hits

april 2016

De fem fineste Prince- damene- en takk fra Oslo Vest 

Jeg er over gjennomsnittet opptatt av Prince damer. De han hadde i stallen sin. De var fine og kunne lissom alt. 

 

Ikke minst reddet de meg fra komplekser u-pene Samantha Fox ga meg. Jeg syns hun var harry, og at puppene hennes minnet om kneipbrød. Tok jeg feil?
Var jeg blind av misunnelse? Likte menn bare sånne damer i bunn og grunn?

Så kom Prince med sitt entourage. Jeg skjønte at damer jeg syns var sexy faktisk ble likt av menn. 

Jeg gikk med sorte over- knee og beret fra 1985 til 1991. Jeg kjørte moped med beret. Og i 1989 fødte jeg en sønn mens jeg var iført begge deler. Stay ups og hodeplagg.
Jepp. Det eneste du må ta av deg under en fødsel er neglelakk og lebestift. Etter barnefar kom inn og så på sønnen sin, tok jeg på lebestift og neglelakk. Det var lov å være kvinne i 1989. Eh. 
Vel. De av oss som dessverre var født med langt krøllete hår og likte å kle oss i mini- skjørt, var det ikke mange av på Oslo Vest. Det gikk stort sett i korte frisyrer og blondebluser(de prøvde først i år 2000 og kombinere det med uniformsjakker jeg hadde gått med da de mente jeg var 'vulgær'. Roser er og blir røde.)

Skjebnen til damene delte jeg heldigvis ikke. Hverken Prince sine, eller dem med frisyrer som mente jeg tilhørte en 'kult' siden jeg gikk i sort. 
Ikke alle syns Stravinskij var kult...Jeg gikk på Waterfront, og der kunne jeg kle meg som jeg ville. Samt slippe å danse- som puddingene på Lille- Smuget. 
Det dølleste stedet på Frogner. 

På Felix og Tiffani trampet jeg rundt i korsett og off the shoulder- gensere midt på vinteren. Det takker jeg disse for:

 

5

 

Cat GloverCat utkledd som Prince. Utkledd som Cat.

 

Kunne denne dama danse, eller hva? Hun var så frekk at selv den mest innbitte dansehater, ikke kunne annet enn å elske henne. 

Selvlært danser, rapper og foreviget som sistnevnte i sangen 'Alphabet st': Cat, we need you to rap. 

Hun ble kjent for the 'Cat scat', mye risting og ting av kroppsdeler ingen hvit dame ville fått til. 


 

4

 

Mayta Garcia


Mayta og Prince
 

Den dama jeg syns er døvest, fordi jeg heller ville hatt med Wendy og Lisa, og ikke minst tvillingsøsteren til Wendy, Susannah Melvoin, som Prince skrev 'Nothing compares 2U' til:


De sjukt vakre og talentfulle søstrene Susannah og Wendy. 

Apropos sidespor:
Hvem husker ikke at Sheena Easton ble drittsexy og fikk en hit med 'U got the look', da hun datet Prince?
Og seff vokalisten i Bangles, Susanna Hoffs. Manic Monday ble gitt til henne...Prince hadde ikke det minste draget. 

Nuvel. Mayta. The most beautiful girl in the world, er skrevet til henne, som var gift med Prince fra 1996- 2000. Hun var 22, han 37. De mistet en sønn en uke etter fødselen, og i ettertid har hun vist hun kan stå på egne ben. Som i: ikke bruke dette forholdet, til det vulgære. Som en del av slekta rundt mannen har gjort. Mayta presterte å bli sammen med Tommy Lee, og kalte likevel forholdet til Prince- det sjukeste jeg har vært med på. Men sagt med kjærlighet. 


Mayta er, naturlig nok, magedanser også. 

Fordi han var så sær blir ting fjernet hele tiden, Snork. 
 

3

 

Sheila E

Hallo? Hvilken mann har ikke vært keen på Sheila E. Hun var en kvinnelig Prince, og allerede i 1978 sa han at han ville gjøre henne stor. 
Noe han klarte med sangen han skrev til henne 'Glamorous life'. Med den fikk trommeslageren med perfekt kropp og ditto ansikt en hit i 1984.
Sheila E har spilt med de største, så vi får bare håper pelsene hun brukte tilsvarte den fysiske størrelsen på dama. 
Beyonce ser ut til å trenge et par revefarmer. 

Her er Sheila E og Prince skilt ved fødselen. Året er 1986. 
 

 

2

Apollonia  


I likhet med Prince, kunne ikke Apollonia spille i film heller.

Her glimrer hun videre med en heftig sang fra serien Falcon Crest:


Denne dama er den som assosieres nest mest med Prince og åttitallet. Hun var dama hans i Purple Rain, og var tidenes sjukeste såpe- casting da hun dukket opp som playboy'en Lance kjæreste i såpeoperaen Falcon Crest. Her gikk det i korsett og hofteholdere, og Alexia ble meget imponert. Den virkelige bunnløse beundringen kom likevel med min nummer en på denne listen, og den mest tragiske av damene. Paradoksalt nok trakk denne seg, så Apollonia fikk et band i fanget 'Apollonia 6'. Ettersom Vanity(verdens vakreste dame), banet vei.

 

 

1

Vanity 

Denne skjønnheten, er den eneste av nevnte damer som ikke lever lenger, og hun døde ikke så lenge før Prince. Prince hadde fra tidlig av en drøm om å være manager for et jenteband. Som seg hør og bør skulle de ha neglisjeer og danse rundt i undertøy. Mens de sang og sånn. Han syns navnet 'The Hookers' var fint, og ikke minst en dame ved navn Denise Matthews som kom på audition. Prince falt pladask. Denise ble gjenfødt som Vanity, fikk bandet Vanity 6 av mannen, før hun ble gjenfødt som meget kristen og angrende synder i 1994. Etter en overdose crack og ymse andre rusmidler fant hun Jesus, og levde med han ut livet. Ingen ironi her- det var et lykkelig samliv, det. 


 

Vanity levde hardt, og derfor er det ikke overraskende at hun hadde et forhold til kose- gutten Nikki Sixx før Jesus. Gutta i bandet Motley Crue ser ut til å være en naturlig overgang etter Prince. Hvorfor Vanity ikke ble med i Purple Rain kan være at det ble slutt med Prince, tilbud om noe bedre plate- deal og at hun var på tur. Mye å velge mellom. 

Hun døde av leversvikt i februar som resultat av dop- bruk.
Ikke lenge etter hyllet Prince henne fra scenen:


 

 

Jeg kommer til å huske Prince for mye, men først og fremst for at det ble legalt å se ut som en utenlandsk røver med krøllete hår, brune øyne og uniformsjakker. Og at jeg turte sitte i undertøy på kafé. I dagslys. 
På Frogner anno 1987...

Over og ut,

Alexia 

Vær sex- slave i senga!'Vær egoistisk i senga', har det stått i en av landets største aviser de siste dagene. 

Dette er en oppfordring til kvinner. 

Tenk om det hadde stått det samme- til menn. 

Hvis jeg skulle skrevet hva jeg foretrekker, ville det stått 'vær sex- slave i senga'!

Men det er mitt valg. Dessuten er det ikke et så dårlig råd. 

Porno er utnyttelse av kvinner, får vi til stadighet høre. Vi skal på død og liv ta for oss, peke her og der mht hva vi liker, smake, kjenne, og gudene vet hva.

Men hva sexologer(en ubeskyttet tittel) glemmer å si oss er dette: det er lov å digge og gi menn sex, uten å ta. Det er fantastisk å ligge stille, og bruke knipemuskler for begges del. 

Det er lov å tenne på å leke sex- slave, bli lugget og få sæd i ansiktet. 

Vi syns det er sexy når Grey binder dama i vei i '50 shades', men hva med oss som liker å føle oss bundet seksuelt kun til én mann- som i hans eiendom?
Jeg er på ingen måte en svak kvinne ellers, men i senga liker jeg å gjøre det jeg blir fortalt. 
Å ta initiativ er en selvfølge, og med årene skjønner du ofte når og om du skal gjøre et par ting du har lært deg. 
(Initiativ trenger ikke å være ellevill rodeo- ridning, men en timing så han ikke kommer for fort etc. Mangfold er bra).

 

Ja, jeg elsker sex.

Men på mine premisser. De går ut på å stå klar når mannen vil ta meg, og når jeg skjønner at han kommer, føler jeg det som jeg eier ham. 

Hans orgasme får meg til å komme. Ikke hans plukking, og anstrengelser for å være den perfekte håndverker mellom bena mine. 
Det er avtenning. 

Kvinner skal alltid gi andre kvinner råd som går på at man skal være grådig og det er visst den eneste måten du kan bli tilfredsstilt på. 

Å være egoistisk gagner da ingen. Han liker å se på at du nyter, og vis deg frem og alt det der. Nyt i vei. 
Men ikke med noen annen holdning enn at du deler opplevelsen. 
 

 

Ellers kan du like så godt be han gå, så du kan runke. 

Alexia

 

Da jeg fikk Bjørn Borg til å ta av seg buksen- Betroelser fra en tennis- fetisjist.

Våren er her. Dette er sex for meg: tennis. 

 

 

Jeg elsker tennis. Det kommer jeg tilbake til. Besatt av sporten, og den er det mest sexy jeg vet om. 

 

Hvordan det hele begynte vet jeg ikke, men jeg møtte både Borg og McEnroe i 2011. Et intervju dere her får lest. 
Borg var sigen, McEnroe en flørt. Jeg i mitt ess. 

 

 

Intervjuet med de store:

Borg vs McEnroe

 


Det gikk som det måtte gå. Jeg fikk buksene av Borg, havnet i håndgemeng med en britisk journalist, og prøvde forgjeves å tilbringe natten med McEnroe. Eller kanskje jeg faktisk lyktes.

Å sende en dame som står og sikler på menn bak busker på Oslo tennisklubb til Wimbledon er én ting. Å sende henne ned for å treffe tidenes kuleste tennisspillere er direkte farlig. Bjørn Borg og John McEnroe. Rivalene som møtte hverandre 14 ganger.  Mennene som tilførte sporten sex, drugs and rock?n roll. For tredve år siden spilte de sin siste kamp mot hverandre på Wimbledon. McEnroe vant etter å ha blitt banka av Borg året før. Hvem vinner denne gangen? Jeg har som mål å finne ut hvem som er sjefen anno 2011. Og bli avbildet sammen med ham. I konkurranse med to homser fra Daily Telegraph, puppebladet Nuts og Dagens Næringsliv. Det er med andre ord mange om ballene.


Har du lurt på hvorfor tennisspillere har så fine damer? Hvilken sport som trekker de fineste modellene, liksom? Vil du bli sett med Borg over badebuksen eller Ulvang? Eller Carew for den saks skyld. Tennis er en damemagnet. Her snakker vi ikke side-tre-modeller fra en bygd utenfor Manchester eller blonde hang arounds fra Emil og Samuel, men Sports Illustrated, Bianca Jagger, og ekte skuespillerinner. Hollywood- style.
Tennis var i mange år overklassens sport, og forbeholdt de færreste. Inntil det dukket opp en svensk fyr på syttitallet med langt hår og pannebånd som innførte noe sårt tiltrengt: glam. Borg skuffet ikke, og da krølltoppen med tidenes mest kjente temperament dukket opp, fikk han en verdig makker. John McEnroe og Borg vanket ikke bare på hippe Studio 54, de klarte å få tennisarenaen til å se ut som de hadde tatt med seg klientellet på jobb. Privatlivene deres er hvilken som helst rockestjerne verdig og kan få selv Rolling Stones til å bli misunnelige. Det kan også luksushotellet jeg ankommer. Jeg føler meg som en avdanka groupie for Aerosmith når jeg dagen etter setter meg i taxien som skal kjøre meg til det aller helligste.  

Wimbledon. Solen skinner og det er spenning i luften foran kveldens finale mellom Rafael Nadal og Novak Djokovic. Settingen er som klippet ut av en romantisk komedie med Hugh Grant. Ved en innsjø er det dekket med champagne og ymse urtedrikker på hvitdukete små bord. På to feltsenger ligger det tre veltrente unge menn iført boxere. Gjett hvilket merke? Bjørn Borg. Eneste forskjellen fra vanlige Borg- boxerne er at navnet til rivalen McEnroe også befinner seg på den stramme linningen. Jeg skal tilsynelatende bivåne en lansering av det nye merket «Bjørn loves John». Logoen viser navnene deres med et hjerte mellom, og ironien i den lett homoerotiske logoen ligger visstnok i at duoen, kjent som «Fire and Ice», endelig har forsonet seg.  På pressekonferansen skal vi få vite hvorfor. Vi kan få stille noen spørsmål om forsoningen og litt om tennis, før de skal komme bort til hvert enkelt bord med til sammen fire journalister, for å snakke. Om undertøy. Ikke det vi alle egentlig lurer på. Skandalene, dopet og sex'en. Eller lurer bare jeg på det? Jeg setter meg godt til rette på plassen min med navnet mitt på, etter å ha havnet i lett håndgemeng med en ekkel lespende soper fra Daily Telegraph. Vennen hans, en fyr med røde lokker og ridebukser, ser forferdet på meg men heldigvis er det en kul dame fra puppebladet Nuts på min høyre side. Vi ler begge litt av at vi er de mest maskuline der. Vi gruer oss begge litt til å møte hovedpersonene på nær hold. Ingen av oss er så opptatt av design innrømmer vi. Men først pressekonferanse.


«John and I are very good friends. I call him and we talk all the time.» Borg svarer dette på så og si alle spørsmål. Kanskje ikke så rart når de fremmøtte stort sett lurer på hvorfor i all verden de har gått sammen om å lansere en kolleksjon. Når McEnroe får spørsmålet om hva han hadde sagt hvis han hadde visst dette for tredve år siden svarer han med en av sine legendariske quotes:
«You cannot be serious» (andre i gullrekken er «What other problems do you have besides being unemployed, a moron, and a dork?»,  «Is it against the law to argue?»,  «Answer the question, the question jerk.»)
Seansen er nesten i ferd med å bli litt pinlig og Borg minner mest om en ekskjæreste som prøver å elge seg inn på dama igjen. Frieriet blir avverget når sportsjournalistene begynner å spørre om tennis, og McEnroe svarer proft. Jeg kjenner en gryende forelskelse, men treffer bare Borgs blikk når jeg brøyter meg vei foran de andre for å sitte på første rad. Han ser litt på meg, før han ser snurt rundt seg igjen.
«Why do you only ask John about tennis?»
Høflig får han servert et par spørsmål han også, og igjen snakker han mest om seg selv. Hvor mange kamper han vant og hvor stor han var. Med fem Wimbledon seirer og ymse andre skulle det bare mangle. Bjørn Borg var med sitt sky vesen overraskende ambisiøs. Han hatet å tape, men skjulte det bak et stålansikt som fikk jenter til å dåne. Da han tapte sin sjette Wimbledonseier på rad mot kjevhendte McEnroe i 1981, var det fremdeles med verdighet. I kampen mellom dem året før ?  forøvrig kåret til tidenes beste tenniskamp noensinne ? dreit McEnroe i verdighet da han tapte.  Den lett gråhårete mannen sitter nå og ler av sin egen oppførsel, og finnes ikke selvhøytidelig. Er dette mannen som ba en skallet dommer se til faen å få sådd noe hår på hue, og som fikk en annen til å gråte.  Jeg må ta bilde sammen med dem når pressekonferansen er over. Det slår meg nok en gang hvor store disse gutta var. Tør jeg dette? Tydeligvis.
«One moment, please.  I?ll get to you.» McEnroe er lun men går videre.
«Nått navv love», sier Borg selv om jeg drar Borg- stringen min over Dieselbuksen så mye at jeg skjærer en grimase.  Han er ikke fullt så lun, og virker ikke helt til stede.
Jeg huker tak i Dagens Næringsliv.
Kan dere hjelpe meg med bilde? Jeg har ikke med meg fotograf?
Nei. Det gjør vi bare ikke? Journalisten og fotografen rister på hodet. I kor. Før de setter seg på bordet sitt.
 Tør dere ikke, eller?
Neeeei. Det er ikke det, men...sakte forsvinner de til bordet de har fått utdelt.
Jeg begynner å irritere meg over både dem og homsene fra Daily Telegraph. Eneste trøsten er hun fra Nuts, og når jeg setter meg ved bordet innrømmer hun at hun ikke aner noe om legendene annet enn at moren hennes var keen på Borg.  Vi skal få ti minutter hver med dem, og jeg tilbyr meg en liten intro om dem før de kommer. Morras crush er første mann ut.


Gærne damer del en

Etter å ha stjålet flerfoldige pikehjerter, giftet Borg seg med den kjedelige tennisspilleren Mariana Simionescu i 1980. Det varte frem til 1984. Tidligere hadde svensken unngått å bli omtalt som noe annet enn en sjenert sunn fyr. Etter å ha stilt opp som dommer i wet t-shirt konkurranse, fikk fasaden imidlertid  en feit sprekk. Jannike Bjorling het sprekken. Ikke nok med at han smelte den 17 år gamle vinneren på tjukken to år etter. Etter ytterligere to år med fester på Stureplan gikk den søte damen ut og fortalte om Borgs store kokainmisbruk. En dalende karriere og feilplassering av penger bidro ikke akkurat til å forbedre ryktene. Likevel valgte han ingen enkel utvei da han forlot Bjorling for den godt voksne Loredana Berte. Han klarte nemlig mirakelet å gifte seg med Italias galeste dame. Dama gikk med korte olashorts og tanktoper med «I'm no lady» på mens Madonna fremdeles klippet litt i hull i jentestillongsen. Etter et par offentlige slagsmål, endte giftermålet med at den hissige damen forsøkte å ta livet av seg. Kun måneder etter at Borg ble pumpet etter å ha forsøkt å ta sitt eget liv. En hendelse som ble dysset ned  som «matforgiftning». Nå er Borg gift med svenske Patricia Ostfeldt og har lagt det elleville partylivet bak seg. Hans sløve diksjon skyldes bare at han er blasert.
Jeg avslutter mitt lille foredrag akkurat i det Borg selv setter seg ved bordet vårt med et skjevt flir.
«Welcome Mr Borg. What a nice shirt.» Ridebuksene fra Daily Telegraph er på ballen med en gang.
«Thank you.» Borg fikler med slipset og avslører en merkelig bandasje rundt en finger. Han har spilt fotball med sønnen Leo påstår han. Praten går om undertøy. Vi sier ikke noe om at han solgte unna sin del av selskapet for vekslepenger for noen år siden, og vi er utrolig nok alle enige i at Bjørn Borg har de feteste boxerne. Jeg ymter frampå noe om at han gjorde tennis sexy og han glimter sågar til med sjarme når han takker. Mannen er fremdeles kjekk som få.
«What brand do you use», flørter Daily Telegraph og Borg later som han skal kneppe opp buksen. Jeg benytter anledningen og roper ut.
«Take them off!»


Borg er i gang nå og trenger ikke bli bedt to ganger. Han knepper opp buksen! Jeg glemmer all sjenanse og tar et bilde. Når vi først er i gang spør jeg om han savner åttitallet? Han knepper buksene igjen. Jeg prøver meg på noen referanser til musikk og pop-art, men han sier takk for nå og reiser seg. Tiden er ute. Og jeg får ikke noe bilde sammen med ham. Glem det! Han savner ikke åttitallet med andre ord. Jeg satser nå på McEnroe. Den skumleste av dem, forklarer jeg Nuts. Før hun får et raskt introduksjonskurs. 

McEnroe er i disse dager en dyktig tenniskommentator, når han da ikke bidrar med å styrke rivalens økonomi. Han har hatt gjesteroller i filmer som Anger Management og Saturday Night Live på grunn av temperamentet og kult- statusen. I årevis var han inngiftet i det som kanskje er filmverdenes galeste familie. The O'Neals. Tatum O'Neal  vant Oscar som tiåring, da hun spilte mot faren Ryan. Som fjortis hendte det at far og datter snorta en liner kokain til frokost, gjerne sammen med stemor og Charlies angels- baben Farrah Fawcett. Da Tatum traff John snorta hun videre til hun fikk det første av tre barn. Deretter ble hun tennisenke, og skilte seg fra John som hadde gått lei av både dop og henne i 1994. I 2006 skrev Tatum selvbiografien «A Paper Life» der hun fremstilte John som tidenes kjiping. Pappa Ryan fikk også gjennomgå, da det ble avslørt at han likte purunge Melanie Griffith som igjen likte orgier og opium. Tatum ble tatt med crack og heroin i 2009, og McEnroe har valgt å  konse på kone nummer to, rockestjernen Patty Smythe. Sammen har de gjort seg bemerket som filantroper og inntektene for kolleksjonen med Borg skal også gå til veldedighet. Ikke bare for Borg. Nuts og jeg innser vi skal møte et ekte amerikansk ikon, og blir stumme når han setter seg. Den lespende vennen min fra Daily Telegraph tar ordet.

 «Is that a Tom Ford? We looooooove your check jacket.»
 «Is something I found in the closet. My mother would aprove.» John er cool. Og klar I blikket.
 «You should join Tom Ford for another collection. We loved Tatum in «Sex and the city».
 «Oh yeah?» John sier noe høflig om at Tom Ford er en grei kar. Stemningen er flau. Han er her for å være gem, og vil helst bare løpe bort i kommentatorboksen han snart skal innta. Jeg himler med øynene og John himler smilende tilbake. Dette er en mann som ikke har peiling på mote, men som samler på kunst. Likevel er det liten vits i å nevnte at Andy Warhol malte han og kona Tatum etter et møte på Studio 54. Vi vet alle hva han syns om henne, og at han sjelden sier noe om henne av hensyn til barna. Jeg sier noe om at mote er døvt og det er synd de ikke har øl her. Han med ridebuksene ser ut som han har lyst til å kaste opp, og jeg oppfører meg som om jeg har tatt et par øl når jeg midt i motesnakket slår en neve i den hvite duken.
«You're so more macho than Borg!»
Underet skjer, og alle rundt bordet ler. McEnroe blir hentet av assistenten for å farte videre, men peker på meg.
«She'll get a picture. No one else had the balls to tell the truth.»
Jeg presser meg mot ham, mens noen tar bilde for meg. Han sier noe til meg, men jeg klarer ikke tenke på annet enn bildet. Nå skal jeg ha et med Borg også, vel vitende om at Dagens Næringsliv ikke turte spørre McEnroe. Jeg speider etter svensken med brukket finger og han har visst god tid. Jeg smyger inn et kompliment og to sekunder etter forsvinner jeg inn i armhulen hans også.
I hotellresepsjonen sier jeg at jeg utsetter returen fra London ett døgn.
McEnroe bor på samme hotell som meg. Han liker gærne damer.
Før jeg låser meg inn sender jeg en sms til en venn:
McEnroe - Borg- 1-0
Alexia - Dagens Næringsliv 1-0.
P.S. Gærne damer er best.

Alexia

 

April 2016

Jeg passer tennis- skjørtet fra jeg var 14. Slå den

Og jeg ble foreviget i en Engelsk avis pga Borg- stringen jeg sverger til:


 

Går aldri uten, nei. Til Arild Otto Nyqyist jr: jeg har hipsters også. 

Mitt Prince- minneJeg hadde æren av å være med i Christer Falck sin hyllest til sin gud, Prince. 

 

 

 

 

Første gang jeg så Prince var jeg elleve og så videoen til "Sexuality" på

svenske Casablanca.

Han hadde afrohår og bart, en kombinasjon jeg aldri har vært svak for.

Jeg tok opp alle Casablanca på Betamax, i håp om et glimt av Duran Duran.

Etter en stund dreit jeg i alt annet enn han med den skumle sangtittelen og

afrosvesien, og følte meg vill og gal når jeg så på han alene.

Jeg skrev Prince på pulten min på Ruseløkka. Ikke lenge etter dukket de

streite Bygdøy- folka opp og skrev "mild" ved siden av.

Skuffelsen var stor da de etter hvert skjønte hvem han var og spilte Purple

Rain på pudding- festene sine i kjellerstuer iført raggsokker.

 

Prince forbinder jeg fremdeles kun med to damer, Sheila E og meg selv:

Jeg fødte min eldste sønn i sorte stay ups og beret.

 

Mine fem klare favoritter er likevel post- afrosveisen:

 

Sign of the Times

When doves cry

Rasperry beret

I could never take the place of your man

1999

 

 

Alexia

La menn få være gutter'a!

Strippere i utdrikningslag- er det galt også? Hva blir det neste? At ektemannen går med håndjern- men ikke i sex- lek?
 

 

Utdrikningslag. Den store skrekken for jenter som skal gifte seg.

De på rundt 25 som skal låse inn mannen å hive nøkkelen etter bryllupet.

Dette er generelt, men jeg har selv sett mye av det her på vestkanten spesielt. 

Gutta skal ikke ha utdrikningslag med nakne blide damer? 

Jo, mener jeg. 

 

For selvfølgelig skal han plukke, være full og le og hygge seg.

 

I dag er det utbredt at jenter, som de kaller seg(de er over 35 og dermed kvinner), samles og pimper vin. Gjerne etter ti år som gift. De snakker om menn, flørter med dem og minst en av dem er utro. Sterk påstand, men jeg har en anelse om hva jeg snakker om.         

Mennene sitter hjemme med barna, og tar de en øl med gutta er det ramaskrik i månedsvis.
Hold dere fast: mennene tror det skal være sånn.

Det som startet med kontrollhysteri fra den kommende brud i utdrikningslaget...

... ender ofte i skilsmisse. Fordi mannen blir utro som et resultat av å bli holdt i bånd. 

 

Så hvorfor starte ekteskapet med forbud mot å være sitt eget kjønn?

Kan ikke mannen din være rockestjerne for en natt?Vi damer kan gå på Chippendales og legge penger mellom svette strippe- baller, mens mennene er offisielt griser og potensielle horekunder hvis de allerede i utdrikningslaget har stripper der. (Og vet dere hva det verste er: de som gjør det i smug, og er redde for dere. Det er ikke sexy, damer.)

 

Mange menn later som de ikke vil ha stripper, og noen kvinner er sågar med på å bestemme hvem som blir forlover og venner de neste 25 årene.

 

Kan ikke mannen da få 25 timer hvor han får lov til å være mann foran vennene sine?
Må han være tøffel allerede da, er det kona det er noe galt med.

 

Hvis hun syns det er morsomt å gå med en penislue kjøpt på Kondomeriet nedover Karl Johan drita full med plakat: 'skal gifte seg'- henne om det.

Menn har en annen psyke. De vet nå at de må ligge med ett menneske resten av livet. Hallo?

Jeg fikk selv panikk da jeg skulle gifte meg. 

 

For guds skyld: la mannen din få ha en natt med gutta før du overtar han bryllupsnatten.

 

If you love somebody- set them free

 

Alexia