fy faen jeg hater mennesker. 

Tror dere ikke de føler?

At de er mødre som oss kvinner?

At guttene er små sønner?

Skjønner dere ikke at dere kan ikke elske andre hvis dere ikke elsker dyr?

Jeg er lei av krangling om design, og krangling. Hold meg utenfor ALT. 

Bare la meg få elske de timene jeg kan gjøre det. 

Er det for mye å be om?

At jeg elsker på en annen måte enn dere?

Dere klarer faen meg aldri akseptere sånne som meg.

Jeg sier med stolthet jeg er et dyr voksne kvinner syns er umulig å oppdra.  

Men med en stemme.

For dem. 

Så la meg drive med mitt. 

Toleranse går alle veier. 

 

 

FUR IS DEAD

Hvilen kategori skal vi sette den nye kolleksjonen til fjolset Karl Lagerfeldt i?

Takk til nydelige Martine Lunder for DENNE

Jeg burde hatt en egen side for 'folk jeg forakter'.

Som kineserne.

Angorapels, hundekjøtt. Alt anskaffes i Kina ved å flå dyr levende.

Denne totale mangelen på respekt for dyr.

Som gutta som løper foran oksene i Pamplona: ingen Urra- gutt ville gjort det. Det er for menn med mini- peniser og dialekt.

Mote? Er det mote å gå med andres skinn?
Det mest irriterende er at Karl syns han er så kul som 'provoserer'.

Noen fortalte meg at en hund var satt ut med igjentapet munn. Bare på pur. Hva tenker du på da?
Som hun med dachsen som fikk en jockey til å lære henne hunde- oppdragelse. Tapebruken er visst utbredt blant fjols.

Ikke la meg begynne på hestesporten en gang. Disse dyrene fruene kaller 'den', og som er fine på profilbiler.
Noen lar dem gå løp mens de selv putter overvektige kropper på dem for å 'finne friheten'. Jeg sier ikke at alle er like. Dog, hester og vestkant- damer er veeeeeeldig status.

Men vi går mot bedre tider.

Det har menn som komiker- geniet Ricky Gervais bevist.
For de intellektuelle og rikes nonchalante holdning har omsider møtt en som kan snakke dem i senk.
Og som har fans de bare kan drømme om.

Jeg er heldig å ha fans jeg også. Ikke sånne som trenger meg for å gå på fester- heiagjeng.
Derfor skal jeg bruke stemmen min til å hjelpe dyr. Krangling med mennesker er jeg lei av.De som skal parkere meg. Etter å ha parkert bilen sin...
Men jeg har innsett de er for dumme til at jeg orker bry meg.


Denne bloggen fordømmer pelsbruk, men ber dere ettertrykkelig spørre om det er hundeskinn som brukes.
Fordi du viser at det florerer uten at vi blir opplyst. Og de hundene har det jævlig.

Skinn har jeg selv i skapet, men det blir ikke mer. Jeg har som tidligere nevnt ikke spist kjøtt siden 1982.

Jeg avslutter med det jeg finner mest provoserende:

HETTENE med pelskrage. Dusker på luer.
Dun.

Det er det samme som å gå med pels. Canada Goose er ikke bare stygge jakker, de er sosse- folkets svar på 'å gi faen'. Revesakser. Og dere går med hund rundt hue mens dere lufter bikkja flere av dere.

HER kan du lese om CG. jakken som ikke er fine en gang. 

Jeg fikk denne linken her, og ber dere se. Det nytter å hjelpe! Yang koster deg så lite...

https://notodogmeat.wordpress.com/2015/07/08/happening-right-now-rescue-707-7th-july-tianjin-activistsmrs-yang/

Det er ikke for sent å bli en mer bevisst dyrevenn...

Slutt å arrestere andre. Fordi du ikke har selvdisiplin eller egne meninger.

Et kyss til alle dere millioner som elsker dyr.

Alexia

p.s

Som dere ser. Jeg googlet Kim Kardashian/fur. Cruella de Vil?


Drømmedama er frisk!

Det er ikke lenge til Fakkeltoget mot pels, og inntil vi feirer tomme bur poster vi verdens vakreste dyreverner. 

Pamela Anderson er min ultimate drømmekvinne, og hun har i dag postet et bilde på Instagram. 

Hun feirer at hun er frisk. Min elskede Pam har hatt hepatitt C. 

Anderson har alltid vært et av mine får kvinnelige forbilder, og hun er seg selv. Genuint kul dame. 

Ladies and Gentlemen. Pamela Anderson, 48 ser sånn ut:


 

 

Fakkeltoget mot pels- vi sees 14 november!

Bloggen vår er en dyreverns- blogg, og vi er frivillige hjelpere av NOAH.

Vi tar avstand fra enhver utnyttelse og tortur av dyr.

Jeg spiser ikke andres barn og går ikledd eget skinn. 
Fordi jeg får beholde det- samt barna mine. 

Møt opp 14 November og si 'nei til pels'. 

Det er bakpå å tro dyrevern er blondt. Det er flaut ikke å ha EQ nok til å vise IQ.

 

Alexia