hits

november 2015

Casper og Frank gjør som menn hos meg: begynner å leve. Velkommen!

Disse brødrene fant jeg på FINN. De er ti år og jeg blir tredje og siste hjem. Siden de ikke har navn, får de det hos meg. Datteren min har andre navn klare, så dette blir dåpsnavn. Eller hva det nå heter. Ikke døpt barna mine-de er frie sjeler. Som alle du elsker skal få lov å være.

En logodesigner på Frogner sier dette som motto: vi selger ikke drømmer. Vi selger sjela di.

Da erru lite tjukk i hue. Noe så vulgært og spekulativt i en moderne verden? Nuvel. Ulykkelige mennesker lever for fasade. Leve for det bak den. Ingen tror på fasader lenger. Som frisør og bestis sier: å leve som du er 65 når du er 30- og vil bli foreldrene dine- da fårru livet ditt i retur når du blir 50.

En katt har ni liv. Det har Alexia også. Ingen vet hvem jeg treffer. Det forblir hemmelig for denne gang. Han liker i hvertfall dyr!

Ha en fin dag og drite i dyre ting, men ikke dyr. Trenger du seriøst mer nå?

Diamonds are forever- you're not- / råd til grådige damer og dumme mennDet eneste falske mennesker ville ha ekte, var diamanter. Kvinner og smykke- hysteriet var for meg steinalder- dumt. Eller stammer som ble lurt av oss hvite. Sånne man ga en blinkende teboks til og fikk et hele land tilbake for.

Kjære dere, 

Jeg gremmes av kvinner oppheng på dyre smykker og hvorfor faen må dere ha så mye dyrt på dere?

Det er jul og jeg advarer herved ALLE menn eller idioter som skal forlove seg for damer som virkelig liker ting om blinker. 

 


 

 

Jeg har oversatt denne artikkelen fra Huffington Post:

 

Hva er det med damer og smykker? Når det går utover affeksjons- verdi og de måler kjærligheten til menn ut i fra størrelsen på en sten?

Ira Weissman har handlet med diamanter i en årrekke, og har figurert i programmer med Anderson Cooper og på CNBC:

- min mening om diamanter vil nok overrakse de fleste tatt i betrakting av at jeg lever av dette, diamanter er bortkastede penger!

Her gir jeg deg syv gode grunner til ikke å kjøpe diamanter:

  1. Den vanligste misforståelsen om forlovelsesringer er at det er en eldgammel tradisjon som ligger dypt forankret i den menneskelig natur. Dette er tull. Tradisjonen med forlovelseringer er bare rundt hundre år gammel. Gjett hvem som kom på den ideen? Ikke overraskende, det er de samme folkene som gravde etter diamanter: the De Beers Diamond Syndicate. Hvor langt gikk De Beers for å finne på måter diamanter skulle brukes? De måtte finne et behov. Edward Jay Epstein skriver i sin berømte granskende artikkel:
   

I sin strategiplan fra 1947, går reklamebyrået for en psykologisk vri. Det vi har å gjøre med her er massepsykologi. Vi må styrke tradisjonen med diamanter i forlovelseringene, - å gjøre diamantringer til en psykologisk nødvendighet for å fremstå som vellykket. 

M N V Ayer opprettet et program hvor man reiste rundt til High Schools over hele USA og holdt foredrag. Disse foredragene handlet om diamantforlovelsesringen, og henvendte seg til tusener av tenåringsjenter på deres hjemmebane, i klasserommene, på de beste skolene - dette forklarte reklamebyråtet i et skriv til De Beers.

Jeg har ingenting i mot smart markedsføring, men dette er annerledes. Ta f eks en bil, man vet at man trenger en bil, så bilselskapene konkurrerer om din oppmerksomhet, via reklampekampanjer, og annonsering. I dette tilfellet brukte De Beers millioner på millioner for å overbevise massene om at de trengte noe helt unødvendig, de tvinger frem et behov, som de var alene i markedet om, det var ingen konkurranse.

2. 


Diamanter er ingen investering, det er en vare på lik linje med alle andre varer. Folk forklarer sine kjøp av en liten sten til mange tusen dollar, med atdet er en 'investering', en solid sådann, dette er en stor misforståelse.

Finnes det i det hele tatt noen lignende investeringer som gir selgeren minst 10% profitt, ofte mye mer? Folk flest er glad for å få solgt en ring til halv pris av kjøpesummen om de skulle forsøke å selge den dagen etter. IKKE kjøp en diamant i den tro at den skal redde deg i dårligere tider.
 1. Diamantmarkedet er en shark tank. Selv de som sitter timesvis på nett for å lære seg om diamanter kan bli lurt av kyniske, skruppelløse selgere, både på nett og IRL. Det finnes ingen grenser for hva noen selgere kan få seg til å gjøre for å lure deg til å betale mye for lite.
   


 2. Å bruke en, eller gjerne 2 (!!) månedslønner på noe så upraktisk - på samme tid som du er i ferd med å etablere deg med barn og hus - er en svært dårlig investering. Jeg er ikke bare en svært erfaren diamantselger, jeg er også far til seks, og har vært gift i 13 år. Utgifter blir ikke mindre over tid, tvertimot, de blir større! Tro meg, etter fem år ønsker du at du hadde 5000 dollar liggende. 3. Menn, dere trenger ikke bruke tusenvis av dollar for å bekrefte manndommen deres! Hvis Mark Zuckerberg kan drite i forlovelsesring, kan dere også!

   
 4. Damer, en mann trenger ikke sløse bort tusenvis av dollar for å bevise sin kjærlighet.

   
 5.  Hvis typen din kjøper en diamantring for å stoppe maset om giftermål et år til, er det vel like greit å dumpe han. Finn heller en mann som gleder seg til å starte et liv med deg enn å fortsette å være sammen en som egentlig vil være singel og holde deg på gress samtidig.

 

Jeg har bevisst ikke nevnt de moralske grunnene for ikke å kjøpe diamanter (bloddiamanter, farlige arbeidsforhold, barnearbeid). Oddsen for å kjøpe en bloddiament i vesten er ekstremt liten, det er altfor mange risikofaktorer på veien til at det vil lønne seg å smugle inn bloddiamenter. 

Jeg vil ikke bli oppfattet som en hykler, skal man ta avstand fra denne industrien må det gjelde hele veien. Diamantbransjen er ikke noe verre enn andre bransjer i fattige land. 

Selv uten det moralske, er det nok av grunner til å kalle salg av diamanter det største bedrageriet i historien. Hvis du tilbringer en dag med diamanthandlere, er det ord du vil høre ofte - illusjon - som i; jeg mistet min illusjon i den diamanten.'Han ville ikke selge meg den diamanten, til den prisen, han hadde fremdeles masse illusjon i den diamanten'. Dette er diamantnselgerenes sjargon for at stenen har en høy verdi, og kan bli solgt dyrt. Å 'miste sin illusjon' vil da si å selge diamanten for mindre enn man hadde håpet, mens 'har man fremdeles illusjon i stenen', da tror man at man skal få solgt stenen dyrt fordi det er en spesielt fin sten.

Det er veldig spesielt at de samme menneskene som kjøper og selger diamanter verdt millioer av dollar hvert eneste år, er klar over den flyktige verdien av diamanter, samtidig som de helt avhengige av dem.

Mine damer og herrer, ikke la dere lure! Del denne artikkelen med venner, lik den, Tweet den! La oss starte en bevegelse sammen!

Det er helt greit at du ikke klarer å motstå det sosiale presset om å kjøpe en diamant, du er ikke alene. Det er mange som deg, det er ikke lett å motstå fristelsen. Men, gjør deg selv en tjeneste og snakk med en ekspert slik at du får den best mulige prisen og ikke blir lurt.

 

Ira Weissman er en veteran i diamantbransjen med tiår av erfaring hos verdens ledenede diamantpolisher. Han har reist verden rundt og kjøpt og solgt diamanter.

Han bruker nå tiden til å hjelpe forbrukere med å få en best mulig og riktig pris på deres kjøp.

Han har opptrådt på Anderson Cooper, CNBC, og har blitt sitert av MarketWatch, The Village Voice, og BankRate. Besøk Truth About Diamonds for å lære mer om diamanter.

 

Tigerstaden MC- klubb redder Frogners æreEtter å ha slitt meg gjennom en del hunkjønn som er sykelig opptatt av merker, pels og norsk design, var det befriende å dra innom hoff-frisøren min Arild Nyquist jr.
Sønn av selveste sjefs- poeten Arild Nyquist.

For en prat. Om kjærligheten. Skal man ha råd om menn- gå til en mann.

Innafor satt det en kul kar som ble klippet, og like etter ankom en annen kul kar, som var klippet. På hue, da. Skjegget var kaptein- nivå nr 1.

På vestene deres er merker noe symbolsk, og tættisene deres betyr noe.

Arild har blazer med emblem, fordi han er vestkantgutt.

DA er merker fett. 

Nuvel. Etter noen minutter der inne følte jeg hjemme. Jeg tro til meg vulgariteter på riksmål, og lærte som vanlig noen nye uttrykk en dame bør kunne.

Skinnvester, bikere, og oppi dette: jeg snakket om fine damer, for menn som dette kan behandle kvinner. 

Med respekt, dannelse, røverhistorier og ping pong dialoger en tekstforfatter ville skutt for å skjønne- så rappe den.

Kjære karer,

U made my day, og frisørsalongen på Frogner har bevart den lune stemningen vi som er født her, er så heldig å få oppleve.

Jeg lærte mer av 30 min med dem, enn ti år på skole.


Generøse mot mor var de også: du er jo etablert. Samt de lurte på hva jeg gjorde før jeg skrev bøker. 

Kunne vi damer hatt det vennskapet disse gutta har, humoren og ikke minst: oppriktig interesse for hverandres liv- da kunne vi også blitt tidløse.

Vil du gå til verdens beste og snilleste frisør, som er kjekk og har ditto venner?

Da må du tørre å gå forbi Harley'ene utenfor legendariske Flintstone på Skillebekk.

Takk igjen, karer. Jeg føler meg som en ekte kvinne igjen.

Alexia

p.s

Og Arild spør alltid hvordan det går med kidsa mine. Les og lær, menn.

 

En kvinne som liker å være alene etter sex? Ja. Vi finnes.


Foto: Dag E Thorenfeldt

 

Jeg var på en reunion hvor vi snakket om- meg.

Før jeg ankom festen var det to ting de sa: hvor er baren og tror dere Alexia Bohwim kommer etter det hun har gjort?

Tja. Hva jeg har gjort?

Elsket en mann. Som jeg elsker fremdeles.

Vel. Mange spurte seg selv om hvordan jeg kunne ha så lite selvrespekt at jeg lot han komme å ligge med meg, for så å gå?

Jeg svarte som sant var: det var kun sånn vi kunne treffes, sex'en var vår kjærlighetserklæring- noe du får en gang i livet.
Hva skulle vi ha gjort? Jeg liker ikke gå ut og spise, og jeg liker at menn går når vi er ferdige.

Fordi jeg liker å være alene etterpå. Da skriver jeg og er inspirert.

Halvtimen etter vi er ferdige er som en uke på hyttetur for andre.
Hyttetur kunne jeg bare orket med denne mannen.

Dog. Med en deilig seng, stille rom, hemmelige møter midt på dagen- trenger man mer?

På denne halvtimen lo vi, og hørte på musikk. Vi holdt hverandre i hendene, og klinte da han gikk.

Hittil det beste forholdet jeg har hatt.

'Hvorfor er han ikke hos deg, hvis han likevel ble single?'

Fordi mannen trengte å være alene. Før vi tok farvel hadde vi avtale om å elske hverandre på vår måte.
Små tegn.

Møtes når begge ville. 

Det damer ofte gjør feil er at de tror de må stenge mannen inne. At han ikke elsker deg hvis han vil være alene.

Jeg har aldri følt meg så elsket som i dette forholdet. Men selvfølgelig ville det vært best om vi hadde hver vår leilighet i samme gård, eller kunne hatt noen flere netter.

En fremtid sammen. For jeg skjønner jo at forholdene er håpløse når man havner i drama med folk som har levd og lever for fasaden.

Jeg har opplevd å miste my soulmate da jeg var 36. Vi fikk sagt vi var glad i hverandre før hun dro fra meg for godt. Samme natt.

Derfor bryr jeg meg ikke så mye om hva andre mener lenger, og blir intens. Jeg er så innmari redd for at jeg ikke fikk sagt jeg elsket dem nok.

Barna mine hører det flere ganger om dagen, men de vet jeg trenger å si det mer enn de trenger å høre det.
For som de sier: Mamma.Vi skjønner jo at du elsker oss. Du viser det.

Tilbake til festen: damene syns synd på meg som ikke hadde han lenger.
Han elsket jo ikke meg, og hadde stukket. Og ved å få komme og gå hadde han degradert meg til en passiv dame som ble utnyttet.

Tenk om det var omvendt. Da ville jeg vært som en hore. En som aktivt lot seg utnytte.

Så til dere der ute som tror det er en standardmåte å vise kjærlighet på:

Tenk så lykkelige alle ville vært med mer frihet i forholdet. Nei. Ikke fritt som i 'swingers' etc.

For jeg er monogam, og liker å bli eid av mannen. Og jeg syns måten det endte på var uferdig.

Derfor sliter jeg med å gå videre, og neste mann skal bare komme og gå hvis sex'en og halvtimen gir meg det jeg trenger.

Charlie Sheen sa: man betaler ikke horer for å komme, men for å gå.

Jeg har aldri opplevd en større kjærlighet enn møtene dere andre har degradert til 'at jeg ble utnyttet'.

Til neste gang dere maser om andres liv, tenk på deres eget. 
Og tenk også på at vi som elsket hverandre kan bli såret.

For jeg sitter igjen med sladderet. Det han ikke orket leve med.

Derfor har jeg tenkt tanken på å gi dere noe nytt å snakke om, eller håpe dette roer seg.

Hvorfor?

Første alternativ er å få en elsker, og at livet går sin gang.

Andre alternativ er å få han jeg elsker, og at livet kommer i gang igjen.

For jeg savner å bli elsket og forlatt av min store kjærlighet.

Bare ikke for godt.

Alexia

 

 

Norske damer- pynte dere for mennene deres!Fy faen jeg er lei av snobberiet rundt norsk design.

Dette fjollete dyre drittkjedelige klippet og limt av noen døve norske damer som sender det til U- land og får sydd det her.

Smykker, vesker, og ikke minst- KJOLER.

Men jenter(dere begynner med dette tullet når dere er 14 og slutter når dere er døde innvendig, rundt 25), hvilke menn liker dette?

Jo. Det skal jeg fortelle- INGEN. 

Dere pynter dere for hverandre, og ser ut som noen hauger hjemme. Men når dere skal følge kidsa til skolen så er det på med sminke, og disse teite klærne som gjerne har en kanindusk i toppen eller coyotepels på hetten. Pels dere virkelig IKKE trenger til noe annet enn pynt. Og tror dere menn syns det er sexy?

NEI. De syns det er kjipt og bryr seg mer om hvordan du er naken. Og sleng på deg noe sexy undertøy så blir du sexy.

Jeg sier ikke at alle blir det. Vås om at feite damer eller beinrangle skal omfavne kroppen sin er tull. 

Men! Hvis det er den kroppen du har fordi du elsker den, og det er på grunn av sykdom eller noe annet, så syns nok mannen din du er digg. 
Dog. Tror du han bryr seg om du kommer med norsk design på en stygg blomsterkjole til åttetusen spenn?

No dice. 

I går løp jeg etter tre jenter med pels på hetten. De lo når ingen så dem, og ropte 'hjelp! Frognerfitta er gal!'.
Jeg stoppet opp. Hun ene av disse kjekkas- jentene i euforisk skrekkblandet fryd over å kunne skryte av å ha kranglet med en VESTKANTKJENDIS stoppet opp. 

Nesevis iført lash- extensions, selftan, design- øredobber jeg kjente igjen, Canada Goose til 8000 kroner, UGGs til 2000, iPhone 6s hun viftet med, sa hun dette:

Vi er barn.

Jeg svarte da: dress like one. 

Og sa jeg syns det var kult hun faktisk sa venninnene oppførte seg: eh. Litt teit. 

Mødre: dere trenger da ikke bry dere om hva som skjer utenfor hjemmet deres?
Er ikke mannen din han du vil dø med? Pga alder. Ikke i ekteskapet?

Jeg holder meg pen for mannen min. Og drit i å kommentere han ikke respekter meg hvis han bare er hypp på å knulle meg.

Skal ikke vise han respekt, da? At jeg vil han skal se jeg gjør en innsats for ham?

Damer i dag er kjerringer fra 25- 40. Så tror de at de er rampejenter og er utro etter 39. 

Kjære menn. Dere kan si til dama: hvorfor faen skal jeg bruke penger på det du ber om?
Hvorfor skal jeg ikke få kjøpe en dyr dress, mens du flakser rundt i dyrt stygt norsk usexy design?

Men dere får trene bort vommen og stelle dere for dama også. 

Ha en god helg. 

Prøv å pule hverandre dere som er par. 

Det er Alexias parterapi!

Og til han jeg elsker: jeg skal se digg ut naken ut livet. Jeg skal aldri slutte å pynte meg for deg. 

For det gjør sex'en bedre at jeg kommer av å se på meg sjæl også. 

Damer: prøv dette hjemme.  

Alexia

Åsa Rytter Evensen- kvinnen som mente retten til å være forfengelig var en kampsak, og som modig og classy tok opp emner om sex.


 

Åsa Rytter Evensen ble i dag bisatt i Ullern Kirke.

Hun var den første som turte skrive om sex, og hun gjorde det så elegant og morsomt at hun vant alles respekt og mange tilhengere. 

En legende er borte. En pioner innen seksualopplysning. 

Jeg velger å trykke en nekrolog over kvinnen som har betydd ekstremt mye for kvinner- og menn. 

Hun mottok Kongens gullmedalje som medforfatter av boken Helsestasjonen og familien med det nyfødte barn. I 1988 tok hun doktorgraden på et arbeid om sykehjemssøkere. Hun var en ettertraktet foredragsholder i ulike fora over hele Norge. Som formidler av vanskelige og til dels tabubelagte emner som kvinnehelse, kvinnelig seksualitet og samliv var Åsa enestående. Hun drev en utstrakt formidling i mediene, blant annet i en svært populær spalte i Kvinner og Klær, skrev i aviser og deltok i forskjellige fjernsynskanaler. Åsa var uredd og våget å si ting slik de var. Så fikk hun også en fortjent folkehelsepris fra Nasjonalforeningen for folkehelsen i 2003.

Ved siden av å være sentral i oppbyggingen av faget allmennmedisin, blant annet som medredaktør av den første læreboken i allmennmedisin og i tidsskriftet Utposten, har hun publisert flere populærvitenskapelige arbeider, særlig om sex og samliv.

Åsa var kulturinteressert og likte reising og friluftsliv. I mange sammenhenger fremhevet hun at også mennesker over middagshøyden kan ha gode og aktive liv og samliv. Vi som kjente Åsa både som kollega og venn, sørger over at Åsa ikke fikk det lange og aktive livet vi, og hun, hadde håpet på.

Åsa var en sjelden blomst. Ærlig, modig, klok, varm, morsom, sosial og med en til tider uforståelig energi. Det var alltid glede rundt Åsa. Hun sto trygt i motsetninger som krav til kvinners rettigheter og retten til å være forfengelig. Hun brydde seg om folk, ikke minst sine pasienter. Vi kjenner oss privilegerte som har fått dele viktige deler av livet med Åsa. Våre tanker går til Stein, Marianne, Tore og deres familier.

Reidun Førde, Dag Bruusgaard, Mette Brekke

 

 

Vi som var så heldige å få treffe henne, var alltid litt redde, for hun var så flott, og virket som hun kunne alt. Også var hun sprudlende som en champagneflaske. 

Derfor ryktes det at det ble servert champagne i menighetshuset, helt i Åsa's ånd. 

En modig og flott kvinne gikk bort alt for tidlig. 

Åsa sa: for å ha et lykkelig samliv må man kle seg naken for hverandre. Psykisk og fysisk. 

RIP og takk fra alle oss jenter som vokste opp med dine spalter. Og takk for alle oppmuntringer om å være seg selv. 

Alexia 

Gi til dyrene- men se denne først- den er for trist

Jeg sitter og gråter. Jeg klarer ikke slutte. 

 

Plutselig var alt der ute helt uinteressant. 

 

Hvordan kan man bli uvenner når det finnes vesener som dette?

Og at det finnes mennesker som det gir meg mer håp enn alt annet. 

Nå skal jeg gråte, og be han jeg skrek til komme å passe på meg. Om bare for en natt. 

For i morgen er han dansk igjen og jeg alene i Norge. 

Fy faen jeg hater mennesker. 

Tror dere ikke de føler?

At de er mødre som oss kvinner?

At guttene er små sønner?

Skjønner dere ikke at dere kan ikke elske andre hvis dere ikke elsker dyr?

Jeg er lei av krangling om design, og krangling. Hold meg utenfor ALT. 

Bare la meg få elske de timene jeg kan gjøre det. 

Er det for mye å be om?

At jeg elsker på en annen måte enn dere?

Dere klarer faen meg aldri akseptere sånne som meg.

Jeg sier med stolthet jeg er et dyr voksne kvinner syns er umulig å oppdra.  

Men med en stemme.

For dem. 

Så la meg drive med mitt. 

Toleranse går alle veier. 

 

 

November- milf'en er kåret!


 

Suzanne Aabel

Juryens dom(bestående av Lillevold, Charter- Svein og Bohwim) er klar:

Denne kvinnen har alt: looks, attitude, empati, hjerne og en humor som er nødt til å komme av sitt jødiske opphav. 

I ilkhet med Oktober- Milf Linn Skåber, er hun en av de få kvinnene vil ler med. Ikke av. 

Alexia: Jeg møtte henne under litt snåle omstendigheter da vi skulle være med i en pilot for TV 2. 
Heldigvis endte ikke vår karriere, for å si det sånn. 

Selv om noen i fult alvor mente å ære kantinearbeider om morgenen var å synke dypt. 
Tja. Alle vi fra gode hjem med mye bohem- blod i oss var heldige hvis i fikk sånne jobber, 
og til og med beholdt dem. 

T.o har ikke Aabel mistet andre jobber. Hun slutter hvis hun selv vil(for de som syns dette er interessant).

Med Norges drøyeste penn er hun et etterspurt intervjuobjekt, og kjenner det meste som kan krype og gå. 
Suzanne bøyer seg også ned og hjelper dem som kryper. 

Hun var den morsomme i 'Bloggerne', og om mulig enda morsommere da hun sa hun ikke 'blogget noe særlig'. 

Hvis alle kjendiser hadde vært så lite selvhøytidelig ville jeg trodd jeg var kommet til feil land. 

Camilla: Jeg anser Aabel som potensiell rival om Alexias gunst, fordi jeg syns hun er irriterende 'kul og pen'. 

Svein: modig vakker, lar seg ikke målbinde..en kvinne med kraft til å vinne ..sånne som henne vil mange skal forsvinne..for hun snakker der andre tier..og det er langt fra dumt det denne dama sier..

 

Vi lar bildene si resten:

:

    
 

Suzanne er mor og skjønn. Vi elsker henne. Derfor har vi laget klar gravstøtten hennes. 

Alexia, Camilla og Svein 

DANSKE MENN HAR GJORT MEG TIL SEX- TURIST 

 

Jeg vet ikke når det skjedde, eller jo. Det vet jeg. 


Peter Reichhardt i filmen Zappa. Verdens nydeligste film. Han spilte slem. Venninnen min forelsket seg i snille Adam Tønsberg(som jeg prøvde å adde på Facebook. Navnebroren er direktør i Carlsberg og ble rasende. Vi veksler av og til noen stygge ord for å holde forholdet ved like).
Jeg er venner med Reichhardt da. 

Familien Bohwim feiret bursdagen til 'Biffen' i Danmark. Simon Spies gikk i buskene og tisset mens sekretæren holdt en drink for ham. Etterpå støttet han seg på søsteren min og jeg. Vi var ti og tolv. 

Alexia var solgt. 


Så kom den igjen. Denne forelskelsen man får i idol. Våte drømmer om en mann du vet er der ute.
Casper Cristensen. Dansken som slo meg i bakken da jeg så ham i Klovn. Han har alt, og dette kontinentale danske menn har. Denne roen, denne liberale holdningen til alt mulig. Sinnet, selvtillitten. 
Livet som annerledes i Norge var ikke skummelt lenger. 

Hvordan har danske- fetisjen utartet seg praktisk de siste årene?

Hver gang jeg finner en mann, sprekker jeg hvis jeg treffer en danske.
Det har blitt noen sprekker. 


Språket deres og tanken på at det for dem er naturlig å ta en øl i Tivoli's Grøften, at de sykler rundt på Nyhavn, og at Bakken er noe de vokste opp med er turn on for meg. 

De er også så hippe. 

Aqua- Lene skjønte det. Sissel Kyrkjebø skjønte det. 

Søren Rasted og Eddie Skoller er rå. 

Vi tar dem lite stekt. Danskene. 


Det har blitt noen reiser til København. 
Derfor er det like greit å finne en danske. 

Jeg gjorde det i 1988.
På Tiffani på Frogner.  
Og glemte han aldri. 

Heldigvis. 

I 2015 vet jeg at han dessverre er helt norsk i hue, og reiser derfor til min danske mand og knalder inn 2016!

Så skal jeg nok få has på den danske delen av rosen når tiden er inne. Tenk. 


Kys,

Alexia

p.s

jeg holder på med en artikkel om sex- turisme og hvem som drar hvor. Nå vet dere hvor jeg drar. Tiffani på Frogner eller København. 

TI GRUNNER TIL AT SPISEPROBLEMER SUGER


 


10

Du blir aldri kvitt det

Du kan prøve å leve med det, men det kommer tilbake når du minst venter det.

9

Overgrep.

Du skjønner aldri linken ved at en gris likte deg som liten og at du vil være tynn

8

Isolasjon

Det finnes ikke noe støtteapparat for sultekunstnere med barn, og derfor må du holde fasaden to steder. 
Hjemme og ute

7

Tenner og hår

Etter hvert innser du at du ikke må kaste opp, med mindre du vil se ut som de er på meth amf.
Du kapitulerer, overspiser og blir feit

6

Trening

Du tør ikke gå ut fordi du føler deg stygg og feit, og klarer dermed ikke sette i gang prosessen med å bli frisk. 
Det samme gjelder psykolog. For å oppsøke ham må man gå ut. 


5

Du blir blakk på noe så idiotisk som mat. 
Et godt triks når du kjøper overmye digg er å ta med noen ballonger. 
Si det er til et barneselskap


4

Du har raptuser med søvn for å glemme kroppen din, og når du er våken må du bite tenna sammen. 
Det kommer en knekk og den dagen er dagen i helvete. Sørge for barnevakt, sunn mat og ikke bli deppa fordi du ikke får faste.

3

Faste
Det funker ikke, men er det en start i loopen på en god periode- faste i vei

2

Man skjønner ikke ren fornuft
Du blir ikke feit av å spise mindre enn du forbrenner

1

Når noen kaller deg hore på Facebook blir du ødelagt. 
Du går i kjeller'n. Alle syns du er teit. Ingen elsker deg. Livet er dritt. Alle ler av deg.
Finn en mann som elsker deg uansett. Du finner det aldri. 

Ingen elsker deg. Aldri

CRACKWHORECONFESSIONS- TRAGISK 'PORNO

  

Crackwhoreconfessions er en av de sykeste fetisjene som er å oppdrive på nettet. Hvorfor ingen har tatt opp genren tidligere vites ikke. 

Barneporno og denne dritten her har mye felles. Først og fremst at det er overgrep og misbruk. Ordet porno er misvisende, og voldtekt av sårbare individer er ikke underholdning. 

En mann som kaller seg Dirty D og bor i Miami- området har egenhendig oppsøkt jenter og kvinner som er avhengig av crack. Han får dem til å suge seg, mens de forteller om hvor mye juling de har fått, hvor avhengig de er av dop, og hvis de er gravide kommenterer han 'den deilige feite' magen før han ligger med dem. 
Veldig ofte er det 'snakketid'. Mens jentene setter seg et skudd eller røyker forteller de at de ble misbrukt som barn. Hvis de kan vise sår, at de nesten har fått AIDS, at de er skitne, mangler tenner- destod mer tenner seerne. 

Mor og datter ligger fjerne i sengen, og skryter av alle mennene de har ligget med samtidig. De blir oppmuntret til å dytte hverandres ansikter ned i skrittet på kunden. De forteller også hvordan de begge er avhengig av dop og at de har fått mye juling. 

En annen forteller hun er 2- generasjons hore og junkie og etter å ha satt seg et skudd, snøvler hun rundt til hun må suge, bli sprutet på, og får høre hvor stygg hun er mens hun bli tatt analt eller vaginalt. 

Vi viser et bilde fra nettsiden her, for vi er sjokkerte over utviklingen, og at denne fetisjen er særdeles voksende. Det fremgår ofte at det er de rike og hvite mennene som liker å se på dette, fordi de kicker over nøden og hvor digg det er å se folk synke. Bli ødelagt. Være desperate. 

Dirty D har tjent seg søkkrik på fenomenet og selv på 'streite' pornosider finner du genren. 

Kanskje på tide og heller bli medlem av en pornosite som ikke deler plattform med denne dritten?
Vi kjenner selv gjerrige menn som ser på amatørporno for ikke å innrømme de liker 'silikon og sånn'. 

Da er dette det dere ser her mye av den såkalte ukontrollerte pornoen. 

Dette er dessverre sanne bilder, og autentisk. 
De fleste kvinnene er hvite, og det er også en del av fetisjen. 

White trash. Hvor ille det er. 

Vi vet ikke om et forbud ville gjort det verre, men å se vekk gjør det ikke bedre. 

Nå må vi kaste opp, og nyte det fine livet vi er så heldige å ha. 

Fytte rakker'n dette er for grusomt. 

Enjoy. 

NYGAMLISER- with a license to bother- you del 2Kiwi. I dag snakket jeg inn på en venns svarer, da en dame med skrukkete oversminket ansikt, Vuitton- skjerf(vovet), blå vatt/vaffel- jakke, kort stort hår(sporty), og ridebukselår i tights med logoer og trillebag fra Vuitton måtte himle sånn med øynene at hun ikke skjønte hvem kundene ristet på hodet av. 

Jeg var som vanlig hyggelig mot de som satt i kassa, og spurte hva de skulle i ferien. De skulle jobbe. For ikke å virke snobbete, sa jeg at jeg skulle det samme. Damen med sporty- sveisen knakk nå sammen i nakken av oppgitthet. 
Jeg ville ikke gjøre de ansatte ytterligere forlegne, og ventet på damen utenfor. Jeg spurte om vi kjente hverandre. 
Da måtte hun le, og sa jeg ikke hadde et liv, 'telefon- kultur' og var en boms(jeg hadde på meg trenings- klær og en utslitt fleece- genser jeg elsker). 
- Din feite sossete kjerring. Du ække fra Frogner, ropte jeg og syns det var en av mine dårligere replikker. Men responsen var den jeg ønsket. 
- Hahahaha! Det vet sånne som deg ikke noe om, sa damen. 
- Jeg er fra Frogner, og har skrevet 'Frognerfitter'. Igjen syns jeg at jeg var lavmål, men responsen ble flott. 
- Er det deg????? Den har jeg lest!!!!
I det hun skulle si noe stygt om boken, forsvant hun. Som et spøkelse som etterlot seg foundation color: too dark og perfume: too everything. 

Hun var en nygamlis. Siden dette er så utbredt grunnet en generasjon ekle besserwissere, vil vi herved innføre begrepet. 

Nygamliser. Denne overklassen ingen har fanget opp ennå. 
 
Det har de siste årene dukket opp en ny gruppe mennesker som fortjener omtale. Forhåpentligvis ergrer de seg over dette, blant annet, for de ergrer seg over det meste som er å ergre seg over. Selv om det ikke er noe å ergre seg over. Vi snakker om de nye pensjonistene: nygamliser. Disse spreke wannabe-åtti-år, på 65+, herjer som en farsott på vestkanten. Frognerfruer? Nei. Det er kun innfløttere og kjedelige komikere som tror de eksisterer. De er utryddet, og har feilaktig fått et dårlig rykte. Stort sett var det gamle selskapssyke damer, som drakk sherry og spiste småkaker mens de matet fuglene. Nygamliser derimot, hytter med en skistav, der de tramper rundt med ryggsekk og kvikk frisyre som egner seg til fjells og til sjøs. Deres viktigste kampsak er at ingen skal fortelle dem hva de skal gjøre, for den nyvunne friheten skal ikke noen ta fra dem. De gneldrer gjerne til sine egne barn og kaller barnebarna livets dessert når de ikke gidder å passe på dem, eller demonstrerer for foreldrene at det er pes med barn. Mottoet er: nå er det vår tur!
De oppfører seg som lokalpoliti, og står gjerne ugjemt og passer på om hunder har bånd, og har de ikke det, så er det veldig påkrevd å ha en frekk og kjekk tone. ?Vi er aldri redde for å ta en konflikt, nei? Ekstra status er rynker i et furet ansikt som vitner om mye skigåing og seiling. Når de en sjelden gang kjører bil, og ikke sykler midt i veien med hjelm hjemmefra(Vinderen, Åsen), parkerer de foran sossematbutikker i ført raffe slacks, loafers og disse vattjakkene med sirupsnippmønster. I marineblått. De forventer å komme først i køen, og ser de en ung mor med barn grøsser de selv om barnevognen er utstyrt med en babybag fra Louis Vuitton. Harry, prangende merker passer ikke nygamliser, og Ferner Jacobsen har heldigvis Conte de Florence og Ralph Lauren. Nygamliser blir fort fornærmet, og elsker å spille unge folk (alle under 60), et puss eller to. For eksempel: spør du hva de skal en kveld, kan de finne på å svare ?hvem vet? Hvorfor tror du jeg ikke har planer??, og spør du når de kommer hjem fra kino o.l, svarer de rasende ?det kan bli sent, det kan bli tidlig!?.

Jeg spør meg selv om hvorfor det gir folk noe å være sure? Å understreke hvor lite de bryr seg om deg, mens du er samtalemne i årevis?

Vær hyggelig mot alle. Plutselig trenger du nettopp den ene personen en dag. 

NYGAMLISER- with a license to bother- you 

 

 

Foto: EccoDe dukker opp som paddehatter. Nygamlisene. Menneskene som tror de er gamle, vil være gamle, men likevel ungdommelige nok til å finne på faenskap og sprell. 
Dette er overklassen ingen har fanget opp ennå. 

Jeg er så drittlei begrepet 'Frognerfruer', og konstaterer at kunnskapen er elendig blant sosiologer og journalister som ikke er vokst opp i Oslo. Som sagt tidligere: Frognerfruer bor i leiegårder, elsker å ta en prat, kjører ikke bil og er dessverre en utdøende rase. Erstattet av nygamliser. De ekle barna deres som har gjort det som en hobby å ødelegge Frogner og dagen til alle oss som ikke er A4. Frognerfruer som de var, er nemlig 'byoriginaler'. Noe avkommet syns er pinlig, og derfor liker de ro og orden. De foretrekker kun dyre merker, men ikke flashy. Sekken de har på ryggen er like praktisk som det deilige skoplagget de har under marineblå eller beige slacks. En liten hæl må til for 'fjongt skal det være!'. Og frisyre må man ha. Vippesveis for de aller sprøeste, eller halvlangt hår. Langt hår er lurvete. Vi har skrevet om nygamliser tidligere, og fortsetter med det. For gjengen med skistaver om sommeren, finner på nye sprell rett som det er. Ikke minst på denne årstiden hvor det avdekkes mye søppel og folk ikke klipper gresset. Sommeren er heltidsjobb for pensjonistene. Først må naboene passes opp hjemme i Bærum eller Åsen, for så å overvåkes når de ferierer samme sted på Tjøme. Eller Nøtterøy som de ekstra fine kaller det. 

10.

- Nei du! Det skal jeg da ikke ha! Hah!
En nygamlis blir forståelig nok fornærmet fordi dama i kassa på Kiwi spør om hun vil ha pose til varene. 

9

- Der fikk du der. 
En nygamlis på tur med trikken slenger med leppa til en som er tatt i billettkontroll. 


8

- Dere kan ikke skilles. Tenk på barna!
Barna er 24 og 16 år. Nygamliser er opptatt av fasade. Noe de deler med enkelte på 50. 
Lykkelig? Nei. Det er da ikke så viktig. Praktisk skal det være. 


7

- Øl? He he. Munkholm er deilig, men bare litt til maten. 
Nygamliser nipper til ølen, men er glad i dyr vin. Dog. For mye drikking kan ødelegge turdagen i Marka. 

6

- Hjemme i påsken? Å nei du. Ingen påske uten skiturer(langrenn er selvfølgelig ensbetydende med ski)5

- Nei. Han er så latterlig.
Ari Behn er nygamlisenes hoffnarr nummer én. Der har de masse dritt å komme med. 
Mette- Marit jobber sikkert med design- poden deres, og skal uansett bli dronning. Hatet til alenemødre ulmer, men det hjelper at MM har begynt å sette opp håret så hun ligner bestemødrene deres. 4

- Jeg liker best versjonen til Vera Lynn.
Sagt om hit'en 'We'll meet again'. Laget i 1939, og gjort til alle soldaters trøst i 1942.
Noen år før nygamlisene ble født. 3

- Å neitakk, dere!
En nygamlis får moderne off- roader/bysykkel til 70- årsdag. Demonstrativt pakker hun sekken, slenger på seg bøttehatten fra Conte Of Florence og smiler triumferende der hun begir seg mot Vinderen for å holde orden på torget. 2

- Nei. Her trengs det ikke en ny telefon. Denne har jeg hatt i ti år og den er like god da som nå!
Sagt om Nokiaen nygamlisen passer godt på. Ikke en ripe i dekselet. Å tilby han eller henne ny er som å stjele fra deres pengebunke virker det som. 

1

- Inkasso? Har du fått det? Hvordan klarte du det? Det har aldri jeg fått!
Neivel. Jeg glemte å betale en regning, og tidene er ikke så korrupte som da du kjente ordføreren og selv kunstner- vennene dine bodde på Bygdøy og stemte Høyre. 

NOAH vant- fakkeltoget i dag var en klar seier der kjærligheten vant

Vi var mange, og vi blir flere. 

Fakkeltoget var enormt, og jeg fikk meg fakkel og en protest- stick som jeg skal gi til Nova. 
Hun var syk, men hørte ropene fra telefon og var stolt av Mamma. 

Jeg ble ydmyk i denne forsamlingen. Vi var mange, og ikke glem at det var tog i flere byer i Norge samtidig!


Leder av NOAH, Siri Martinsen og PR- ansvarlig Shabana Rehman Gaarder holdt en nydelig appell og minnet gårsdagens
hendelse med varme ord, og sa så riktig og viktig at dyr også skal behandles med kjærlighet. Ikke vold. 


SV- ordfører Marianne Borgen støttet også pelssaken, og ønsket et minutts stillhet for ofrene i Paris. Noe vi alle ble rørt av, men
jeg ropte at vi var der for dyrene også. For ofre for terror og pårørende og dyr er alle uskyldige og uten stemmer i dag. 
Dette er ikke for å støte noen, men vi må kunne kjempe for mennesker og dyr. Ikke en av delene. Og jeg bruker den stemmen jeg har. 


Shabana var veldig preget av terroren og stemningen, og noe mer hjertevarmt skal du lete lenge etter. Fantastisk
dame. 


En av mine største helter- Thomas Hylland Eriksen holdt en appell som fikk meg til å gråte. Vi holder liv i noen for
at de skal dø. Uten et verdig liv. Bare redsel og tortur.


En meget opptatt Siri Martinsen tok seg tid til en selfie. 

Jeg møtte derimot en som ikke ønsket det eller bilde, men var vakker og engasjert som få. Aylar Lie har blitt kjeppjaget
nok av fans etc, og ønsket dermed ikke å profitere på dyrevern. Det var sikkert flere andre kjendiser der, men de jeg spurte hadde bare sett
Aylar. Jeg tar av meg hatten for den dama, og hun er genuint ekte og kanskje den jeg er mest sikker på elsker dyr. Hun har engasjert 
seg i flere dyrevernssaker, og ikke bare mot pelsindustrien. 

Jeg er veganer, hvis noen begynner med det kjedelige kjøttpreiket sitt: men det er greit å spise kjøtt?

NEI. 

PÅ vei hjem møtte jeg en klok kvine som heter Nanna. Hun er historiker med nazisme i Norge som hovedfelt. 
Befriende kun å snakke med intelligente damer en hel dag.

Jeg dro innom 7 eleven for å kjøpe rawbars(nam nam)og for å se etter Kamran. 
Han er 20 år, muslim og født i Afghanistan. I en time snakket han om at det viktigste han bidro med i sin korte tid på jorden var å spre glede. 

Batteriet var gått ut, så det blir en gammel selfie.Like etter jeg hadde vært der, kom sønnen min Flynn, og de snakket sammen om det meste. 

Jeg fikk skussmål 'et godt menneske'. 

Nuvel. Jeg har masse å gå på.

Og jeg kom hjem til dette Jeg er heldig. Nå skal jeg lese nyhetene, og manner meg opp.

Take care,

Alexia 

 

EAGLES OF DEATH METAL- verdens mest tolerante band ble offer for det motsatte i Paris


 Her posererer jeg stolt med EODM t- skjorten kjøpt i 2007. Bildet er fra i sommer. 

Eagles og Death Metal, heretter kalt EODM ble i går bandet vi alltid vil forbinde med terrorangrepet i Paris.


Paradokset er at dette bandet er, om mulig, det kuleste og mest liberale og inkluderende bandet i hele verden.

Jeg vil skrive litt om dem, for de fleste nordmenn aner ikke hvem de er. 

Sønnen min, Martinus, kom i 2006 hjem med en disc og viste meg videoer av et band han mente vi kom til å elske begge to. 
Ikke minst fortalte han meg om ideologien til sanger Jesse Hughes, og en stolt mor tenkte at sønnen min virkelig har lært dette med 'toleranse'.

Vi dro på konsert sammen i 2007, og hadde en mor/sønn opplevelse jeg aldri glemmer. Takket være det beste live- bandet jeg har sett. 

Et band som elsker pupper, lår, svarte, hvite, muslimer, jøder, katolikker, kristne og som står for dette: kjærlighet til livet og respekt for andre mennesker. 

Jeg skrev dette om vokalist Jesse Hughes i fjor på et nettsted jeg var redaktør for, og nevner han som min drømmemann i dette intervjuet HER

Fra min omtale på nettstedet:

 

Jesse 'The Devil' Hughes, er vokalist/gitarist  i 'Eagles of Death Metal'. 

Vi så han live i 2007, og det var ikke bare håret vårt som var vått da vi stod og skrek:

'Fuck me!'

Mannen er det kuleste vesenet i verden, og vi aner likhetstrekk med danske Casper Christensen. 

Jesse kaller Obama kommunist, har en kropp du kan grine av(speed+sykkel), men lever streit nå på grunn av kidsa sine. 

Men Jesse er en ærlig dude, vi elsker. Hvorfor kan vi ikke få noe sånn i Norge?

Jesse ble mobbet som liten, og brukte gjerne et år på å hevne seg på rasshølene.
Josh Homme(Queens of the Stoneage), ble kjent med han på denne tiden og brøt ut med masse respekt:

- Man you're evil! You're THE DEVIL!

For å komme inn i sfæren til Hughes, Homme og vår GUD: Tenacious D, kreves det svenneprøver, og du må være 100 % deg sjæl. 

Vet dere hvilken nordmann som har klart å komme innafor her?

Thomas Seltzer. 

 

Jesse Hughes


 

 

Martinus og jeg har nå laget noen punkter, for å presentere bandet som ikke vil ha 'likes' på grunn av døde mennesker. 

 

1.

 

EODM spilte i Israel, fikk brev fra Roger Waters hvor han kritiserte dem. 
Jesse Hughes svarte med å disse Pink Floyds menneskesyn på scenen og ropte: Jesus is in the house

2.

 

Josh Homme kjenner Jesse Hughes fra barneskolen, og var den som beskyttet han mot mobbere før han lærte å ta igjen.

 

3.

 

Vi skal se dem Norge 26 november hvis de nå kommer. Datoen er forøvrig densamme som da vi deporterte alle jødene våre til Auschwitz i 1942.

 

4.

 

Jesse taler for republkanere, gikk i dress, giftet seg med streit dame, drakk som pokker. Homme fikk han på rehab og hentet han for å lage twistboogie rock

 

5.

 

Lyden beskrives slik: Little Richard som penis ha analsex med Jerry Lee Lewis

 

6.

 

Now I'm a fool er min favoritt- sang av EODM, og da elskbandet mitt nr 1, Duran Duran og yndlingssangen in av dem 'Save s prayer' ble covret i år, trodde jeg at det var tull. 

(EODM er nr to sammen the Doors og deLillos, the Police)

 

7.

  

De står for kjærlighet, dop, toleranse og omgås gjerne pornostjerner for som Jesse sier:
alle kvinner skal behandles med respekt og disse har hatt en shitty barndom.

 

8

 

Bandet bruker mye pupper og lår og omgås kjente feminister Kat Von D, og mener det er opp til enhver kvinne å gjøre hva de vil med sin egen kropp

 

9.

Jesse vil starte shelter for 'abused women' for å hedre moren sin, som ble slått i alle år

 

10.

Axl Rose gikk på scenen etter EODM og sa: Hva syns dere om Pidgeons of shit metal?

Jesse sa det var som å få et et klagebrev fra Hitler, og foreslo å lage et band med Axl hvor de heter POSM og gir ut julesanger.

Jesse har tatovert Pidgeons of shit metal på seg, og ler bare av smålige folk. 

 

11.

Hus- regissør for EODAM  og kompisene deres i Tenacious D, Liam Lynch gått på skole med Steinjo Grieg Halvorsen. 
Forøvrig Norges mest ydmyke og likandes komiker. 

12.

Innrømmer han foretrekker dop fremfor alkohol

 


Eagles of Death Metal: haters not allowed
 

La oss alle dyrke Jesse Hughes toleranse og fordomsfrie tankegang. For han tar ting med humor, og ler av seg selv. 

Noe vi alle burde lære å gjøre. 

Å tenke på at unge mennesker gikk på konsert og opplevde massakre for jævlig utopisk og nå må vi ikke hate.

Sett deg ned å hør og se på 
 

Peace and love,

 

Alexia

 

 

p.s

Jeg skal tatovere Jesse Hughes på meg. Plutselig ble det noe annet enn jeg hadde trodd.
For en syk verden.  

Denne kom nå
 

 

 

 

 

 Thomas Seltzer hyller bandet han kjenner godt HER


 VG melder bandet har avsluttet turneen og dratt hjem. We love you. 

50 shades of facts 

Hvorfor poster jeg dette? FORDI jeg brukte 50 timer på å finne fakta. 


50 fakta om en av tidenes største boksuksesser

1. Boken er en trilogi, Fanget, Bundet, Fri.

2. I følge en undersøkelse online i 2013, foretrakk 44% av kvinnene som ble spurt å lese 50 Shades fremfor å ha sex (så flott. Not.).

3. American Psycho-forfatter Brett Easton Ellis, uttrykte ønske om å skrive adapsjonen av boken på twitter (redaksjonen syns det er greit å opplyse om at Bret Easton Ellis også liker å nyte sex- dopet Ambien, som fremkaller kortvarig amnesi). 

4. Filmstaben skal ha lært dialogen utenatt på fem dager (er det en bra ting?).

5. Filmen har verdenspremiere fredag 13 februar.

6. En hotell-eier i Lake distriktet har erstattet bibelen på rommene med et eksemplar av 50 Shades of Grey (disse bøkene har mange likhetstrekk forøvrig. Pisking og sånn.).

7. Vi innrømmer å ha et par ruller av bondage tape liggende. Om det er gøy? Løp og kjøp i Loveshop.no. 

8. Beyoncé har laget en ny versjon av overkule 'Crazy in Love' fra 2003 til filmen. Den eneste fine sangen hun har sunget er med andre ord brukt i traileren. Hurra!

9. Visstnok skal regissør og skuespiller Angelina Jolie ha blitt tilbudt jobben som regissør. Hun takket nei. 

10. Regissøren og cougar Sam Taylor-Johnson fikk sitt fjerde barn som 45- åring. Faren er Aaron Taylor Johnson, født i 1990. 

11. At punkt 10 ikke ville være et punkt hvis Sam Taylor-Johnson var mann med berte født i 1990?

12. Harry Styles fra boybandet One Direction er fan av bøkene. I den anledningen syns vi et bilde er på sin plass. Av Harry.

13. Følg med: bestemoren til Dakota Johnson, Tippi Hedren, var Alfred Hichcocks muse. Han ble så gal etter henne at hun til dags dato har mareritt om sex- presset hans (visstnok sant). Hitch var glad i coole blondiner og Grace Kelly og Kim Novak slapp heller ikke unna pølsefingrene til geniet. 

14. Vi benytter oss av frk Johnson for å lage fakta igjen: stefaren er Antonio Banderas. Med andre ord er Stella Banderas halvsøsteren. 

15. Jamie Dornan er en god venn av Oscar- nominerte Eddie Redmayne. De var begge på jakt etter film- jobber samtidig. 

16. Dornan kom seg gjennom sex- scenene ved å bruke humor(ikke prøv dette hjemme).

17. Johnson fikk whiplash etter at Dornan kastet henne hardt ned på en seng. 

18. Johnson vil heller ikke at hennes over- rocka mor Melanie Griffith skal se filmen. Hvilket beviser at det ikke hjelper å tenke på at foreldrene dine har hatt sex når man selv tøyer grensene. Tvert imot. Grøss. 

19. Artisten Rita Ora spiller Greys adopterte søster. 

20. Ora har tidligere datet Rob Kardashian og Bruno Mars. Det første førte til Twitter- krangel med søsteren hans, Kim. Dere vet, stedet der kjendiser som ønsker å være private spyr ut ting. 

21. BDSM står for bondage, dicipline, sadisme, masochisme

22. Pin up- dronningen Bettie Page poserte for flere bondage- bilder. Hun huskes likevel best for undertøys- bildene, som også selger som hakka møkk. 

23. Forfatter James ser verden i grått, og ikke sort/hvitt. Hun mener folk som er sort/hvitt er gale. 

24. Hun er med andre ord veldig sort/hvitt med hensyn til folk som er sort/hvitt

25. Boken skulle egentlig hete 'Master of the Universe'

26. James kaller boken sin en 'midtlivskrise', og hun klarte ikke slutte å skrive da hun satte i gang. 

27. Boken har nå solgt med enn Harry Potter- bøkene

28. Salman Rushdie mene boken er så dårlig at den får Twilight- bøkene til å fortone seg som War and Piece

29. Den har blitt kalt S/M for nybegynnere

30. Filmen er R- rated i Statene

31. Jamie Dornan besøkte sex- dungeons i researchen sin. Han følte seg ekkel etterpå(javel). 

32. Kvinnegruppen Ottar oppfordrer til boikott av filmen, og mener den glorifiserer vold mot kvinner. Vi er ikke overrasket. 

33. Grey er i boken seksuelt misbrukt av en kvinne når han er femten. En venninne av moren. 

34. 50 shades er den første boken noensinne som har solgt en millon eksemplarer på Amazon Kindle.

35. Elizabeth Olsen og Katie Holmes ble også vurdert i rollen som Anastasia.

36. Dakota Johnson er med i videoen til The Weeknds 'Earned it', fra soundtracket til filmen. Den veltrente skuespeillerinnen henger høyt i  været lekende med rep. I videoen figurerer noe så sjokkerende som lettkledde dansere. Dette har som seg hør og bør fått kvinnegrupper til å reagere. 

37. Harry Potter- mamma Rowling har lovet redaktøren sin aldri å lese 50 Shades trilogien. 

38. E.L James er kåret til en av de mest innflytelserike menneskene i verden av seriøse aviser. Hva nå enn det er. 

39. Twilight- forfatter Stephanie Meyer syns også 50 Shades er noe ræl. 

40. Det er delte meninger om bokens betydning for lesernes sex- liv. Mens kvinnesaks- gruppen Ottar tror alle menn vil slå kvinner helseløse, tror feministene at boken bidrar til mer åpenhet rundt sex. 

41. Bøkene er oversatt til 52 språk. 

42. Den jovviale forfatteren har sagt hun ofte skriver til musikk. 'Sexy' av Black Eyed Pea er en av favorittene. Her svinger det i tekoppene!

43. Apropos. Det er laget en musical som parodierer boken. 

44. Persbråten videregående gjorde det samme i en trailer, og den var hysterisk morsom. Ordet 'mystisk' ble gjentatt titt og ofte. 

45. Marcia Gay Harden, moren til Grey i filmen, har tidligere spilt Ava Gardner i 'The Aviator', og fikk i 2001 Oscar for birollen i Pollock(2000).

46. Regissør Sam Taylor- Wood regisserte ektemannen sin Aaron i en biografi om John Lennon. Nowhereboy. Aaron spilte rollen som Lennon. Det vil si: snakke Liverpool- dialekt å være sur. 

47. Vi kan ikke annet enn å beundre regissøren som har hatt kreft to ganger, og født fire barn. De to yngste i en alder av 43 og 45 år. 

48. Oprah er fan, ja. Det er også Kim Kardashian(surprise), Victoria Beckham, Hilary Duff og maskuline Ryan Seacrest. 

49. Haterne er kjente navn som Kristen Stewart, Chris Hemsworth og kjæresten til tennis- esset Andy Murray, Kim Sears(!). Vi tror likevel ikke det holder for å gjøre hypen mindre poppis. 

50. Helt til slutt kanskje det mest matnyttige. Dronning Elizabeths barnebarn, Zara Phillips, trodde boken skulle være mer 'amazing'. Hun spurte seg selv etter å ha lest bøkene: var det alt, lissom?

Og dette mener jeg:


Jeg er mektig lei av at alle gyver løs på Christian Grey, og kaller han psykopat. Vi syns han blir utnyttet. Han er snill, han. 


Og til norske skuespillerinner som sier de aldri ville tatt rollen som Anastasia fordi dette er overgrep mot kvinner: slapp av. Ingen vil noensinne tilby dere en rolle som dette, eller rollen som James Bond- pike heller for den saks skyld(dream on). For James er jo skikkelig snill mot damer.

Kvinner: dere er på bærtur.  Hvem sier dere har rett til å krenke andres seksueller fantasier?

Uansett kan dere ikke mye filmhistorie. Betty Blue, Sean Connerys Bond, Lolita, Gigi etc. 

Castingen i filmen er dessuten av to skuespillere på samme alder. Slå den! Eller Whip it!

BARNEJUNKIEN CHRISTIANE F- HVORDAN GIKK DET?

'Det er idiotisk. Så lenge du er en kunstner eller stjerne er det kult å være junkie. Ellers er du bare en parasitt. Samfunnet aksepterer ikke narkomane, mens tørste foreldre som drikker vin, overlater barna til utenlandske au- pairer for å feste og jobbe- det er helt greit. Jeg skjønner det bare ikke' Christiane F

'...for oss jenter i Oslo var det normalt at man hadde horer på Rådhusplassen som var 16 og yngre. Men Slottsparken var skummel og fascinerende. Jeg gikk på Ruseløkka skole, og det var ikke unormalt for oss at vi hadde en junkie på skolen. Eller flere. Først i ettertid har jeg regnet på at de må ha vært 15 år'. Alexia B


 

BARNEJUNKIENChristiane F, 14 år


Husker du Christiane F?
 
Har du i det hele tatt hørt om henne?
 
Hvis ikke får du en rask intro, og det er uansett greit å oppsummere en av vår tids mest tragiske bøker og menneskeskjebner.
 
Christiane F handler om piken som begynte å ruse seg da hun var tolv år. Da hun ble 14 var hun heroinist og barneprostituert på undergrunnen i Tyskland. Hennes venninne Babsi D var verdens yngste overdose- offer da hun døde som 14 åring. Sjukt nok er det flere som ser opp til dem, og romantiserer livene deres med grupper på Facebook blant annet.

Babsi D
 


KULT- FIGUR OG BOWIE

 
En journalist plukket opp historien ved en tilfeldighet da Christiane skulle vitne i en sak og ga ut livet hennes i bokform. I 1979. Boken ble til film. Med gjesteopptreden av Bowie og unge folk som satte seg skudd. Vel. Barn er bedre beskrivelse. og voila! Du får en kult- film og der folk tror de avverger dopmisbruk gjør de det heller kult. Christiane ble verdens mest berømte junkie og hvem tror dere kjørte henne til verdenspremieren på filmen? Nettopp. Bowie. Hun hadde så noia før hun traff idolet sitt at hun hev inn på med kokain. Til nettstedet Vice sier hun at det var en skuffelse. Å se Bowie. For han hadde skjegg, var liten og minnet henne om faren sin. Som filmen utelot å beskrive. For hun sier selv det var to udugelige foreldre som sørget for at hun ble junkie som 14- åring. Det er ikke sånn at man skal legge skylda på andre, men vi ser klart at et barn av en alkoholisert, voldelig og misbrukende far samt en dum mor som kun brydde seg om typen og utseende sitt kan ha gjort sitt til at en pike på 12 føler seg glemt.

 

JUNKIER PÅ 15 PÅ SKOLEN MIN I OSLO


 
Jeg husker selv da boken gikk som en føljetong i Det Nye. Med seriøs nysgjerrighet og kvalme leste jeg om jenter og gutter som levde for å sette sprøyter. Jeg husker jeg syns det var verre enn at hun solgte seg. Dette var i 1982. Året etter filmen ble laget og boken hadde da ligget på bestselger- listene siden 1979. Jeg tror ikke jeg skjønte så mye av prostitusjon og for oss jenter i Oslo var det normalt at man hadde horer på Rådhusplassen som var 16 og yngre. Men Slottsparken var skummel og fascinerende. Jeg gikk på Ruseløkka skole, og det var ikke unormalt for oss at vi hadde en junkie på skolen. Eller flere. Først i ettertid har jeg regnet på at de må ha vært 15 år.

 

HVORDAN GIKK DET MED CHRISTIANE F?


 
Bestevenninnen min fra Ruseløkka, Gro, og jeg lurte alltid på hvordan det gikk med Christiane F etterpå.  Vi skjønte lissom ikke dette med at hun ble nykter, men gjerne ville røyke hasj og være fri. Hm. Og det er ganske rart å lese at hun i dag har vært junkie hele livet, men mener det samme som undertegnede: at vinglassene forekommer alt for ofte fra foreldre foran barna. Foran barn de ikke ser. Selv fikk Christiane en sønn i 1996. Hun var da 33 år. Etter å ha prøvd å leve med han i Hellas, måtte hun bare innse det ikke gikk lenger så hun karret seg til Berlin og overlot han til myndighetene. Noe artikkelen i Vice glatt har utelatt. Jeg tror nok det ville vært mer avskrekkende å lese enn det hun mener er advarselen, at hun har hepatitt C og skal lide en langsom død. Kremt. Junkier er vel ikke kjent for å gidde å tåle smerte hvis de kan slippe. Heller påføre andre det. Og her kommer vi inn på dette med kult- statusen igjen.
 

GJEMTE NICK CAVE

 
Siden hovedrolleinnehaver i filmen var for ung til å dra til Statene sendte de 19 år gamle Chrisitane dit. Der møtte hun en DJ som hadde jobbet med blant andre Blondie, og bestemte seg for å bli punkdronning. Med det beste nettverket en tenåringsjunkie fra Tyskland kunne fått klarte hun å bli tatt med 5 gram heroin. Med andre ord: rett ut og kom ikke tilbake. I Tyskland joinet hun gitaristen i det tyske bandet Einstürzende, og gjemte blant annet Nick Cave i leiligheten sin.
- Han var på nåla da og orket ikke pressen så vi bodde sammen i noen måneder, sier hun til Vice.
- Heldigvis er han nykter og har fått familie nå. Good for him. (wikipedia skriver det er gitaristen som måtte gjemme seg for pressen, men i intervjuet sier Christiane F det var Cave. red.anm).


'Needle Park' Zurich

Etter å ha figurert som nykter i flere år, var sannheten så stikk motsatt som den kunne bli. 'Nåleplassen' i Zurich, var hang out- stedet hennes. 'Et Disney World for junkier', som hun kaller det.
- Vi kunne velge og vrake i hva vi ville av dop. Vi stod åpenlyst og satte oss skudd, drakk oss fulle og på det meste var vi 3000 junkier der. Jeg kunne bli borte i ukesvis der nede.
Stedet ble stengt ned av myndighetene på nittitallet etter HIV inntok arenaen, samt gjengrivalisering med våpen og annen dritt.


HVORFOR AKKURAT HENNE?

 
Hvorfor tror hun selv hun ble så poppis? Og tre av vennene er døde siden filmen kom ut. Ville de levd kortere om det ikke var filmen(idiotisk spørsmål, men her trengs svaret)
- Jeg aner seriøst ikke hva det var med meg. Tusenvis av junkier har eksakt samme bakgrunn, og jeg har alltid lurt på det samme. Når det gjelder filmen og boken er det ingen tvil om at den forkortet livet til vennene mine, for jeg hadde konstant en haug med penger på grunn av royalties.
 

NY BOK


-Angrer du på boken og filmen?

- Det kan du være sikker på. Den gjorde meg til veldig kul å kjenne, en kuriositet, men ikke kjæresteemne eller en du ansetter. Hit, men ikke lenger. Jeg var for ung, og syns alt var spennende. Jeg var 16 år og ville bare ha noen å prate med. Derfor ble boken til.
 

Hvorfor sluttet du aldri med dop?

- Jeg hadde ikke lyst. Christiane F svarer det svaret de fleste junkier som ikke lykkes på rehab burde svart ærlig på. - I dag går jeg på metadon og drikker alt for mye. Leveren min er helt ute å kjøre.
 
Christiane F har kommet med en bok om livet etter bok og film 'My second life'. Hun håper den blir en vekker, der den andre rekrutterte. Det ble så ille at etter den første boken ble innført i skolepensum ble kidsa mer fascinert enn sjokkert. Så langt gikk det at Stern(forlaget), måtte trykke en tekst til lærere og andre om hvordan de skulle undervise med boken i pensum.
 

Christiane F, 2013

 

EPILOG

 
 

Foto: Brad Elterman

En hypa opp kult- figur i billedserie- Hollywood 

Foto: Brad Elterman

En sliten junkie. 2015.Som mor til en datter på 12 år er det vanskeligere å se filmen nå enn da jeg selv var tolv. Men jeg mener fremdeles at alkohol er vel så farlig og at vi voksne må slutte å drikke foran barna våre. Heller være sammen med dem. I disse årene her- det er her du mister dem. Jeg syns forøvrig de unge i dag er jævlig bra, og det var yngre junkier i Oslo før. Men husk dette:

Du skal ikke være god å ha hvis barnet ditt går seg vill i skogen. Du skal ha fulgt det dit.

Alexia Bohwim

HER kan du se spillefilmen om Christiane F. 

kilde: vice.com
Collage/foto: screendumps FB/twitter

FUR IS DEAD

Hvilen kategori skal vi sette den nye kolleksjonen til fjolset Karl Lagerfeldt i?

Takk til nydelige Martine Lunder for DENNE

Jeg burde hatt en egen side for 'folk jeg forakter'.

Som kineserne.

Angorapels, hundekjøtt. Alt anskaffes i Kina ved å flå dyr levende.

Denne totale mangelen på respekt for dyr.

Som gutta som løper foran oksene i Pamplona: ingen Urra- gutt ville gjort det. Det er for menn med mini- peniser og dialekt.

Mote? Er det mote å gå med andres skinn?
Det mest irriterende er at Karl syns han er så kul som 'provoserer'.

Noen fortalte meg at en hund var satt ut med igjentapet munn. Bare på pur. Hva tenker du på da?
Som hun med dachsen som fikk en jockey til å lære henne hunde- oppdragelse. Tapebruken er visst utbredt blant fjols.

Ikke la meg begynne på hestesporten en gang. Disse dyrene fruene kaller 'den', og som er fine på profilbiler.
Noen lar dem gå løp mens de selv putter overvektige kropper på dem for å 'finne friheten'. Jeg sier ikke at alle er like. Dog, hester og vestkant- damer er veeeeeeldig status.

Men vi går mot bedre tider.

Det har menn som komiker- geniet Ricky Gervais bevist.
For de intellektuelle og rikes nonchalante holdning har omsider møtt en som kan snakke dem i senk.
Og som har fans de bare kan drømme om.

Jeg er heldig å ha fans jeg også. Ikke sånne som trenger meg for å gå på fester- heiagjeng.
Derfor skal jeg bruke stemmen min til å hjelpe dyr. Krangling med mennesker er jeg lei av.De som skal parkere meg. Etter å ha parkert bilen sin...
Men jeg har innsett de er for dumme til at jeg orker bry meg.


Denne bloggen fordømmer pelsbruk, men ber dere ettertrykkelig spørre om det er hundeskinn som brukes.
Fordi du viser at det florerer uten at vi blir opplyst. Og de hundene har det jævlig.

Skinn har jeg selv i skapet, men det blir ikke mer. Jeg har som tidligere nevnt ikke spist kjøtt siden 1982.

Jeg avslutter med det jeg finner mest provoserende:

HETTENE med pelskrage. Dusker på luer.
Dun.

Det er det samme som å gå med pels. Canada Goose er ikke bare stygge jakker, de er sosse- folkets svar på 'å gi faen'. Revesakser. Og dere går med hund rundt hue mens dere lufter bikkja flere av dere.

HER kan du lese om CG. jakken som ikke er fine en gang. 

Jeg fikk denne linken her, og ber dere se. Det nytter å hjelpe! Yang koster deg så lite...

https://notodogmeat.wordpress.com/2015/07/08/happening-right-now-rescue-707-7th-july-tianjin-activistsmrs-yang/

Det er ikke for sent å bli en mer bevisst dyrevenn...

Slutt å arrestere andre. Fordi du ikke har selvdisiplin eller egne meninger.

Et kyss til alle dere millioner som elsker dyr.

Alexia

p.s

Som dere ser. Jeg googlet Kim Kardashian/fur. Cruella de Vil?


Drømmedama er frisk!

Det er ikke lenge til Fakkeltoget mot pels, og inntil vi feirer tomme bur poster vi verdens vakreste dyreverner. 

Pamela Anderson er min ultimate drømmekvinne, og hun har i dag postet et bilde på Instagram. 

Hun feirer at hun er frisk. Min elskede Pam har hatt hepatitt C. 

Anderson har alltid vært et av mine får kvinnelige forbilder, og hun er seg selv. Genuint kul dame. 

Ladies and Gentlemen. Pamela Anderson, 48 ser sånn ut:


 

 

DEBBIE DOES DALLAS- KULTFILMEN FRA PORNOENS 'GULLALDER'

 

 

Debbie Does Dallas er en pornofilm fra 1978, med Bambi Woods(mulig dette er et pseudonym...). Handlingen er enkel nok. En gjeng cheerleadere trenger penger for å kunne bli 'Texas Cowgirls'. For å få penger til Texas- turen. Ikke overraskende gjør de det pornostjerner også gjør: ligger med menn mot penger. Det fiktive navnet 'Texas Cowgirls' var en parodi på det ekte 'Dallas Cowboys Cheerleaders'. Woods hadde i virkeligheten prøvd å blii en cheerleader, men kom ikke lenger enn til audition. Filmen ble sykt populær og 50 000 kopier av videoen ble solgt. Det gjorde den til datidens mest solgte pornofilm. Rent historisk er filmen regnet for å være en av de viktigste innen bransjen og symboliserer pornoens 'gullalder'. 

I motsetning til det tittelen sier er ikke filmen laget i Dallas, og den elleville Debbie 'does' ingen derfra. Filmen startet en farsott, og fikk en haug med oppfølgere og spin- offs. 

Debbie Does New OrleansDebbie Does Wall Street,Debbie Does Dallas Again og i 2002 kom musicalen off- Broadway(surprise) Debbie does Dallas


Bambi blir omtalt som narkoman i dokumentaren , og innrømmer at hun stort sett var høy i 20 år. Da er det ikke helt overraskende at hun på et tidspunkt var sammen med John Belushi. 


Bambi Woods forsvant, i følge dokumentaren 'Debbie does Dallas. Uncovered', etter filmen. Eller som hun sier i et intervju til noen studenter som fant henne på en dag: jeg gjorde oppfølgeren, så det er vel litt rart jeg forsvant?
Jeg gadd ikke ha noe med filmen å gjøre, og derfor svarte jeg ikke filmskaperne på henvendelsen. Jeg ble heller aldri 'reddet' fra pornobransjen. Jeg sluttet. 

Vel. Ikke la dette ødelegge nysgjerrigheten. Dokumentaren er veldig interessant. Dessuten har en sak to eller ti sider. Hvordan endte livet hennes? Følg med. 


 

 

JOHN HOLMES- SEX, DRUGS OG MORD. PORNOLEGENDENS FALL

 John Curtis Holmes (August 8, 1944 ? March 13, 1988), er en av de mest profilerte pornoskuepillere noensinne. Han var med i cirka 2500 kort- og langfilmer på sytti og åtti- tallet. Han var mest kjent for sin eksepsjonelt store penis, som ble lansert som den 'tykkeste, lengste, og hardeste' pornoindustrien noensinne hadde sett.

Tragisk nok ble han blandet inn i et blodbad som går under tilnavnet 'Wonderland murders' i juli 1982, og var da allerede herda som få. Han døde av komplikasjoner i forbindelse med AIDS i mars 1988.Holmes har vært tema i utallige bøker, to dokumentarfilmer, og var også inspirasjon for to Hollywood- filmer. Boogie Nights(regissert av geniet Paul Thomas Anderson i 1997, der Mark Whalbergs karakter minner mistenkelig om Holmes), samt Wonderland (regissert av James Cox i 2003. Val Kilmer har rollen som John Holmes).

Denne dokumentaren fra Channel 5, er grundig, og spennende. Vi får vite mer om epoken da porno var på sitt mest populære, den enorme dop- bruken, kjærester og venner av Holmes er intervjuet, og selvfølgelig får vi vite om Holmes innblanding i det som ble beskrevet som en 'kaldblodig henrettelse': 'The Wonderland murders'.
Er du en hest etter fakta om en tid som står som den mørkeste, men likevel mest spennende i Hollywood(vel. Trettiårene var ikke dårligere) er denne et 'must'. Liker du bra dokumentarer er denne midt i blinken okke som. 

 

HVILKET DOP ER BEST TIL SEX?

Denne listen får man vurdere ut i fra lovverk og eget liv. 

 

 

Nå snakker vi.Ikke misforstå. Dop er ulovlig, og vi går selvfølgelig ikke god for det. 
Erfaringene skrevet om er basert på sanne historier, og dere vil se alle har sine 'up's and down's'.
Vi får ta med døve fetter- alkohol også. 

ALKOHOL


Her er det gøy å være jomfru når jomfrufylla setter inn. Etter de første slurkene blir du kåt og veldig glad i alle de stygge guttene/jentene også. Å ha sex på børst er ikke det beste, men å kline? Hurra!

Sex- en toer

Kline- en sekser

HASJ


Denne varianten av 'grønt', maroc/libban og norrmann var før en snedig liten djevel. Inntil grønt ble så genmaniPULErt og opiumsdynket at den slo knock out på storebror. Hasj kommer mer som et drønn og velger du et lum fremfor en joint før sex, tror vi det er best du hygger deg med en sjokaladepudding. Oralt. Liker du å se mange feil på partneren, at latteren hans/hennes er det mest usexy du har hørt, at du aldri har oppdaget hvor pinlig det er å bli sett med vedkommende, og at du teller hvor mange som har sett dere sammen er dette dopet for deg. 

Med andre ord- vi gir den en ener

WEED/POT

Eller 'grønt' som de grønne kaller det. Jo'a. I gamle dager var sex og pot flott det, men les forrige melding. 

KOKAIN


Her snakker vi to ekle pløsete idioter velte seg rundt i egen herlighet. Men er det bra, så er det bra. Likevel er dette litt for de som er narsissister, og liker å miste benner'n etter kort tid. Å ta stopp for å snorte mer under akten er sikkert sexy første gang. Ellers blir noen av oss så rasende av kokain at vi trår 'out of character' og blir dominante. 

Vi gir det en toer

AMFETAMIN


Ah. Her kommer dopet man får lyst til å ligge med selv. Ekte rockere og sex- glade mennesker bruker speed. 
Menn liker å ha sex på pepper, men etter tre dagers kjør hvor du er paranoid, føler deg tynn, og fryser er det best å ligge for seg selv, og gjøre alt for å sove. Hvis du ikke da vil havne seriøst utpå, aldri hente deg inn igen, og antageligvis aldri ha sex igjen. 

Likevel- en treer

HEROIN


En sex'er. Innhentet av sikte kilder. Anbefales ikke da du dør.
 

AMBIEN


Hey, hey, hey! Nå snakker vi! Du blir kåt, du får det på resept, det er billig, og det går ut av kroppen fort. 
Sex'en blir vågal, intim, morsom, du er deilig, partneren er deilig, gris i vei, vær gæærn, men for all del-
filme det. Du husker ikke en dritt etterpå.

En seks pluss

MDMA/EXTACY


Jo'a.

En femmer. 

SYRE/LSD


Haha! Lættis. Velge deg en du er trygg på, og 'go with the flow'. 

En sekser, men det var litt flaut på Vinderen psykiatriske de neste ukene. 

Vinneren er: Ambien. 
 

Vestkanten er bedre enn sitt rykte!

Og det skal faen meg ikke mye til. 

Gang på gang sitter det en nerdete far som tror at fisketurer og mobilforbud skaper sunn ungdom. PÅ Oslo Vest. 

Vent! Det er jo vi voksne som er på fisketur, mens barna er i byen alene og fester. 

Vi snakker da kun om ungdommer fra vestkanten. Ærlig talt, VG og Dagbladet: 

dette er et tilsvar på vegne av ungdom etter kronikken om nevnes lenger nede. 

 

Etter Anders Behring Breivik og fokuset rundt hans forsømte vestkant-bakgrunn, er det meningen å gjøre barna våre til mobbeofre?

Hvem hører på ungdommen? Hvor får de svare for seg?

Jeg er drittlei hakkingen på vestkant- ungdom, og foreldrene her er ikke verre enn andre steder. Jeg er alenemor og sitter edru hjemme hver helg.
Med barn på 26, 18 og 12 år. 

Det sier seg selv at han på 18 er den som blir truffet av denne grusomme artikkelen av en nobody som ønsker aksept fra noen bondeknøler og FAU- utvalget.

HER kan dere lese dommen denne Pappa'n har over oss vestkantforeldre. Hvis dere klarer se forbi overskriften. 

HER kan dere lese Torkel Brekkes skivebom.


Jeg kan skrive denne bloggen nå fordi jeg er edru og hjemme. Som er normalt for folk flest. Men seff har vi de som drekker og ikke ser barna. 
Vinhorer og fedre som ikke orker sannheten.

Dette er de som snakker mest om oss som faktisk har en sønn på 18 som sier: har med seks øl, og kommer hjem. 
Han sender sms når han er på vei. 

Det var forøvrig sønnen min som tipset meg om VG's skadefro innlegg, hvor misunnelsen skal spres mer i kommentarfeltet. 

Politiet er ikke spesielt kule mot vestkantungdom. Tvert i mot. Fordommene florerer. 

Vestkanten vs Østkanten. Hva driver dere med? Stigmatisering og mobbing satt i system?

Nå er det nok!

La ungdommen være i fred. Vi var ikke det spøtt bedre. Vi var verre, og hadde ikke en promille av de utfordringene ungdom har i dag. 

Derfor er det flott dere fyrer opp stemningen på sosiale medier (VG har artikkelen på sine Facebook- sider), så vi som er herfra blir ansett som ytterlige arrogante snobber. 

Skam dere. 

Til Trond Rasmussen og Torkel Brekke: noen burde snuse litt mer på hva som opptar dere. 

Verdier? Dere er sånne som er mer opptatt av hvilken karakter barnet deres får, enn at de har en. 

Tro meg. I mitt hjem med strippestang og 'utagerende' fortid dyrkes dannelse, solidaritet og barna mine har ALDRI bedt meg om noe som skal styrke deres ego materielt sett. 

Provence? Eneste jeg kjenner som ferierer der bor på Kampen, stemmer SV og tjener 1 mill i året i forlagsbransjen. 

Halloween? Alltid hatt åpne dører, men besserwissere trodde jeg var farlig å være sammen med på grunn av boken min 'Frognerfitter'. 

Jeg skriver mye om alt. 

For jeg klarer fint å fungere og brenne for ungdom uten å ønske å bli berømt for å være 'han som sitter med sannheten'.

Til ungdommen: jeg elsker dere. Vær dere sjæl. 

 

Alexia

Hvorfor elsker menn stripping? Alexia snakker med sjefs- stripperen Cili

For ti år siden så jeg Cecilie Cili Jordal danse, og etterpå prøvde jeg meg på et 'hei, har du fyr'. Litt kult. Cili, som hun kalles, sneipet siggen og smilte til meg. 


Alexia ble satt ut, og følte seg som en Madonna- tilhenger som fikk fyr på Prince'en. 
(Mannen min vant en strippebikini)

 

Vi var på Sexhibition. En messe Cili konkurrerer på hvert femte år, og hvert femte år blir hun Norgesmester i stripping. 

 

August Frogner, 2015


Lillevold, Bohwim og Jordal på Tiffani, Frogner

Vel. Hun skulle vinne på kvelden, da jeg presterte å dra henne med på Tiffani på Frogner. Hun drakk øl, jeg brus. 
For å klare deg på Tiff, må du være rappkjefta uten å være frekk, sjarmerende og intelligent. Da jeg dro derfra 
ropte jeg til Saastad, Ståle og Holth: pass på henne!

Det klarte hun selv, og Cili er den eneste dama jeg har tatt med på stamkafeen min som stortrivdes. Godkjent!

Nå skal vi snakke om stripping. Etter ti år på Blaze hopper jeg i gang.

A: Hvilke menn var de ekleste av kjendiser?

C: Finansgutta! De gifte var dem som plukket på deg. Ellers respekterte de fleste kundene oss.

A: Tja. Jeg er ikke overrasket, og har selv hatt et forhold til en eiendomskonge som leide ut til stripperne der...
Nuvel. Stangen. Hvorfor blir menn så gale av stangen? Og kjerringer? Hadde du lekt med en ball ville det vært turn. Fallossymbol?

C: Vet sannelig ikke. Det har bare blitt sånn, men er du ekte stripper må du kunne la være å bruke stang. Når nevnte finanskarer har julebord i en bortgjemt gutteklubb,
har de ikke stang der. 

A: Vi gjør dette fort og gæærn. Som alltid, kjære. Ti år på Blaze? Hvordan var det og hvorfor holder du på hvert 5 år?


C: Jeg ville bli artist, og dans er sensuelt og erotisk. Blaze var fine år, og jeg fikk en drøss med gode venner jeg har til dags dato. 
I 2005 stilte jeg opp på Sexhibition og vant. Fem år etter gjorde jeg det igjen. Da en venn sa jeg sikkert kom tilbake i år, svarte jeg med at jeg kommer hvert 5 år til jeg blir 75. For å vinne!

A: Btw. Alder. Er damene blitt yngre? Hva er nytt på ti år?

C: Ingen har blitt yngre. Tvert i mot. Det er større interesse for dette blandt mer voksne damer enn før. Men noe har forandret seg til å bli mer 'kjipt'.
Mulig fordi jeg selv fikk barn, men etter loven ble forandret putter stripperne inn paraplyer etc opp i 'you know' foran 1500 stykker. 

A: Men du vinner, så det sier jo en del. Dessverre underbygger det vel idiotiske forskeres forsøk på å si strippere er misbrukt som barn, blir styrt av en mafia, og
danser rundt i narkorus?

C: Haha! Jeg er selvstendig og streit, og døtter i meg melk fra Kiwi. 

A: Hva har vært verst mht fordommer? Stripper eller å være alenemor?

C: Alenemor!

A: Bingo! Jeg får det fremdeles fra nabolaget og fiffen. Og strippestangen i stuen er jo fandens verk. 

C: DEN vil jeg ha forresten. 

A: DEN får du ikke! Kjøpte den av yoga- damer. Men du. Kan ikke stripping bli litt for atletisk? Som i frikete og usexy?

C: Jo, og det kjøret er ikke jeg på, men jeg digger at det er classy. 

Cili og jeg utveksler litt prat rundt kjendiser, strippestenger, utro finansmenn, barn, og hvor kjekk Ståle Røvang på Tiffani er. 

A: Vi avslutter for denne gang med FILF'en. Hvem er Norges diggeste mann?

C: Knåusgård!

Akk, ja. Norges beste stripper har talt. 

 

Epilog

Hvorfor elsker menn stripping?

Menn elsker det fordi de forbinder det med noe ulovlig, glamorøst og det blir det nærmeste du kommer å delta i en sfære full av erotikk og porno. Du kan nyte vakre kvinner med en øl. 

Uten at kvinner plager deg.

 

Alexia


 Alexia med strippebikinien hun vant og gammel stang! 

Fakkeltoget mot pels- vi sees 14 november!

Bloggen vår er en dyreverns- blogg, og vi er frivillige hjelpere av NOAH.

Vi tar avstand fra enhver utnyttelse og tortur av dyr.

Jeg spiser ikke andres barn og går ikledd eget skinn. 
Fordi jeg får beholde det- samt barna mine. 

Møt opp 14 November og si 'nei til pels'. 

Det er bakpå å tro dyrevern er blondt. Det er flaut ikke å ha EQ nok til å vise IQ.

 

AlexiaAlexias matblogg-middag avec dessert! Nam nam!

I dag har jeg valgt noe grønn pasta og slang på saus jeg fant i et glass.

Det ville smake med litt ekstra grønt tenkte jeg. Jeg tilsatte retten blomkål og gulrøtter. Hvis dere slenger det sånn oppi er det enklere å skjære.

For det er bare norsk å tro ikke blomkålblader er sunt. Nam nam.

Dessert. Riskaker med peanøtt-smør(det er ikke ekte smør. For det liker jeg ikke. Æsj!) og vegansk sjokoladepålegg.

Tips: smør den ene riskaken å 'vri' den mot den andre. Du sparer masse tid og nå tenker jeg du er sulten. Fristelser og vann i munnen lager ofte dårlige desserter!

Vri!

Voila! Maten er servert! Godt og sunt. Nam nam.

SATAN RULER- ANTON LAVEY 

Foto: Fair

Anton Szandor LaVey (født Howard Stanton Levey; 11 April 1930 ? 29 oktober 1997) var en Amerikansk forfatter, okkultist og musiker. Han grunnla Church of Satan, og var også forfatteren av 'The Satanic Bible' samt opphavet til LaVeyan Satanisme. Et forent system av å forstå mennekets natur, og innsiktene til filosofer som forsvarte materialisme og individualisme, samt ingen overnaturlig eller teistisk inspirasjon
 

OPPVEKST

 

         LaVey var født som Howard Stanton Levey i Chicago, Illinois. Begge foreldrene var imigranter fra henholdsvis Ukrainia og Russland. I 1900 ble de amerikanske statsborgere. Etter å ha sluttet skolen som 16- åring joinet han sirkus hvor han spilte instrumenter og var løvetemmer. Han sa senere at dobbeltmoralen fra menn som kom på sirkuset lørdag, og snakket dritt om det i kirken søndag ga han et kynisk syn på kristendommen. Dette nevner han i forordet av den tyske versjonen av The Satanic Bible.
Mens han var organist i et burlesk theater, hadde han et forhold til den da ukjente Marilyn Monroe mens hun var danser på the Mayan Theater. Dette er riktignok tilbakevist av de som kjente Monroe og daglig leder for Maynard. Han sier hun aldri var danser der. Vel. Anton er ikke enig.
 
I følge biografien hans flyttet han tilbake til San Fransisco, hvor han jobbet som fotograf for politiet i tre år. Han skriver han utga seg for å være synsk etterforsker, som hjalp politiet med 800- meldinger. Igjen mener flere at dette er oppspinn. Under denne perioden tilknyttet han seg flere av bidragsyterne til Wird Tales magazine- George Haas, Robert Barbour Johnson og Clark Ashon Smith. Et bilde av dem sammen kan skues i biografien til Blanche Burton, 'The secret life of a Satanist'. 

FØRSTE DAMER OG BARN

 
I 1950 møtte LaVey Carole Lansing. De giftet seg og fikk datteren Karla LaVey to år etter. I 1960 ble Anton så bergtatt av Diane Hegarty at han forlot konen sin. De giftet seg aldri, men fikk datteren Zeena Galatea LaVey(nå gift Schreck) i 1963. Hegarty ble pissed da LeVey nok en gang fant en ny dame og søkte om et greit underholdsbidrag.
LaVey var nå blitt en lokal kjendis via hans paranormale research og konserter som organist. Han trakk til seg mange kjente folk fra San Fransiscos elite. Deriblant den noe spesielle filmskaperen og sladder- kongen Kenneth Anger(Hollywood Babylon 1 og 2)
 

CHURCH OF SATAN

 
LaVey begynte å holde foredrag med ritualer og annet snacks for eventyrlystne amerikanere hver fredag. En av medlemmene i sirkelen foreslo at LaVey heller lagde sin egen religion. 30 April 1966 barberte han seg for å følge tradisjonen til tidligere bødler. Han proklamerte også at 1966 var year one- Anno Satanas- the first year of Satan. Media ble fort interessert i gjengen etter det første sataniske bryllupet mellom en radikal journalist og en New York socalite. The Los Angeles Times og San Fransisco Chronicle var blant dem som dekket hendelsen, og de døpte umiddelbart LaVey til 'The Black Pope'. LaVey fortsatte å være prest og døpte flere barn etter hvert. Hans første dåp var av datteren Zeena som i en alder av tre år ble dedikert til Satan. Begravelser ble også stas.
I overgangen til 70- tallet meddelte LaVey at hans ideologiske innflytelser kom fra blant andre Nietzsche og Jack London.
Grunnet større synlighet med bøkene sine, ble LaVey objektet i mange artikler i blader som Newsweek og TIME. Han gjestet også The Tonight Show og var med i en dokumentaren Satanis: The Devils Mass i 1970. Satanismen vokste og i 1972 hadde grener av kirken hans spredt seg ikke bare i Amerika, men i flere andre land.
LaVey's tredje og siste partner var Blanche Barton. Barton og LaVey er foreldrene til Satan Xerxes Carnacki LaVey, født i 1993. Barton overtok kirken etter LaVeys død men har siden overlatt roret til Magus Peter H. Gilmore.
 

DØDAnton LaVey døde i1997 av lungeødem. En hemmelig Satanisk begravelse ble holdt med inviterte sørgende.  LaVey ble kremert.

TRIVIA

 
Datteren Zeena er gift med Nikolas Schrek, som har skrevet 'The Manson File'. Ikke overraskende mener han at Manson ikke stod bak mordene på Tate/La Bianca. For å koke det hele sammen i navn var Marilyn Manson en fan av Anton LaVey. Lovebook kommer tilbake med mer. 
 
Kjente satanister er: Sammy Davis jr(vi ler fremdeles), Marc Almond(ikke fullt så morsomt) og selvfølgelig wannabe- skumle Marilyn Manson. 

KU KLUX KLAN- BIDRAGET TIL FILMHISTORIEN SOM BLE LOW- LIFE RASISTER

Ku Klux Klan- ord som forbindes med hat.
Og er bygget på noe fake brorskap om å være kristen and so on. Med andre ord: jødehatere og rasister som få.

Det som ikke er til å stikke under en stol er at spillefilmen på over tre timer fra 1915, Birth of a Nation regnes som et av de viktigste filmatiske verk i ettertiden.

På tross av at den handler om disse Santa Lucia- terne bekledde gærningene som redder hvite GIGA- stumfilmstjerner som Lillian Gish fra frigjorte slaver. Mørkhudete urmennesker som bare har som mål å drepe og terge hvite mennesker. Kvinner er hovedretten seff.

Filmen er regissert av D.W Griffith som blir omtalt som den klassiske spillefilms far av filmkjenneren, André Bazin.

Hvorfor vi nevner dette er fordi det er et paradoks at whitetrash og rasister uten sidestykke kan slå i bordet med å ha deltatt i filmhistorien. På A- siden.

Jeg har som filmstudent sett Birth of a Nation, og sammen med standard- pensum som Panserkrysseren Potemkin av Eisenstein, akter jeg ikke se dem igjen.
Ei heller den første talefilmen fra 1927, A jazz singer. Hvor Al Jolson i hovedrollen har blitt kalt selve symbolet på rasisme. Den stakkars skuespilleren er malt som en, ja...neger.

Panserksysseren er ikke rasistisk og har nydelig montasje. Rett skal være rett.
Har du ikke sett dem, så slit deg gjennom dem og husk tiden det ble laget på.

Vil du ta et dykk i en fortid som er nåtid se Betrayed av Costa- Gavras. Den handler også om Klanen. Tom Berenger spiller koselig Klan- pappa og Debra Winger agenten som forelsker seg.
Jeg trodde den var overdreven, men tok dessverre feil.


Hat, hat, hat. Neandertaler white trash på sitt hviteste og dummeste.

Ku Klux Klan.

Se dokumentaren. 

Ku Klux Klan- A secret story

10 tips for å holde på mannen din

Foto: the one and only Per Heimly

1.

Gi menn komplimenter.
(Er dere redde for at de skal få igjen ballene sine, eller at de syns dere ikke er bra nok hvis de får selvtillit?)

 

2.

Dere må ikke klage når dere er syke. Menn gjør faktisk ikke det, for de går ikke til lege. La dem ligge å bli dullet med. 

3.

Dere tror barn er en jobb. Kan dere ikke skryte av at han jobber mye, og ha en drink klar når han kommer hjem fra jobb?

4.

Noen damer tror de er kule når dere bruker a- endelser, går med cap og lissom er usminket. Face it: de er gamle. Fredriksen- døtrene digger dem ikke for a reason. 
Sånne damer hater mennene deres. Bli kjent med damer som Alexia Bohwim og strippere. 

5.

Dere er kjerringer og redde for alt mulig. Berg og dalbane, mens dere dreper katter og alt liv på tettbygde steder med de JÆVLIGE suv'ene deres. Bli med på mer!

6.

Dere tror sukker er farlig for barn, kvinner som meg er dårlige forbilder og GAAAAALE, mens vinvalkene deres disser under tunikaene dere har kjøpt på TI-mo
Drikk ØL! Og det særdeles sjeldent. Hvorfor skal menn begjære en gravid kvinne uten baby i magen?

7.

Dere tåler ikke at kvinner dere ikke liker får presse for pupper de har etter fylte 40, og gnåler om hvor flotte pupper dere og venninnene hadde i Playboy i 1857. 
Operer inn nye pupper, og bruk sexy undertøy. 

8.

Dere føler så jævlig mye piss at dere ikke klarer lage film eller noe teknisk uten å ha rik mann, eller kunstnerstipend. 
La menn lage film, dere kan spille i dem. La også mennene bestemme hvilken film dere skal se på. 

9.

Dere tror dere er kule når dere disser botox. Helt til Pia Tjelta sier det er kult. Ha egne meninger. IKKE hør på andre!
Mennene deres driter i om dere har botox eller ikke, bare DU trives og er søt og kul!

 

 10.

Nedlate dere aldri til å gå med andre gifte venninner å sjikanere kvinner som er annerledes enn deres A4 oppfatning. Mennene vil heller ha damene dere driter ut, og blir utro. Gi gutta friheten sin, og la han få ta deg i toer'n. Litt sæd i ansiktet dør du heller ikke av. 

 

Er du kul, beholder du forelskelsen for din egen del også. 

 

Alexia